tüm kamu hat aldım yeni. normalde her yöne dğru dakikası 25 ykr. sitede kontör atış periyodu 6 sn. dir diyor. acaba 6 sn konuşmakta mı 25 kuruş 60 saniyede mi? yani 10 kere 6 saniyelik konuşma bedeli 25 kuruş mu? anlatabildim inşallah.
10 kere 6 saniye konuşmak veya bir kere 60 saniyelik konuşmak aynı fiyata, yani 25 kuruş. Zaten 6 saniye bazlı ücretlendirmenin güzelliği burada. Eğer ücretlendirme dakika bazlı olsaydı 10 kere 6 saniye konuşmak 2,50 YTL'ye mal olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 9 Aralık 2007; 18:40:32 >
Dakika sorgulama artık Toplan Gel tarifesi içinde geçerli oldu. Bu tarife çıktığından beri var olan bu servis düzgün çalışmıyordu. Ancak bugün itibariyle grup içi yaptığınız görüşme süresini dakika cinsinden sorunsuz olarak gösteriyor.
Servisi kullanmak içi DAKIKA yazıp 6000'e göndermeniz gerekiyor.
* Her sorgulama standart SMS ücretiyle ücretlendirilmektedir.
Dakika sorgulama artık Toplan Gel tarifesi içinde geçerli oldu. Bu tarife çıktığından beri var olan bu servis düzgün çalışmıyordu. Ancak bugün itibariyle grup içi yaptığınız görüşme süresini dakika cinsinden sorunsuz olarak gösteriyor.
Evet, gerçekten oldu, sonunda :) Paylaşım için teşekkürler.
Evet, gerçekten oldu, sonunda :) Paylaşım için teşekkürler.
O kadar şikayet etmemin bir işe yaradığına sevindim. :) Rica ederim.
Anneniz, Babanız ve siz 3 kişi olarak tarifenizi geçirdiniz ve sıra geldi grup oluşturmaya. Siz Annenizi eklediniz, Grupta oldu 2 kişi, buraya kadar sorun yok. Babanızı eklediniz, Sizin grubunuz oldu 3 kişi, siz annenizi ve babanızı toplamda 300 dk arayabiliyorsunuz.
İşte garip nokta burası. Annenizi eklediğiniz için, Annenizin grubuna otomatik ekleniyorsunuz. Babanızda da aynı şekilde. Ama babanız annenizi aradığında bedava değil, çünkü grubunda sadece siz varsınız. Yani otomatik grup oluşmuyor, herkes grubunu tek tek tanımlamak zorunda. Sadece birisi sizi eklediğinde karşılıklı eklenmiş oluyor.
Müşteri Hizmetleri ile konuşurken delirdim. Hatun diyor DAKIKA servisi çalışmaz Toplangel'de, dedim bir sor da gel. Aa evet sorgulanıyormuş düzeltiyorum dedi, ama ben sorguluyorum, bu numara niye sorgulayamıyor diyorum, fatura kesilmesi lazım değil diyor. Benimde kesilmedi diyorum.. Kafayı yiyiyorum galiba..
Arkadaşlar bu noktaya dikkat etmelisiniz, @PcKeOS sende aynı şekilde. Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm ve yarım saattir ortak nokta bulamadık. Konuyu uzun uzun anlatmadan sadete geleyim.
Anneniz, Babanız ve siz 3 kişi olarak tarifenizi geçirdiniz ve sıra geldi grup oluşturmaya. Siz Annenizi eklediniz, Grupta oldu 2 kişi, buraya kadar sorun yok. Babanızı eklediniz, Sizin grubunuz oldu 3 kişi, siz annenizi ve babanızı toplamda 300 dk arayabiliyorsunuz.
İşte garip nokta burası. Annenizi eklediğiniz için, Annenizin grubuna otomatik ekleniyorsunuz. Babanızda da aynı şekilde. Ama babanız annenizi aradığında bedava değil, çünkü grubunda sadece siz varsınız. Yani otomatik grup oluşmuyor, herkes grubunu tek tek tanımlamak zorunda. Sadece birisi sizi eklediğinde karşılıklı eklenmiş oluyor.
