Şimdi Ara

Lisede nöbetçilik zorunlu mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
14.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lisede nobet tutmak zorunl mu? haftaya nöbetçi olacağım ve hiç istemiyorum. ayrıca en önemli dersler de o gün var. meb yayınladıgı herhangi bir yasada vesaire 'lisede nöbetçiligin zorunlu' olmasından bahsediyor mu? ayrıca nöbetçilikten kasıt ta hocaların ayak işlerini yapmaktan ibaret. her dakka müdüre çay göütürüp getiremeyeceğim, okula gitmemin nedeni öğretim. elin hocasına yemek götürmek değil.



  • Çay falan götürmek senin işin değil ki.nöbetçilik mantığını hiç anlamam ama sanırım sorumluluk vererek bişeyler amaçlıyolar.Giren çıkanı kontrol etsen yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobilephone

    Çay falan götürmek senin işin değil ki.nöbetçilik mantığını hiç anlamam ama sanırım sorumluluk vererek bişeyler amaçlıyolar.Giren çıkanı kontrol etsen yeter

    keşke öyle olsa. bizim sınıftan biri olmus. gün boyu çay taşıtmışlar. bildigin müdür yardımcısına kahve götürüyoruz, bunun neresi sorumluluk ki. muhtemelen çağırdıklarında gitmeyeceğim, herhangi bir işlem yapıp veya dayak atma hakları var mıdır bana?
  • Ne dayağı hocam abartma.anlaşılan sömürüyolar biraz.öğretmen arkadaş varsa forumda aydınlatsın bizi.veya sizin meb in mi alo bilmemne hattı var aç telefon nöbetçinin görevlerini sor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben nöbetçiyken velinin teki gelmişti
    Ziyaretçi defterini aç benim adıma bir şey yaz demişti

    Aç kendin yaz demiştim müdür yardımcısına şikayet etti

    Geldi müdür yardımcısı azar çekmeye çalıştı
    Benim görevim değil ki dedim ikisine de kapak oldu gittiler
    Adamda kendisi yazdı


    Üç kuruşluk egosu yüksek ciğeri beş para etmeyen insanlara kendinizi ezdirmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en saçma işi ama içini doldurmak sizin elinizde.
    Ben nöbetçi olduğum günler masaya sabah uğradım imza attım tüm gün okulda gezdim tozdum hep.
    Bahçede maç yapan sınıflara takılırdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 28 Kasım 2015; 18:59:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nöbetçiyi yerinden kıpırdatamazlar öyle getir götür işi onlara yapılması zorunlu değil sadece kapıyı açıp kapatmak misafirlerin kimliklerini alıp gideceği yeri söylemek tekrar söylüyorum olduğun yerden kıpırdatamazlar seni şayet yaparlarsa şikayet et milli eğitime
  • Ogretmenim lisede . Cay goturme olayi yok gormedim hic . Ama sana biseyler ogretmek icin yirtinan mudurune 1 cay gotursen bisey kaybetmezsin bence . Ben olsam seve seve yapardim yani . Bizde siniflara duyuru yapilacaksa yapar . Gelen gideni yonlendirir . Si if defterlerini toplar nobetci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçıncı sınıfsın? Bizde çay olayını kantinci yapardı ve nöbetçiye de verilirdi.İmzalanacak belgeler olurdu onları getir götür yaparsın, öğrenci belgesi isteyenleri not alır dağıtırsın.Duyuru falan oldumu sınıflara gider söylersin.En sonda sınıf deferlerini toplarsın ve düzenlersin.Kötü bir şey değil.Şansına çok az iş de yapabilirsin çok da.Hocalarını da tersleme aranı iyi tutmaya çalıs, bi gün işin düşerse yardımcı olsunlar.
  • Valla ben olali 5 sene oldu ama hatirladigim sadece sinif defterlerini toplamistim.Kimsenin isi gucuyle ugrasmadim ugrasmamda.Sizde oyle yapin.Milletin kolesi olmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim zamanimda kus gribi asilari vardi dilekceyle yapilan. Bunlarin listesinimi ne cikarmistim. 1 saat falan surduydu sonra da calistim diye salmisti hoca.

