Şimdi Ara

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.657
Cevap
34
Favori
59.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

Ayni sey birkac gun once benim basima geldi. Meger uygulama uzerinden yuklenen sürüm betaymis. Linkten en usteki kararli surumu indirip sd karta atin. Sonra cihaz tamamen kapaliyken hafiza kartini takip cihazi acin ve ekrana gelen islemi onaylayip yuklenmesini bekleyin, islem tamamdir.

http://bbs.xiaoyi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=34012
    http://www.xiaoyi.com/yi_driving_recorder/firmware.html?version=V-0.08.013

hocam linkte şunlar var A. firmware.bin B. FWCARC10.bin
    hangisini atacağız karta sana zahmet direkt son sürüm linkini atabilir misin ?

edit: sanırım link şu:http://www.pc936.com/Download/xiaoyigujian/V-0.08.013.zip
    bunu zip halinde mi atıyoruz karta yoksa zipin içindeki dosyayı mı atıyoruz hocam?

Zipi sanırım açamaz kamera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba,

advanced driver asistant system (lane asisst ve forward sensing system ) düzgün çalışıyor mu kullanan var mı bu özellikleri?

bu işi en iyi yapan araç kamerası hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Ayni sey birkac gun once benim basima geldi. Meger uygulama uzerinden yuklenen sürüm betaymis. Linkten en usteki kararli surumu indirip sd karta atin. Sonra cihaz tamamen kapaliyken hafiza kartini takip cihazi acin ve ekrana gelen islemi onaylayip yuklenmesini bekleyin, islem tamamdir.

http://bbs.xiaoyi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=34012
    http://www.xiaoyi.com/yi_driving_recorder/firmware.html?version=V-0.08.013

hocam linkte şunlar var A. firmware.bin B. FWCARC10.bin
    hangisini atacağız karta sana zahmet direkt son sürüm linkini atabilir misin ?

edit: sanırım link şu:http://www.pc936.com/Download/xiaoyigujian/V-0.08.013.zip
    bunu zip halinde mi atıyoruz karta yoksa zipin içindeki dosyayı mı atıyoruz hocam?

inan bin dosyasını 7z ile tekrardan çıkartın içinden yine bin dosyası çıkıyor bu sefer 22 mb felan dı sanırım çıkan dosya onu atın kameraya geçen hafta bende kurdum. önce inen dosyayı attım işe yaramadı sonra içindekini attım güncelledi

saygılar

• Küçük harflerle firmware.bin yazanı indirin. Eğer forum sayfasındaki zipli olanı indirdiyseniz zipin içindeki firmware.bin dosyasını sd karta atıp yüklemeyi başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 24 Mayıs 2016; 11:45:41 >
  • US versiyona çevirenler aşağıdaki linkten de güncelleme yapabilirler.

• yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/p_UikcmnrwoLm

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/hcKNQ95NrwoQB

eğer bu görüntü sizler için de güzel ise lensi sabitlemek için silikon sıkacağım.

saygılar

• ben indirimedim linkten

saygılar
  • paybaldan şikayet açanlar ne cevap geldi size bana ya ürünü gönderin yada 15 dolar hesabına iade edelim diyorlar 15 dolarda az değilmi yazın güneşte perişan olacak cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

paybaldan şikayet açanlar ne cevap geldi size bana ya ürünü gönderin yada 15 dolar hesabına iade edelim diyorlar 15 dolarda az değilmi yazın güneşte perişan olacak cihaz

kendinizi satıcı yerine koyun hocam haklı olaraktan ürünü istiyor ya da kısmı para ödemesi yapalım diyor. imkanınız varsa gönderin ama geçen bir arkadaş 29 lira ödedim demişti

saygılar
  • Arkadaşlar benim kameramda dün geldi hemen araca monte ettim ve akşam görüntüleri izledim
    Çekimler çok net tam bekledigim gibiydi plakalar uzak mesafeden oldukça net okunuyor, parlaklık netlik renkler çok iyi inanın film izler gibi izledim. Bu arada xiaominin aksiyon kamerasını da kullanıyorum. Benim ilk izlenimlerim gayet yeterli ve olumlu kamera için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_16 -- 24 Mayıs 2016; 13:58:27 >
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    yanıt geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

Arkadaşlar benim kameramda dün geldi hemen araca monte ettim ve akşam görüntüleri izledim
    Çekimler çok net tam bekledigim gibiydi plakalar uzak mesafeden oldukça net okunuyor, parlaklık netlik renkler çok iyi inanın film izler gibi izledim. Bu arada xiaominin aksiyon kamerasını da kullanıyorum. Benim ilk izlenimlerim gayet yeterli ve olumlu kamera için

Rica etsek, video yükleyip paylaşabilir misiniz hocam. Merak ettim

quote:

Orijinalden alıntı: celutska

yanıt geldi mi?