Müşteri Hizmetleri ile konuşurken delirdim. Hatun diyor DAKIKA servisi çalışmaz Toplangel'de, dedim bir sor da gel. Aa evet sorgulanıyormuş düzeltiyorum dedi, ama ben sorguluyorum, bu numara niye sorgulayamıyor diyorum, fatura kesilmesi lazım değil diyor. Benimde kesilmedi diyorum.. Kafayı yiyiyorum galiba..
Bu başıma gelmesin diye ben hatları aldığım gün müşteri hizmetlerini aradım. Numaraların hepsini verdim bu numaraların aynı grupta olmasını istedim. 15 dakika beklettiler ve tamam dediler. Eğer bir sorun çıkarsa o görüşme kayıtlarda var. Çıkartıp bakarlar.
Ayrıca 3 hattı aynı anda aldığım için zaten onlar aynı grupta.
Bana müşteri hizmetleri şöyle dedi. Üzerinize olan bir numara ile grup kuracaksınız, sonra dilediğiniz numaralar bu gruba dahil olacak ve bu grup üyeleri birbirleri ile 300'er dakika ücretsiz konuşacak dendi.
İşlemi şu şekilde yaptım. Online işlem merkezine girdim, benim kendi kullandığım hat ile zaten grup oluşturulmuştu. Sonra diğer numaralar ile teker teker girip hepsini benim grubuma ekledim. Daha sonra teyit için müşteri hizmetlerini aradım. 15 dakika bekletip işlemin gerçekleştiğini ve tüm grup numaralarının birbirleri ile 300'er dakika ücretsiz konuşulabileceği bildirildi. İşte aynen bu yazdıklarımın kayıtları var.
Ama açıkçası hiç bir operatöre artık güvenmiyorum. Yarın tekrar arayıp teyit ettireceğim. İçime bir kurt düştü.
39 kontöre 500 her yöne yada 5000 Avea içi sms paketleri yılbaşında iptal olmuyor, süresi belli olmamakla birlikte paketlerin kullanımı uzatıldı. SMS paketlerini kullanan arkadaşlara hayırlı olsun.
39 kontöre 500 her yöne yada 5000 Avea içi sms paketleri yılbaşında iptal olmuyor, süresi belli olmamakla birlikte paketlerin kullanımı uzatıldı. SMS paketlerini kullanan arkadaşlara hayırlı olsun.
saol arkadas.. bu sms mevzusundan herkesın yaralanması lazım..
.....::::BiZi BiLeN NeRDe BuLaCaĞıNı Da BiLiR!!::::......
ben de mobilöğrenci tarifesindeyim diye biliyorum...150 kontor yükleyince 10 dakikası 2 kontör diye girdim bu işe...ama konuşurken kronometre tutuyorum ...bazen 10 dakikası gerçekten 2 kontor oluyor...ama 40 dakika konuştuğumda bir bakıyorum ki 8 kontörden fazla gitmiş...ne iş anlamadım... acaba 10 dakikada bir kapatıp tekrar mı açmak gerekiyor....??bir bilen aydınlatsın ya..!! 150 den başka kontör yüklemiyorum üstelik...
şimdi benim tüm kamu hattım var kız arkadaşımla -olursa- bedava ya da en az maliyetle konuşmam için ona hangi hat almalıyım? konuştuğum avea bayilerinden biri onunda tüm kamu alması gerektiğini söyledi, biri o hangi kamu hattını alırsa alsın (polis, sağlık, öğretmen, tsk vs) tüm kamu hattına doğru sınırsız bedava konuşabileceğini söyledi. hangisi doğru bilemedim size sorayım dedim birde herhangi bir kamu hattını kontörlü olarak alabilirmiyiz? ayrıca hattı kendi adımıza alsakta başka birinin kamu kimliğini versek olur mu? (turkcell'de oluyo böyle bi uygulama.)