Şimdi Ara

Pesimistliğe saplandım psikolojik yardım istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kafamın içinde sadece bir et bulunduğu kanısındayım. Yaşamak için hiç bir nedenim yok üniversiteden mezun olunca herkes mutlu olur fakat ben derslerden çok bunaldım mezun olamadan majör depresyona yakalandım bunalıma girmiş bir halde sınavlara girip mezun oldum fakat beni hiç sevindirmedi bu içime büyük bir ukte olarak yerleşti, bu ukte içimde olduğu sürece ne askerliğimi ne iş hayatımı nede evliliğimi mutlu bir şekilde sürdüremeyeceğim bir kamyon dolusu para dahi verseler umrumda değil. Şuan nasıl yaşadığıma bile şaşırıyorum. İntihar etmek istiyorum. Stresten dudağımda yara çıktı kulağımda çınlama var. günden güne çürüyeceğimi tahmin ediyorum. 5 bira bile içsem sarhoş olmuyorum hergün içki içmekten de bıktım artık içmiyorum.Uykudan mahmur kalkamıyorum artık. En güzel yemeği bile yesem saman yemiş gibi hissediyorum. Tabanca bulup bu işi bitireceğim çünkü hayat beni kabul etmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 29 Kasım 2015; 21:00:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yolun açık olsun pesimist kardeş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagopa dinle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreudeAmFahren kullanıcısına yanıt
    hiçbişey düşünmeden yaşamayı öğrenmelisin. ben yeni başladım bayağı faydası oluyor.
  • Tabancayı nerden bulacaksın kolayca bulunsa ben bulurdum ne zamandır almaya çalışıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gncglurllll -- 1 Aralık 2015; 0:55:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaşın dediğine katılmıyorum. Düşünmemek değil, düşündüğü şeyi dillendirmemek yorar. Sadece düşünen insan kendi başınadır. Ama düşündüğünü paylaşan insanın başka seçenekleri de olur. Paylaşmamak yalnız bırakacaksa varsın paylaştığın insanlar yanlız bıraksın. Ama hayat bu, paylaştığın insanların hepsi sırtını dönmeyecek. Biri merak edecek ve giriverecek hayatının içine. O yüzden içinde konuşan insanın dışarıda da konuşmasına izin vermen gerek. Mesela ağlayasın varsa "Ağlayasım var" demeyi bilmektir bu.
  • Sen yaşlanmaktan beya büyümekten çekiniyosun ..

    Sorumluluk duygusunu almak istemiyosun sanırım yaptığının en iyisini yapmak isteyen mükemmelliyetçi insnalardansın ama şuan yaptığının en iyisini yaşadığın bi hayatın yok ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize anlatmadigin bissuru derdin var knk.
    direk ise yarayacak fonksiyonel bikac oneri vericem, yavastan kendine gelmen lazim.
    bu mesaji simdi okurken neredeysen, ilk firsatta eve git, evdeysen de guzel.. devam edelim.
    bikere hic neden diye sorma, sadece yap bunlari. su an bu mesaji okuyan herhangi biriniz de yapabilirsiniz arkadaslar
    giysilerinle banyoya gir, manyak gibi ac suyu direk. su soguk olacak, seni rahatsiz edecek tamam mi. orada 5-7dk arasi duracaksin. otur, uzan naparsan yap ama cikma suren dolana dek.
    giysilerini biyere as ve kurunup markete git.
    2 tane sogan al sadece, kuru sogan bildigimiz, bir de patates. 2 sogani 1 patatesi yika ve ısıra ısıra çiğ çiğ ye.
    saka yapmiyorum gayet ciddiyim, duzelmek icin yapacaklariniz bunlar.
    yanina bi surahi su alip odana, ya da bos bi odaya kapan abi. elinin altinda kagit kalem olsun, tum gecmisini kabul ettigini kendine soyle ve bu yil icinde yapmak istedigin her seyi yaz kagida. sadece yaz. bunlari yapicam diye. 5-10dk da nasil yapacagin uzerine kafa patlat, sadece dusun kendini zorunluluk altinda falan hissetme. belki yapmazsin da..
    neyse sonra da 30 sn nefesini tut. 30 sn nefes al, bunu 2 kez yap. uzerine bir kez yerde takla at. yemin ederim ciddiyim ve hepsinin bir sebebi var.
    sonra diledigini yapmakta tamamen ozgursun, bambaska bir sen bulacaksin karsinda, gercekten ise yariyor goreceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynı durumdayız hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BAE0C551 -- 1 Aralık 2015; 14:47:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat beni kabul etmedi diyor :) hiç farkettiniz mi arkadaşlar burada intihar işleriyle meşgul olanlar hep dinden uzak insanlar. ( ah çok kizdiniz biliyorum. Din dedim hemen kapat konuyu hemen sus!!!! ) bakın canlarım. 1400 yıl önce kuranda zaten söylemiş iman eksikliğinin insanı hayatta nedensiz ve mutsuz yaptigini. Çünkü rabbini sevmezsen hicbirseyi sevemezsin. Sevginin kaynağını bulmadan sevgi çeşmesi inşa edemezsin dostlar. Evet kızın bana hadi. Neden allaha gercekten sıkı sıkı bağlı insanlar mutlu ? Adam 500 TL maaş alıyor ama sukur diyor mutlu ya adam. En azından YASIYOR. kendinizi ruhunuzu şeytana satmayin arkadaşlar. Şeytan, sonsuz yanacagi cehennemde yanına arkadaş arıyor. İntihar demek imansiz gitmek demek sonsuz cehennem demektir. Evet allah haşa yoksa eğer ona inanmakla birşey kaybetmeyiz. Çünkü dinde yasaklar da yapılması gerekenlerde hep güzel iyi şeyler. Peki ya varsa ??? PM lere açığım yapmanız gereken tek şey düşünmek !!! Kullanmadığın şey elbette et parçası olur. Kalpte bir et parçası. Ama sevince yurek oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • psikiyatra git antidepresan a basla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti depresanlar insanı daha çok intihara surukluyor. Zaten iyi bir doktor en son hadde de kullanıyor ilacı. Git psikolog git ve konuş. Paran yoksa söylediklerime kulak ver. Sevdiklerinle vakit geçir ve önce kendine değer ver. Değerli olduğunu Hisset

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

    Sagopa dinle

    bunu demek için gelmiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.