Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 modeline güncelleme yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 modeline güncelleme yok





    Samsung'un geçen yıl başlarında döneminin en iyi özelliklerle donatarak piyasaya sürdüğü Galaxy Tab PRO tablet serisinin en küçüğü olan Galaxy Tab Pro 8.4, güncelleme konusunda hayal kırıklığı yaşatıyor. 




    Samsung'un Galaxy Tab Pro 12.2 modelini Android 5.1 sürümüne güncellemesinin ardından 10.1 ve 8.4 inçlik modeller için heyecanlı bir bekleyiş başlamıştı. Bununla birlikte Samsung İngiltere bölümü kötü haberi verdi. Gelen bilgilere göre Galaxy Tab Pro 8.4 modeli güncelleme alamayacak ve Android 4.4 KitKat sürümünde kalacak. Zaten cihaz bu sürümle piyasaya çıktığı için hiç güncelleme almamış oluyor. 




    Samsung İngiltere'nin kararı diğer ülkeleri de ilgilendirir mi bilemiyoruz ancak genelde güncelleme kararı tüm ülkelere yönelik oluyor. Bunun yanında Galaxy Tab Pro 10.1 için de net bir açıklama yapılmamıştı. Onu da aynı son bekliyor olabilir. Diğer taraftan Galaxy Tab Pro 8.4 modeli Snapdragon 800/Exynos 5 Octa yonga seti şeklinde iki versiyona sahipti. Güncelleme kararı muhtemelen Snapdragon 800'lü versiyon için ancak Exynos versiyonu için de bir gelişme yok. 




    Ülkemizde de satışı yapılan bu iki modelin güncelleme sorunu oldukça tepki çekecek gibi görünüyor. Zira Galaxy Note 10.1 2014, Galaxy Note 3 gibi aynı dönemdeki cihazlar Android Lollipop güncellemesini almışlardı. Samsung'un neden böyle bir karar aldığı bilinmiyor. Cihazda 8.4 inçlik 2560x1600 piksel çözünürlükte SLCD ekran, 2GB RAM gibi özellikler yer alıyordu. 

     

     

     







  • Klasik samsung donanıma bakıyoruz en üst seviye, kullanıma bakıyoruz destek yok,ram dolmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkarapanda123asd -- 25 Kasım 2015; 18:42:32 >
  • Samsung bu işte ne beklersin

    1 yıl sonra galaxy s6 serisine de güncelleme vermez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 25 Kasım 2015; 19:36:18 >
  • çok kullanmak isteyen adam rom atıp kullanır

  • quote:

    Orijinalden alıntı: patren

    çok kullanmak isteyen adam rom atıp kullanır

    Samsung da exynos kodlarını paylaşıyordu zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tab pro 8.4 sahibiyim hiç şaşırmadım!



    Samsung tan tablet alınmaz. Telefonlarına Android güncellemeleri kısa veya geç vermesi olayı tabletlerinde de tam bir fiyasko daha da beter oluşunu bu haber ile de teyidini gördük!



    Nexus 10 epey eski olmasına rağmen resmi olarak Android 5.1.1 ı de gördü. Mesele Ram olamaz çünkü Android 5.0 ile Ram tüketimi azaltıldı.



    Samsung güncelleme imkanı teknik olarak engel yokken güncellememe kararı alması tüketiciyi alay etmesidir.



    Samsung kendi ayağına sıkıyor.

  • Elsa kullanıcısına yanıt
    tabletde snapdragon kullanmıyormudu samsung
  • Bir Samsung klasiği..

  • Şaşırdık mı? Tabbii ki hayır

  • youmobile'a göre şu anda 5.1.1 test aşamasında görünüyor.2015 sonunda dağıtıma başlanması bekleniyor.

