Şimdi Ara

PS4 oyunları resmen masaüstüne geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PS4 oyunları resmen masaüstüne geliyor





    Geçtiğimiz günlerde sizlere bu haberde yer verdiğimiz Remote Play PC adındaki gayri resmi bir uygulamanın kullanıcıların PlayStation 4 oyunlarını Windows işletim sistemli bilgisayarlara aktarmasına imkan tanıdığından bahsetmiştik. Sony tarafında da benzer bir hazırlık mevcut.




    Normalde Remote Play teknolojisi ile PS 4 oyunlarının diğer cihazlarda da oynanabilmesine imkan tanınıyor. Örneğin PS 4 konsolunda oyun oynamaya başladıktan sonra belirli Xperia cihazları ve PS Vita konsoluna Remote Play ile akıcı bir şekilde ilgili oyun yansıtılabiliyor. Tabii bunun için PS4 üzerinde oyunun açık olması gerekiyor. Remote Play özelliği PS4'ün en önemli parçalarından birisi olarak gösteriliyor. Microsoft da benzer bir altyapıyı Xbox One ile Windows 10 arasında da kullanmaya başlamıştı.




    Sony Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida, Twitter üzerinden Remote Play özelliğinin bir uygulama ile PC ve Mac bilgisayarlara da sunulacağını açıkladı. Bununla birlikte herhangi bir tarih verilmedi. 




    Remote Play aslında kullanıcıların hareket halinde iken evin diğer odalarında PS4 tecrübesinden kopmamasını amaçlıyordu. Masaüstüne Remote Play yansıtması yapmak bu konseptten biraz uzaklaşıldığını gösteriyor. Elbette yeni uygulamanın PS4 için tüketici ilgisi uyandıracağı da açık. Bununla birlikte PS4 konsolunda oyun oynamayı alışkanlık haline getiren kullanıcıların masaüstüne ne kadar yaklaşabileceği merak konusu.

     







  • Sony PC oyunculuğunun gelişmesi için çaba sarf ediyor. Bunlarla uğraşacağına multiplayerı ücretsiz yap. Madem PC'den oynayabileceğiz klavye mousela mı oynayacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 27 Kasım 2015; 18:24:53 >
  • şu başlığa bak. milliyet.com.tr yi geçtiniz be.

  • ps4 ü alıp yararlanabiliyoruz sanırım yanılıyormuyum ?

  • ps4 ü salonda oynayanlara güzel olmuş

  • Ulan sizin haber başlığınza ben...

  • Bence başlık güzel olmuş.

  • Calisma sistemi nedir bunun tam olarak. Kac gundur yazilip ciziliyor. Ancak tam calisma mantigi nedir anlatilmiyor. Ps4umuz var. Pcye,ps4te oynadigimiz oyunlari indirip hesap uzerinden bilgisayardan, ps4ten bagimsiz mi oynuyoruz ne yani?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935

    Calisma sistemi nedir bunun tam olarak. Kac gundur yazilip ciziliyor. Ancak tam calisma mantigi nedir anlatilmiyor. Ps4umuz var. Pcye,ps4te oynadigimiz oyunlari indirip hesap uzerinden bilgisayardan, ps4ten bagimsiz mi oynuyoruz ne yani?

    senin evinde ps4 acik olacak,baska bir binada pc basindasin sony remote play kurup ayarlarini yapacaksin evindeki ps4 e baglanacaksin,ps4 de oyun calisacak senin bilgisayarina goruntu yansiyacak.Olay bu,ekrem bize kucuk suprizler yapiyor baska bisey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lapatid L kullanıcısına yanıt
    Hah. Boyle anlatmiyor ki kimse. Anladim mevzuyu.. Belki degisik senaryolarda kimisinin isine yarayabilir. Ancak ps4um varken onda oynarim. Ne geregi var boyle cetrefilli islere. Alsak olur aslinda. Ama meret henuz cok pahali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı yanlış anladım ama yine de gerek yok dedim
  • Playstation 4 alıp PC'ye stream edeceksem o zaman PS4 niye alıyorum? Toplarım iyi bir sistem bakarım yoluma. Hem daha iyi görüntü kalitesi elde ederim hem klavye+fare+joystick desteğim olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.