Şimdi Ara

Tr de ranked oynayabilen varmı adam akıllı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Varsa hangi elo olduğunu söylerlerse sevinirim.Diaya kadar her oyun flame.Her oyun.Ya ben hiçbir ortamda bu kadar nefret olduğunu görmedim.Sadece oyunlar için demiyorum.Bir hata.Sadece kaçırdığım tek skillshotta bu kadar demoralize olup küfür etmeleri neden? Gerçekten merak ediyorum.Ya o kadar seri küfür ediyorlarki...Bir de öyle bir küfür repertuarları varki,ömrümde duymadığım küfürler.Bu nedir Allah aşkına ya? Hani yeni sezonda lane seçip girecektik? Yahu böyle birşey görmedim ben.Bir skillshot kaçırdım diye adam öyle bir kin besliyoki anında,yanında olsam boğazıma yapışacak herhalde.Allahım sen sabır ver.İnsanlar kafayı yemiş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Challengerda oynuyorum, evet flame var, flameide ben yapiyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok.eger bir oyunda afk kufurbaz bilerek besleyen yoksa mutlu oluyorum.burasi, olmasi gereken seyi(afk bilerek besleyen vs olmayan) ozleyip mutlu olunan bir server.
    Tr pismanliktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diaya kadar mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: calibrane

    Diaya kadar mi

    Dia dahil demek istedim orda.
  • Hafta içleri sabah erkenden atıyorum 3-4 oyun lig gümüş 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en fazla 5 adam gibi oyun dediğim oyun olmuştur.
  • An itibariyle Dia2yim emin ol alt veya üst liglerden farkı yok. İki hero bilen çıkıyor zaten. İnsan aynı olduğu sürece (ki kalitesiz saf anguttur bizim insanımız) bir şey değişmiyor.
  • script döneminin gelmesini bekliyorum. onun dışında tr de 2 haftada 1 rank atarım. oda düşmemek için. dia 4 52 lp.
  • Bu yüzden weste geçtim mutluyum.
  • Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar kardeşşşş$$$$$

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 3 ve sezon 4'te Euw'de oynarken flame var diye TR'ye geçmiştim. Hem bütün arkadaşlarım Tr'de oynuyordu hem de Euw'de oynayanlar gerçekten çok kötüydü. Oyunu bildiklerini sanıp yanlış bildikleri şeyler ile takımdakilere flame yapan bir topluluk vardı. İnanın bir şey bilmeyen insanlar yani cahil insanlar yanlış bilgilenmiş insanlardan daha iyidir. Çünkü cahil adama bir şey anlatabilirsiniz fakat yanlış bilgi ile donatılmış bir adama hiçbir şey anlatamazsınız. Tabi o zamanlar yüksek eloda değildim ama genel olarak durum böyleydi. Tr'ye geçtikten sonra pişman olmadım. Yani evet küfür, hakaret, öfke doruk noktasında eyvallah ama herkesi susturup oyunumu oynayabiliyorum. Düşük elodaysanız oyun başı herkesi susturup ( buna karşı takımda dahil ) öyle oynayın. Genelde adc oynadığım için support ve jungler oynayan arkadaşlar dışında herkesi susturuyordum. Yazdıkları en ufak bir şeyde hemen onları da susturuyorum. Tfler başladıktan sonra duruma göre susturmayı kaldırabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Yav bazıları da elo yükseltin bu ara sezon da falan diyor bunlara uyup maç atıyorum daha beter oluyor mmr'ın anası ağladı feeder oranı 2 katına çıktı bu ara sezonda sanki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jim*

    Sezon 3 ve sezon 4'te Euw'de oynarken flame var diye TR'ye geçmiştim. Hem bütün arkadaşlarım Tr'de oynuyordu hem de Euw'de oynayanlar gerçekten çok kötüydü. Oyunu bildiklerini sanıp yanlış bildikleri şeyler ile takımdakilere flame yapan bir topluluk vardı. İnanın bir şey bilmeyen insanlar yani cahil insanlar yanlış bilgilenmiş insanlardan daha iyidir. Çünkü cahil adama bir şey anlatabilirsiniz fakat yanlış bilgi ile donatılmış bir adama hiçbir şey anlatamazsınız. Tabi o zamanlar yüksek eloda değildim ama genel olarak durum böyleydi. Tr'ye geçtikten sonra pişman olmadım. Yani evet küfür, hakaret, öfke doruk noktasında eyvallah ama herkesi susturup oyunumu oynayabiliyorum. Düşük elodaysanız oyun başı herkesi susturup ( buna karşı takımda dahil ) öyle oynayın. Genelde adc oynadığım için support ve jungler oynayan arkadaşlar dışında herkesi susturuyordum. Yazdıkları en ufak bir şeyde hemen onları da susturuyorum. Tfler başladıktan sonra duruma göre susturmayı kaldırabilirsiniz.

    ".... Oyunu bildiklerini sanıp yanlış bildikleri şeyler ile takımdakilere flame yapan bir topluluk vardı"
    Bu topluluk yıllardır TR de var.
    Daha hiç bir pok bilmeyen yeni bitmelere oyun öğretiyoruz adam bizden çok şey bildiğini söylüyordu.
    Yıllar geçti bir şey değişmedi.Dün arkadaşıma oynuyoruz,bir pre daha geldi ısrarla bot lane istedi.Tamam dedik salalım.
    Bir insan support alıp 40 dk da keşif taşı almaz mı arkadaş yahu.Adama keşif taşı aldıramadım.Gereksizmiş,sadece verdiği can için almaya gerek yokmuş,onun yerine warmog daha iyiymiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkiye sunucu gerçekten pişmanlıktır.
  • Ben plat 2 yim.Fazla flame yapan denk gelmiyo bana Elo'dan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xvassago

    Ben plat 2 yim.Fazla flame yapan denk gelmiyo bana Elo'dan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

    Yo geliyo farkında değilsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnqelTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: Xvassago

    Ben plat 2 yim.Fazla flame yapan denk gelmiyo bana Elo'dan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

    Yo geliyo farkında değilsin

    Yada sadece oyunuma odaklanıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West'te çok nadir flame oluyor, onda da yine %80-90 türk oluyor yapan geçen gün "polat482" tarzı nicki olan bir eleman geldi ben böyle bir şey görmedim adam oyunun 1.dk sından 20.dksına kadar ( evet surr verdik ezildik ) durmadan flame yapabilen birini görmedim. Yahu adam küfür etmek için adamı kule altı bırakıyor nasıl bir işsizlik bu.
  • tr serverında küfür metası var . Yeni oynamaya başlayan herkeste buna alışıp gidiyor ve çıkmaz bir yola ulaşıyor. Mesela dün dia 3 dia 2 olan mid ve adcmiz birbirlerinden telefon numarası aldılar artık neyin düşmanlığıysa bu anlamış değilim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.