gearbest youtube'a video yükleyip linkini atmamı içeren bir mesajla geri dönüş yaptı. Bugün yollayacağım. 2 gün içinde çözüme kavuşmazsa paypala başvuracağım. Süreçten haberdar ederim hocam.

quote:

paybaldan şikayet açanlar ne cevap geldi size bana ya ürünü gönderin yada 15 dolar hesabına iade edelim diyorlar 15 dolarda az değilmi yazın güneşte perişan olacak cihaz

15 dolar bencede az. Yarı yarıya iade yaparsa kabul edilebilir.
    Ürünü geri istemekte haklılar, haklı olmasına da. İnsanları Mağdur eden kendileri, bu yüzden ürün geri yollanırken kargo parasınıda karşılamaları gerek. 30 lira az değil.

@bakkal34@celutska@Cem_16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 24 Mayıs 2016; 17:29:04 >

• quote:

Abi yazın güneşte neden perişan olsun

Ayrıca yazın bir cep telefonunu 5 dk direkt güneş ışığında bırakın 2.500 tl lik cihaz bile sapıtıyor.

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Ayrıca yazın bir cep telefonunu 5 dk direkt güneş ışığında bırakın 2.500 tl lik cihaz bile sapıtıyor.

Olgu hocam, iyi niyetinize hiç şüphem yok, ancak fikrinize katılmıyorum.

sonuçta bu araç kamerası, işlevine uygun olarak güneşin vereceği max. ısıya dayanmalı. Xiaomi araç kamerasının ısıya maruz kaldığında odakta bozulma yaşandığı bir gerçek, bence bu yaşanmamalı. Çünkü araç kamerası üretiyorsan, maruz kalacağı max. ısıyı hesaplamalı, ona göre üretmelisin. Tutupta ateşe atalım demiyorum ancak en azından bir araç kamerası güneş ışığından bu kadar kolay etkilenmemeli.

Nasıl bulaşık makinesinin çamaşır yıkamasını " ama çamaşır makinesi çamaşır yıkıyor buda yıkamalı " diye bekleyemezsek , 2.500 liralık telefon güneşte sapıttığı için, araç kamerasının da sapıtabileceğini kabul etmemeliyiz diye düşünüyorum.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Olgu hocam, iyi niyetinize hiç şüphem yok, ancak fikrinize katılmıyorum.

sonuçta bu araç kamerası, işlevine uygun olarak güneşin vereceği max. ısıya dayanmalı. Xiaomi araç kamerasının ısıya maruz kaldığında odakta bozulma yaşandığı bir gerçek, bence bu yaşanmamalı. Çünkü araç kamerası üretiyorsan, maruz kalacağı max. ısıyı hesaplamalı, ona göre üretmelisin. Tutupta ateşe atalım demiyorum ancak en azından bir araç kamerası güneş ışığından bu kadar kolay etkilenmemeli.

Nasıl bulaşık makinesinin çamaşır yıkamasını " ama çamaşır makinesi çamaşır yıkıyor buda yıkamalı " diye bekleyemezsek , 2.500 liralık telefon güneşte sapıttığı için, araç kamerasının da sapıtabileceğini kabul etmemeliyiz diye düşünüyorum.

Saygılar.

Size kesinlikle katılıyorum ama perişan olmadığına eminim ki tüm serilerde olmuyormuş

Aslında ben içini açtığımda lens aliminyum ve bu parça komple böyle bir bütün, alta doğru inince odağı tutan silikon var. Belki lens çok kızınca silikon eriyip gevşeme yapıp odağı bozuyordur.

Belkide araçtan inince kızgın güneş ışığı yerine üstüne bir örtü bez yada cam güneş keser koymak fayda sağlayabilir. Zaten park modu olmayan ve desteklemeyen cihaz.

Ayrıca bende aracımda kapasitörlü bir kamera kullanmama rağmen ( ki 7/24 park modu desteği var ) kıyamıyorum ve camdan çıkartıyorum her seferinde.

• olgu abi, bu dome D201 fiyatı hiç düşmüyor yav bekle bekle sabır kalmadı :)
  • quote:

olgu abi, bu dome D201 fiyatı hiç düşmüyor yav bekle bekle sabır kalmadı :)

D201 konusunda yeni kupon koydum 96 $ a iniyor.

• Puzzles kullanıcısına yanıt
    En kısa sürede yüklüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_16 -- 24 Mayıs 2016; 18:03:49 >
  • abi sen şimdi söyleyince farkettim, çok teşekkür ederim.
  • heyecanla bekliyoruz görüntüleri. Bendeki cihazın görüntü kalitesi çamur gibi. Hani forumda netliği iyi olmayan videolar için hesap makinesiyle mi çektin, patatesle mi çektin derler ya işte bendeki de o ayarda
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.