    Bi arkadasimi carsiya tamirden ayakkabisini almaya yollamisti mudur yardimcisi. Yarim saatlik is icin butun gun izin vermisti cocuga.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben nöbetçi ike süt felan taşırdık sınıflara hiç de niye taşıyoruz demedim çünkü nöbetçilik çok sıkıcı çay felan hiç götürmedim götürende duymadım
    bir keresinde çıraklıkta okuyorum kızın biri geldi bir şey sordu tam hatırlamuyorum neyse 1 saat muhabbet ettik:D
  • ben en son lise 2 de olmuştum en alt kattaydım tüm gün sandalyede oturarak geçirdim kantinden kahve aldım sandalyede içtim
  • yaptım. izlenimlerim şunlar :

    hocaların cogu gerksiz şeyler için oraya buraya gönderiyor. meselahocanın biri 10 lira verip, kantinden simit almamı istedi. bir diger hoca arabasının anahtarlarını getirmemi istedi. bi diğeri yanına çağırdı şu fatih tabletleriyle uğraştık ve bi teşekkür bile etmedi. bazı hocalar kaba davranıyordu, genel olarak sıkıcı ve gereksizdi. bunun yeine okula birkaç görevli daha alınabilirdi. gerekisiz yere derslerimi kaçırdım, o soğukta öylece dolandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncileriniz dökülmez orada durursanız.Alt tarafı birkaç an dışında boş boş takılacaksınız.Ben Yozgat'ta nöbet sırası hangi sınıftaysa sabah ilk dersi o sınıfta olan öğretmene sınıftan gereksiz birini yolla diyordum.Her sınıfta canına minnet olan liseli olan zaten vardı.Çay kahve dahil şahsi işimi ve keyfimin işini hiç yaptırmadım.Ama yaptıranlar olabilir.

    Egosu kalkmış koltuk,makam, meslek sahibi sadece okulda gelmez önünüze.Sanayide kalfa bile o tafralara girebilir.Sizin idareciniz öyleyse de size böyle tiplere tahammül konusunda tecrübe olur.Köprüyü geçince egosunu patlatırsınız.Köprüyü geçene kadar kendinizi zora sokmayın.O derece bir tarafı kalkık adamlar eninde sonunda patlar zaten.Sizin de kulağınıza gelir,hafif tertip kulaklarını çınlatır hayatınıza devam edersiniz.Yozgat'ın başka bir ilçesinde müdür öğrencilerin önünde öğretmene hakaret etmişti.Adam şikayetçi olmadı.Ertesi sene okuluna yeni atanan bedenciyle dalaşmış.Bedenci kuşaklıymış.Sonu malum.O müdür şimdi Diyarbakır'da.İlk dalaştığı öğretmen benim yanında "Allah'ın dan buldu pezevenk." dedi.Tabi başka kelimelerde vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general263 -- 2 Aralık 2015; 20:52:24 >




  • çok zor, girdiğin sınıflarda full laf atıyorlar hazırlıklı ol.Özellikle 12'ler yardırıcak sana :D
  • Memurların yapması gereken bir iş bana göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 10 11 de yaptım 12. sınıfta yaptırtmadılar sadece son saat defterleri toplardık arkadaşımla otuturur orda tv izlerdik psp psv takılırdık müdürün öğretmenin çayıyla mı uğraşacaksın ?
  • Dokuzu iki kere okudum.
    İlkinde çok ezildik ama ikincisinde kimse bir şey yapamadı.
    İkincisinde nöbetçi olduğumda, çay falan isteyen çok müdür yardımcısı oldu' yapmak zorunda değilim diye kaç kere tartıştık.
    Velimi aradılar, geldiler ve kendimi savundum. Gerek yok kendinizi beş kuruş etmeyen yalaka takımına ezdirmeye..
    Ama Allah var, İngilizce hocam için her şeyi yapardım :D
  • Ayıp değil mi öğretmenlerinizin ardından atıp tutuyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.