Şimdi Ara

Ucuz Hoverboard'lar tehlike saçıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ucuz Hoverboard'lar tehlike saçıyor


    Son dönemin en popüler kişisel ulaşım araçları arasında yer alan Hoverboard'lar, aktif trafik içerisinde kullanılmalarıyla büyük riskler oluşturabiliyor ancak konunun çok daha tehlikeli bir tarafı daha bulunuyor.

     

    İngiliz yetkililerin verdiği bilgiye göre ucuz fiyatlı Hoverboard'lar çok büyük patlama riski oluşturuyor. Tamamen elektrikli oldukları için bataryaların yük altında çok ısındığı ve bunun da büyük patlamalara yol açtığı belirtiliyor. Hoverboard bataryalarının akıllı telefonlardan çok büyük olması ise bu patlamaların büyüklüğünü gözümüzde canlandırmamıza yeterli oluyor.

     

    Hoverboard kaynaklı bir patlama ve ardından çıkan yangın sonucunda 25 bin pound zarar oluştuğu ve sadece Ekim ayı içerisinde iki kez benzer vakanın yaşandığı Londra İtfaiyesi tarafından kamuoyu ile paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Kullanıcıların bu tarz kötü ürünlerden kaçınmak için dikkat edeceği en önemli konu ise fiyat oluyor.


     

    Şuan 150$'dan daha ucuza birçok Hoverboard bulunabiliyor olmasına rağmen kişilerin 400$'dan aşağıya satılan ürünleri çok iyi araştırması ya da bu ürünlerden uzak durması tavsiye ediliyor.

     

    Detaylarına burada yer verdiğimiz üzere kısa süre önce de NewYork şehri Hoverboard kullanımı yasadışı ilan etmişti.

     Ucuz Hoverboard'lar tehlike saçıyor

    Ucuz Hoverboard'lar tehlike saçıyor 







  • Çin demek çöp demek

  • Çin demek çöp demek değil, zaten hepsi Çin'de üretiliyor. Çin parana göre üretim yapar, en ucuzunu istersen en ucuzunu, pahalı istersen pahalısını; gerisi sana kalmış... Ucuz diye her şeye atlamamak lazım.

    Bir de yürüyün biraz, engelleyici sağlık sorunlarınız yoksa gerek yok böyle şeylere. Biraz hareketli olmak iyidir. Her gün 1.5KM okuluma yürüyerek gidip geliyorum, 70 metre bayır tırmanıyorum. Okul üç buçuk kilometre iken de yürüyordum, yarım saatlik yol...
  • c4 gibi maşallah

  • Ürünün kalitesi Çin e göre değil siparişi verene göre değişiyor. En kaliteli anakartlarda da Çin malı yazıyor ama ağzımızın suyu akarak bakıyoruz. Zamanında üzerinde Sony yazan mp3 çalar aldım, bellekteki seri nosundan arızalı olduğu anlaşılıyordu (arıza sonda olduğundan bellek kırpılmış), adamlara sorduğumda bunlaın kaliteli olduğunu, yeni geleceklerin daha ucuz olduğunu söyledi. Ona göre kaliteyi belirleyen bir anlamda biziz.

  • yada bisiklete bin çok mu zor? yada yol düz ise kaykay...

  • Amerika menşeli ürünler harici almamak lazım.Onlar kalite kontrol standartları daha sıkı.İyice araştırmak lazım.Çinden yarı fiyatına alıp burada 1500 2000 lira arasında satıyorlar.Desenli hoverboardlar daha dandik duruyor.

  • Nedense aklıma bu geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.