Şimdi Ara

Tearaway Unfolded'a Yılbaşı Temalı Yeni İçerikler Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •   
        İlk olarak PS Vita'da karşımıza çıkan Tearaway serisi bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Tearaway Unfolded ile PS4'e konuk oldu. Geliştirici ekibin topluluk müdürü Tearaway Unfolded için yeni içerikler duyurdu.
     
          Oyun için yayınlanan ilk içerik PS4 için Tearaway Unfolded teması. Gün içinde PS4 kullanıcılarına sunulan bu temayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bir diğer içerik ise Holiday DLC adlı paket. Bu paketin içinde ana karakterimiz için 4 yeni kostüm bulunuyor. Kostümlerin yanında 7 yeni yılbaşı temalı süsler yer alıyor. Bu DLC'ye 1 dolar karşılığında sahip olabilirsiniz.
     
         Son olarak Tearaway Unfolded'ın resmi müzik albümünün iTunes üzerinden yayınlandığını belirtelim. Toplamda 50 şarkı bulunduran bu albüm 9 dolara satılmakta. Bahsettiğimiz içeriklere ait görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     




  • şu oyun indirime girse de alsak,çok merak ediyorum...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sony türkiye neden bu oyuna türkçe desteği vermedi bilen varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: murlek

    sony türkiye neden bu oyuna türkçe desteği vermedi bilen varmı


    Açıkçası oyunu media molekülden başka kimse ciddiye almadı, bir kısım ps4 kullanıcısı dahi oyunu oynamadan çocuk işi gözü ile baktı, hiçbir yerde oyun türkçe olmasa da incelemesi dahi yapılmadı, oysaki oyun gayet güzel tek negatif bulduğum kısım kamera sistemi daha iyi yapılabilirmiş, buna rağmen direkt kaçırılmayacak kalite de bir oyun nintendo fanları ya da microsoft oyuncusu bunu kaçırmazdı ama ne hikmetse ps4 kullancıları oyuna hakettiği değeri vermedi buraya gelip oynamadan port oyun dediler oysaki resmen yepyeni bir oyun ps vitada ki orjinal oyunun üzerine bin koymuş adamlar, bende var ve aldığıma çok memnunum. Dandik oyun muamelesi görüp çok az sattı şu ana kadar oyun. Yani ileri de bir devam oyunu falan da gelmez. Bir diğer yanlış politika oyunun demosu giriş kısımları ilk 45 dakikası diyelim zıplama yok oyun da sonradan hikaye gereği bir özellik olarak geliyor belki bu giriş kısmı insanları sıktı. Açıçası kendine has bir dünyası var oyunun üzerine emek verildiği belli, müzikleri falan da on numara ama işte ps oyuncuları neye destek verip neye vermeyeceğini şaşırmış durumda tabi piyasaya çıkış dönemi de MGS gibi gözde oyunların yanına vitada ki az bilinişiyle sekteye uğradı. Yurt dışında oldukça komik rakamlara bu oyunun kutulu sürümünü edinebiliyorsunuz şu an denk gelirseniz es geçmeyin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sabirmusti

    şu oyun indirime girse de alsak,çok merak ediyorum...


    Black friday nedeniyle yurt dışında şu an en ucuz oyunu konumunu aldı, kapan kapar. resmen iki t-shirt parası. Avrupa da arkadaşınız varsa fiyatına bir baktırın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.