  • İnsanlar yavaş yavaş diğer firmalara kaymalı samsungu akıllandırmalı ama satış sektöründe çalışıyorum ve insanlar gerçekten cahil. Samsung j5 istiyorum diyor lg g4 beat var diyorum yoh samsung en iyisi j5 ver la neyini biliyonda diyon ama yok alsınlar akıllansılar.. 1.5 hafta önce biri s6 alacaktı g4 önerdim kötü dedi istemedi 3 gün sonra cihaz bozulmuş servise gönderceksin dedik o kadar para verdim me servisi diyor neyse gönderdi servise k.hatası demişler ücret çıkarmışlar önerince yok lg kötü samsung en iyisi.. Biride aldıktan 1 gün sonra geldi bu cihaz donuyor dedi.. Alırken donmaz dedik mi dedim.. Mal gibi yüzüme baktı işte böylelerine vericen samsungu ağlayacak.

  • Bir umuttur güncellemek,
    Her güncelleme haberi ile için çoşku ile dolar,
    Elbet bir gün benim tabletimde güncelenir diye beklersin,
    Ama kader ağlarını örmüştür,
    O gün hiç gelmeyecektir...

  • Böylesine güçlü bir cihazın güncelleme almaması fiyaskodur. Orta seviye tablet olsa anlarım ama bir ara ciddi ciddi bu tableti almak istemiştim sonradan vazgeçtim. Hatta konusunu bile açmıştım.

    iPad Air 2 aldım ve şu anda kullanıyorum. iPhone sevmiyorum ama tablet konusunda iPad üstüne yok. Evimde Galaxy Tab S modelide mevcut ama diyebilirim ki iPad her alanda daha iyi bir cihaz.

    Ama android dünyasındaki özgürlüğü seviyorum.

  • Tab 3 8.0 kullanıyorum ve aynen bu cihazda olduğu gibi bendeki de hiç bir zaman güncelleme almadı. Asla da bunu bi sıkıntı olarak görmedim. Ha albet samsung sattığı cihazın arkasında durmalidir ama öyle bir yorumlar yapılmış ki sanki güncelleme almayınca cihaz çöp oluyor ve onu atmak gerekiyor. Ben alırken de hiçbir guncellemenin gelmiyecigini biliyordum ve parayi sadece donananima verdiğimi biliyordum. Mutsuz muyum hayır. Çatır cutur kitap çizgi roman okuyor dizi film izliyorum.

    Bu kadar acımasız yorumlar yapılmamalı, ki zaten de guncellemeler bu kadar da abartılacak bir şey değil. Eşek at olacak değil

  • Tablet konusunda windowstan iyisi yok. İpad ve android windowsun işlevselliği yanında çocuk oyuncağı gibi kalıyor.

  • Yanlış yollardasin samsung

  • Samsung kadar cirkef firma yok hakikaten. Digerleri de onlardan geri kalmiyor ama. Yahu su not serisine adam gibi bir rakip koyamadi beceriksizler. Adam gibi telefon yapin da alalim. Mecbur samsungun kucagina atiyorlar bizi!

  • Samsung guncelleme isini google biraksin kendis demirdokum isine girsin

  • "We will make Android 6.0, Marshmallow available for: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z3+, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia M5, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua and Xperia C4*."

    Sony'den tokat gibi.z2 tablet ile galaxy tab pro aynı tarihte çıktı.z2 tablet neredeyse 1 yıldır lollipop kullanıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aycibin

    "We will make Android 6.0, Marshmallow available for: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z3+, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia M5, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua and Xperia C4*."

    Sony'den tokat gibi.z2 tablet ile galaxy tab pro aynı tarihte çıktı.z2 tablet neredeyse 1 yıldır lollipop kullanıyor

    Söylediklerinize katılıyorum
    Cihaz alacaklara tavsiyem, Samsung alacağınıza 200-300 daha koyun sony alın lg alın apple alın yada başka marka alın
    Millet ucuz diye alıyor samsungu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 26 Kasım 2015; 13:51:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.