Şimdi Ara

-Dell 15 7559 Kullanıcılar Klübü - Gtx960(4gb) i7 6700HQ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.581
Cevap
120
Favori
260.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galiba gireceğim bu işe, yarıyılda memlekete dönünce vereceğim siparişi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon siparisim otele ulasti

    kuzen 11 ocak gibi donuyor turkiyeye :)
  • cseyfe kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @cseyfe hayırlı olsun.
    Beyler bu makine buraya neden geç geliyor?Biraz komplo teorisi olacak ama bize iade edilmiş veya refurbished leri kakalamaya çalışmazlar umarım.
  • Ekranı kötü demişsinizde ne açıdan kötü iyi fiyatla gelirse bana da bi tane lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stumaster kullanıcısına yanıt
    Hocam sanmıyorum genelde bizde eski modelleri üretim bitene kadar satarlar fakir ülke olduğumuz için, yani onlardaki biraz pahalı model bizim ucuzlarla fiyat bakımından aynı olduğu için. Ama söylediğin şeyin olma ihtimali de yok değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizdekilerin ozellikleri kirpilir. Hdd yerine ssd
    8 yerine 4 ram. Ips yerine tn panel gibi gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jubeii

    Bizdekilerin ozellikleri kirpilir. Hdd yerine ssd
    8 yerine 4 ram. Ips yerine tn panel gibi gibi.

    4 gelmez yahu 4 nedir telefonlarda 4gb ram var :D
  • En son win 7 de 4 ram kullandim cok sorun olmuyordu. Simdi nasil bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4gb geçtim artık 8 bile zor yetiyor toplarken 16 toplanmalı
  • arkadaşlar cihazın ekranı anti glare (yansımasız) olduğu için önünde ekstra bir tabaka var, bunun parlak ekrana göre avantajları ve dezavantajları var ... bu ekrana alışık olmayanlara başta değişik gelebilir benim gibi.... gözüm sonradan alıştı biraz ... bu durum için kaliteli veya değilmiş denemez... ekranın çeşidi öyle.. kesinlikle ips,full hd,renkler kaliteli (yazılan özelliklerinde sıkıntı yok)... gün ışığı vuran yerde,ofis,dış ortamda kullanılmayacaksa o tabakayı isteyen çıkarabilir...

    4-5 saat ıslak mendil veya bezleri camsilleyip üstünde bekletiyorsunuz .. fırın kağıdı gibi beyaz tabaka beliriyor, ve yavaşça kaldırıyorsunuz... (hafif kimyasal olur ;camsil veya normal satılan ıslak mendil....tiner olmaz mesela ona dikkat edin..)

    https://www.youtube.com/watch?v=kgKr4ofzWpY
    https://www.youtube.com/watch?v=ixAvKnGl1p0

    daha sonra mat tabaka lazım olursa telefon ekran filmi gibi 15.6 inç ucuza satılıyor.. istediğiniz zaman tak çıkar yapabilirsiniz... (veya kırtasiyeden mat asetat film alıp ekran ölçüsünde kesip güneşte takan içerde çıkaran da var)

    (birde bazı kişiler türkiyeye tn panel yollarlar vs , bilmeden atıyorlar,itibar etmeyin... ürünü amerikada bir adrese alıyorsunuz, ya gelirken arkadaşınız getiriyor,ya da kargo ile sonradan yollatıyorsunuz...amerika dell garantili , + amazonda yazılan özelliklerle birebir olmak zorunda, zaten aksi gelse amazon direkt iade yapıyor kafadan... (ürün dell in türkiyeye yönelik olarak yolladığı bileşenler olarak zannedenler var, zaten türkiyeye gönderimi yok normalde, siz farklı kanallardan getiriyorsunuz...)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalbaskı -- 1 Ocak 2016; 20:50:09 >




  • dijitalbaskı D kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun öncelikle, mat ekranı beğenmemişsin pek anlaşılan ama çıkarılabilir olması iyiymiş. Tn Panel ile gelir diyen arkadaşları bence sen yanlış anladın, Dell Türkiye ye ürünü kendi getirdiğinde yani vatanda falan satılmaya başlanınca o model Tn panel olur demek istemişler :)
    Eğer müsaitsen birkaç oyun testi, açılış hızı, klavye kullanışlılığı ve sıcaklığı hakkında bilgi verir misin oyun olarak syndicate oynarsan sevinirim çünkü baya zorlayan bir oyun diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dijitalbaskı D kullanıcısına yanıt
    batarya performansı nasıl

    oyun oynarken kaç saat dayanıyor

    film vb de ne kadar oluyor
    ortalama ne kadar

    bir yerde 10 saat yazmışlar başka yerde 3-4 saat falan

    teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsklr.. bana bikaç kişi sordu da, tn imiş doğrumu, ips mi değilmi kontrol et diye falan.. bilmiyorum ya biyerden yanlış okuyorlar, veya başka benzer model için söylüyorlar herhalde, ondan yazdım...

    şuan gta5 ,cs go,fifa 16 demo yüklü sadece, öncelikle dirt rally , call of duty , fifa 16 ,tomb raider,mad max yükliyecem, bide 1tb hdd alacam. yeni oyunlar 20-60 gb arası değişiyor.. harddisk alınca daha çok oyun yüklerim..
    bide çok derinlemesine test merakım yok, daha önce birisi yapmışsa o incelemeyi paylaşırım, yapılmış test,inceleme gördüysem aynısını çekmeme gibi bi tarzım var arkadaşlar... bu 2. nickim daha önce forumda ilk laptop fan temizleme resimli anlatımlatımı falan yapmıştım, yapılmayan teknik konulardan gerek gördükçe buraya yazarım, onun dışında testleri daha heyecanlı olan başka arkadaşlar yaparsa seviniriz :)
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    valla 10 saatten kapıyı açıyor batarya, sonra yaptığın işe göre düşer..ama tabi böyle güçlü donanımda oyun en fazla bikaç saat gider tabi... tam performans için sürekli fişte oynarım,test etmedim, bi ara film testini yazarım..
  • seste şöyle bir testim var:

    logitech g430 kulaklığım var, kendi usb ses kartı var, oyunlarda sesi ayrıştırmak için ideal bu usb arabirim... ama usb kart yüksek seste , film müziklerde yetersiz... eğer direkt jakı takarsanız acayip ses veriyor dell in ses kartı çok kuvvetli , subwoofer gibi titriyor kulaklık full ses açamıyorum.. dell audio pro yazılımı çok güzel , youtube müzik seçeneği dahil herşey düşünülmüş...bu tip oyun kulaklığı alacak olanlar , bu laptop için alabilir, yüksek kaliteli seste de performans alır kulaklıktan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalbaskı -- 2 Ocak 2016; 14:04:16 >
  • dijitalbaskı D kullanıcısına yanıt
    Hocam incelemesi ingilizce olarak mevcut ama türkçe yok ki :) müsait değilsen /içinden gelmiyorsa tabiki yapma ancak türkçe ayrıntılı inceleme yapan ilk kişi olacaksın yani :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz bakalım TR fiyatı ne olacak. Amazon'dan alan var mı cihazı vergi olayı nedir?
  • Dijitalbaskı anlatmış amazon olayını.Fiyatta uçacaklar gibi bir his var..
  • 800 dolar şuan 2360 TL yapıyor. TR'ye girse 3000-3500 bandından girer ki 3000-3500 için hiç F/P bir bilgisayar değil. 2500-3000 girerse güzel olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.