Şimdi Ara

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.657
Cevap
34
Favori
59.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diegoforlan

Arkadaslar yeni kamera alacak olanlar bence gold rengi tercih etsinler saniyorum bu sorunlu seri cihazlar gri renk olanlarda. yada soyle sorayim odak sorunu yasayan arkadaslarda urunu gold olan var mi?

+1
    Bunu da hic dusunmedim degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimce kullanıcısına yanıt
    US ın son versiyonu nedir ?
  • mesela bendeki gri ve ısınınca sorunlar başlıyor...
    @diegoforlan
  • bendeki cihaz da gri hocam. ilk günden eser yok kayıtta

saygılar
  • başgedikli kullanıcısına yanıt
    bende ki cihaz da gri ancak preorder dayken almıştım sanıyorum ilk çıkan cihazlardan sorunsuz kullanıyorum.

özellikle indirimleri sadece gri renkte yapmaları ve yabancı forumlarda da sorun yaşayanların hepsinin gri renk olduğu varsayımından yola çıkarak böyle bir çıkarımda bulundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: başgedikli

mesela bendeki gri ve ısınınca sorunlar başlıyor...
    @diegoforlan

Benim cihaz geldiğinde sorun çıkar gönderemez isem alüminyum folyo saracağım güneş ışığı ve ısı yalıtımı için yada cama üfleyen kısıma denk getirip klimadan faydalanabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    V-1.01.005-US en son us versiyonu

• arkadaşlar merhaba
    bi kaç deneme çekimi yaptım fakat bana videolar aşırı kötü geldi.
    yani şu yağmurlu izmir sabahı videolarıyla uzaktan yakından alakası yok cidden
    1080/60 fps olarak kayıt yapıyorum
    son versiyon kurulu
    acaba kameranın yeri mi yanlış araçta
    böyle karıncalı yani görüntü
    ayrıca plakalar okunmuyor
    aşağıda örnek video var kırmızı da beklerken önden geçen plakalar okunmuyor
    anca dibe girersek görünüyor

youtube video:
    kayıpsız:
    yadi.sk
    2016_0525_184622_030.MP4 — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/_vEWb7ixs2PVF

**yani 1 haftadır firmvare ile uğraştırdı baya görüntüde böyle olunca açıkcası pişman oldum
    bu ürünü geri göndersem kaç para tutar acaba kargo bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 26 Mayıs 2016; 13:22:53 >

• gearbestten Xİaomi için hafıza kartı aldım, 12 mayısta ülkeye girmiş ama hala bana ulaşmış değil. Ne olmuş olabilir? (takip kodu ile ptt'den bir şey çıkmıyor. sky256'dan bakınca ülkdemizde olduğunu gördüm)
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Ben ciddi bir rahatsızlık göremedim. Net görünüyor video. Çok uzaktaki araçların geniş açı lens sebebiyle plakalarının okunması zor olabilir. Dar açılı, belli bölgeyi alabilecek kapasitede lens kullanılsaydı uzaktaki plakaları rahat görebilirdiniz belki.
    görüntü bendede karıncalı; temiz net görüntü yok...cep telefonum daha iyi çekiyor..birkaç tane iyi satıp sonra içindeki işlemciyi,parçayı,ayarı,herneyse kaliteyi bozup satmalarını anlıyamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talbotlago

Ben ciddi bir rahatsızlık göremedim. Net görünüyor video. Çok uzaktaki araçların geniş açı lens sebebiyle plakalarının okunması zor olabilir. Dar açılı, belli bölgeyi alabilecek kapasitede lens kullanılsaydı uzaktaki plakaları rahat görebilirdiniz belki.

hocam video karıncalı görünüyor. mesela ışıkta dururken karşı apartmanın balkonuna bakın anlarsanız
    ilk mesajdaki videolar böyle değil aslında
    yada bana mı farklı geliyor anlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: başgedikli

görüntü bendede karıncalı; temiz net görüntü yok...cep telefonum daha iyi çekiyor..birkaç tane iyi satıp sonra içindeki işlemciyi,parçayı,ayarı,herneyse kaliteyi bozup satmalarını anlıyamıyorum...

olabilir hocam yani tesadüfi değil bunlar yeni partilerin hepsinde şikayet var resmen yeni alacaklar başka ürünlere baksın bence
    kaldıki ben bu ürünün xiaomi filan olduğunu sanmıyorum
    Uzaktaki plakalar bendeki kamera videosunda da okunmuyor, geniş açıyla ilgili. Sizin videoda netlik fena değil, karıncalanma dediğiniz görüntüyü de anladım sanıyorum. Fırsat bulursam ben de güneşli bir havada çekip yapıp kontrol edeyim, ne durumda kameralar görmüş oluruz. Bayadır kullanmadım kamerayı. :)

Yine de o kadar kötü görünmedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talbotlago -- 26 Mayıs 2016; 14:58:43 >
    YouTube epey bozmuş ancak kayıpsız örnek canavar,hatta maaşallah'ı var. . Millet ne sorunlularla uğraşıyor,hiç ses etmeyin 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: sivhaba

YouTube epey bozmuş ancak kayıpsız örnek canavar,hatta maaşallah'ı var. . Millet ne sorunlularla uğraşıyor,hiç ses etmeyin 😉

BEnde kayıpsız netliği beğendim
  • teşekkürler arkadaşlar o zaman kalsın böyle artık versiyon filanda uğraşmam.
    artık şu kabloyu üstten dolandırmak var
    siz nasıl yaptınız bu işi ?
    kabloyu nasıl tutturabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 26 Mayıs 2016; 22:09:34 >
  • iade alan arkadaşlar ne kadar teklif ettiler ne yaptınız
    ben serviste elektrik ustamla birlikte açıp sol kapı direğinden geçirdim hocam. usb aparatıda araç içindeki bir enerji kablosuna lehimleyip sabitledik.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

ben serviste elektrik ustamla birlikte açıp sol kapı direğinden geçirdim hocam. usb aparatıda araç içindeki bir enerji kablosuna lehimleyip sabitledik.

saygılar

hocam süpermiş o zaman hem böylelikle çakmaklığa da ihtiyaç yok
    ben bi görüşeyim bakalım bi elektrikçi ile
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.