Şimdi Ara

Tabletler için Football Manager Mobile 2016 geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tabletler için Football Manager Mobile 2016 geldi





    SEGA'nın en beğenilen yapımlarından birisi olan Football Manager menajerlik oyunu, 2016 sürümüyle önce masaüstü platformları sonrasında da akıllı telefon dünyasını ziyaret etmişti. Şimdi de tabletlere geldi. 




    Tabletler için SEGA özel bir versiyon hazırladı. Football Manager Touch 2016 adındaki oyun telefon sürümünden daha güçlü ve daha iyi özellikler barındırıyor. Örneğin maçlarda daire şeklinde ikonlar değil futbolcuların 3 boyutlu simülasyonları mücadele ediyor. 




    Futbolcularınıza taktik vermek ve maçı yönetmek dışında antrenman programları hazırlamak, isabetli transferler de yapmanız gerekiyor. Takımınız tarzınıza göre bir oyun stili geliştiriyor. Siz de başarılarınıza göre bronz, gümüş ve altın rozetler kazanıyorsunuz. 




    Yeni başlayan menajerler için ücretsiz transferlerin olduğu bir başlangıç paketi sunulurken, yardımcı koçlar ile yükünüzün bir kısmını hafifletebiliyorsunuz. Ayrıca kendi yıldızlarınızı yetiştirip diğer takımlara kiralayarak gelir elde edebiliyorsunuz. 




    139 gerçek ligdeki gerçek takımları ve oyuncuları barındıran oyun ayrıca 600 000 kişilik futbolcu, menajer ve teknik görevli listesine sahip. Daha gelişmiş bir arayüz ve kulüp oluşturma motoru da oyunun artılarından. Bu kadar çok özelliğin de elbet bir bedeli var zira oyun tam 53TL fiyat etiketine sahip. 





     







  • Cok guzel de o fiyat ne yaa?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHADOW -- 27 Kasım 2015; 1:22:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata ps veya pc ye oyun alırım. Tablete nr gerek var?

  • Hemen "o paraya..."cılar doluşmuş. Adamlar PC'deki deneyimin aynısını sunmayı hedeflemiş zaten. Ayrıca tablette oynanmaya en müsait oyun budur bence.

  • Pcdekinin aynisi ise alinir 1 sene de suyunu cikarana kadar oynanir

  • Fiyat çok gibi gelebilir ama oynayınca anlarsınız kalitesini.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.