Şimdi Ara

Star Wars: Galaxy of Heroes indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Star Wars: Galaxy of Heroes indirmeye sunuldu





    Star Wars: Galaxy of Heroes oyunculara Star Wars evreninde sıra tabanlı bir RPG aksiyon mücadelesi sunuyor. Oyuncular ekibini oluşturduktan sonra Hoth, Bespin, Tatooine, Coruscant gibi ikonik mekanlarda mücadelelere girişiyor. 




    Oyuna ilk olarak aydınlık tarafta başlıyorsunuz. Seçeceğiniz karakter sayısı da kısıtlı. Oyunda seviye geçtikçe mücadeleler şiddetleniyor ve karanlık taraf açılıyor. Bu tarafta da bir ekip oluşturarak bu kez aydınlık tarafa karşı mücadele ediyorsunuz. İlerleyiş esnasında pek çok önemli karakterin kilidini açtığınız için seçeneğiniz bol oluyor. Luke Skywalker, Chewbacca, Han Solo, Darth Vader gibi pek çok karakter mevcut. 




    Ekibi oluştururken güçlerine dikkat etmekte fayda var. Saldırı yanında savunması iyi olan ve ekibi iyileştirebilen karakterler mevcut. Ayrıca rakibi taklit edebilen joker karakterler de oldukça işinizi görüyor. Rakibe hamle yaparken iyileştirici gibi stratejik öneme sahip karakterleri seçmenizde fayda var.




    Savaş kazandıkça gücünüzü artıran ekipmanlar kazanabiliyorsunuz. Seviyeniz de yükseldiği için giderek çok güçlü bir ekibe doğru yol alıyorsunuz. Elde ettiğiniz paralar ve elmaslarla güçlendirmeler satın alabiliyorsunuz. 




    Oyun daha çok hikayeye oyuncuyu özendirmeyi amaçlıyor. Yoksa aksiyon dolu sahnelere rastlamak mümkün değil. Sıra tabanlı mücadeleler bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor. Oyun Türkçe destekli ve ücretsiz. 




     

     

     









  • Oynayalım bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda fazla bir şey yazılmamış ama çok güzel bir oyun. Hatta mobilde şu ana kadar yapılmış en iyi star wars oyunlarından biri.
    Ya ben forumdaki ana başlığını bulamadım ya da oyunu forumda takip eden yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ariaven

    Bu forumda fazla bir şey yazılmamış ama çok güzel bir oyun. Hatta mobilde şu ana kadar yapılmış en iyi star wars oyunlarından biri.
    Ya ben forumdaki ana başlığını bulamadım ya da oyunu forumda takip eden yok

    Android oyun ve uygulamalar bölümü biraz ölüdür ana konu bu maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.