Şimdi Ara

Ttnet taahhütüm bitiyor. Kampanya önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ttnet taahhütüm 02.12.2015 tarihinde bitiyor.
    Şuan 24 mbps, 75gb akk, 62.90 + 4.90 modem ücreti ödüyorum.
    Öğrenci olduğum için yazın 2 ay dondurmuştum. Taahhütnamemdeki aşağıdaki maddeden dolayı geçen ay 73 tl, bu ay ise 88.5 tl fatura geldi. Tabi bu konu hakkında müşteri hizmetkerine sormama rağmen hiç bahsedilmedi. Siz siz olun taahhütnameyi okumadan imzalamayın.
     Ttnet taahhütüm bitiyor.  Kampanya önerisi


    Şimdi söylemek istediğim 50 tlden yukarı olmayacak şekilde bir internet önerebilir misiniz? Tüm internet sağlayıcıları olur. Fiber yada adsl farketmez.
    Apartamanda fiber olarak sadece ttnet var. Diğerleri hep adsl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • batu78 kullanıcısına yanıt
    ben yaşadım millet yaşamasın diyerek açıklamalı şekilde yazdım.
    ttnet taahhÜtüm bitmeden uydunet fibere geçiş yaptım. ttnet kapatma başvurusu yaptım 350 tl cayma ödersiniz dedi. bunun yerine aylık faturaları ödeyin oda bu fiyat tutuyor dedi. sonra taahhütün bittiği güne kadar faturaları ödedim. taahhüdün bittiği gün ofise gittim ıslak imzalı iptal dilekçesini verdim. bir kaç gün sonra ttnet aradı ben iptal dedim ve sözde kapattığımı düşünürken, 6 ay sonra bir fatura 21 tl. neymiş ben iptal ettirmemişim dondurmuşum. gelen ücret de internet büroda kullanıldığı için katma değerli servis ücretleriymiş. hemen ttneti aradım aynı şeyi söylediler. iptal değil dondurma. ofise gititm çalışanlarla müdürle gerilim yaşadık. 2-3 gün uğraştım. tüketici hakları hakem heyetine başvuru yaptım ama onlar işyeri olduğu için ticaret mahkemesine başvuru yapabilceğimi söylediler. ilk önce btk kurumuna şikayet edin dediler. dedikleri gibi yaptım. btk şikayetinde bulundum. ve ticaret mahkemesi dilekçesi yazıyordum. btk şikayetimden 2 gün sonra ttnet genel merkezinden aranarak faturanın iptal edildiğini söylediler ve bundan sonra kesinlike hiç bir fatura yansımayacağınıı söylediler.
    yani ben 21 tl ödeyeyim uğraşmayayım deseydim düşünün benim gibi binlerce insan var bin kişi ola 20 bin tl yapar fazlasını siz hesap edin.
    hakkınızı arayın bırakmayın bunlar bu şekilde halkı soymaya alışmışlar.
    şikayet var sitesi bi nebze ama asıl olan btk şikayeti.
    ve şunu asla unutmayın. iptal dilekçenizin örneğini alın ve saklayın hatta fotograflayın. iptal dilekçesi hazır bir evrak alttaki açıklamaya büyükçe iptal ettirmek istiyorum yazısını yazın ve kesinlikle nüshasını alın ve fotograflayın. ayrıca daha sonra mh den arayacaklar ve ikna çabası başlayaca yarım saat bunuda kaydedin. inanın o kadar ısrar ediyorlar ki siz iptal etmemişsiniz dondurmuşsunuz diyerek insan bi süreden sonra acaba öylemi yaptım diyor. çünkü mahkemeye gidemesin pıssın sessiz kalsın ödesin diyerek. o yüzden yaptığınız görüşmeleri kaydedin ki ilerde ne dediğinizi bilmek için.
    bu uğraşlar benim tam 1 haftamı aldı. ama her şeyi göze almıştım 1-3-5 ne harcayacaksam. ordaki müdürede söyledim
    bunları yaşadıktan sonra etrafımda eş dostla muhabbeti oldu bir baktım ki sadece ben değil etrafımdaki herkes bunları yaşamış ve bir çoğu o çıkan faturayı ödemiş uğraşmayayım diye.amaçları bu zaten. ne koparsak kar.




  • yeni konu açmadan buraya yazayım dedim,bu ay 24 aylık sözleşmem sona eriyor 2 senedir kullandığım kampanya bana göre çok iyiydi 8 mb hız 75 gb akk li internete aylık sabit 39 tl ödedim
    şuan ttnetteki kampayalar nelerdir ben mümkün olursa eski kampanyama devam etmek istiyorum yakında yeni taahhüt ttnet e giceğim siz ne önerirsiniz.
    ve yeni taahhüt için hediye almak mümküm mü modem dışında
  • hocam bildiğim en iyi fiyatı telekom müdürlükleri veriyor.
  • Net avantaj kampanyası var 44 tl 16 mbps 50 gb akk li birde ttnet alo kullanıyorsanız 5 tl sabit ücretli paketleri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75gb AKK nedir , geç 25mbps 250gb AKKlı uydunete ayda 70liraya rahat et
  • quote:

    Orijinalden alıntı: confuest

    75gb AKK nedir , geç 25mbps 250gb AKKlı uydunete ayda 70liraya rahat et

    Malesef uydunet her yerde yok.
  • Bana 59tl 2 yil dayattilar , burunlarindan kil aldirmadilar sanki muhtacmisim gibi ben de islak imzami bastim iptal ettirdim dun. Cok mutluyum. Bugun tam 6 kere aradilar. Simdi onlar dusunsun 25 liraya cep telefonu kullaniyorum ben daha ozel bir hizmet cep telefonu heryerden giriyorsun, bana basit bir hizmeti 60 liraya dunyanin en pahali internetini akn ile satiyosun bir de ustune burnundan kil aldirmiyosun var mi boyle dunya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu78 kullanıcısına yanıt
    4 Mbps’ye kadar Limitsiz 75 GB Yalın VDSL 24 ay boyunca sabit fiyat avantajı ile ayda sadece 69 TL!
    Yalın VDSL Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINEhttp://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/yalin-vdsl-kampanyasi
  • direk vodefone adsle geç yada 70 lye 60mbit indirme 4mbit uploadı olan paketi al ne güzel ttnet hizmet veriyor fiber olarak vodafonedan al sabit ücrette yok ben olsam direk gecerdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.