Şimdi Ara

Apple, Faceshift şirketini satın aldığını onayladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple, Faceshift şirketini satın aldığını onayladı


    Oldukça yüksek miktardaki maddi varlığıyla ihtiyaçları doğrultusunda satın alımlar gerçekleştiren teknoloji devi Apple, bu sefer gerçek zamanlı hareket yakalama konusunda uzman Faceshift şirketini bünyesine kattı.

     

    İlk olarak geçtiğimiz Ağustos ayında ortaya çıkan ancak şimdi kesinleşen bu gelişmeye göre Faceshift artık çalışmalarına Apple bünyesinde devam edecek. Şimdiye kadar daha çok oyun ve animasyon stüdyoları için üç boyutlu yüz yakalama teknolojileri geliştiren şirket, aynı zamanda video sohbetler sırasında kişileri istedikleri avatara çevirme gibi tüketiciye yönelik çalışmalar içerisinde de bulunmuş.

     

    Apple tarafından yeni alınan kişilerle beraber İsviçre de teknoloji geliştirmeyi sürdürdüğü belirtilen Faceshift'in Apple yapacağı katkı ise şimdilik ön görülemiyor. Ancak gerçek zamanlı yüz algılama teknolojisinin Apple tarafından oyun ve sohbet süreçlerinde kullanılabileceği, bir ihtimal de teknolojinin kişiye özel yüz hareketleriyle şifre girme veya ödeme yapma gibi konularda görev yapabileceği yapılan tahminler arasında yer alıyor.

     









  • Warcraft filmi için birebir :D

  • Faceshit diye okudum.

    Bu şekilde satın alımlar yapan sadece Apple değildir bilginize.

    Broadcom'da fazlasıyla şirketi satın almıştır. En son AMD'nin akıllı televizyon işlemcisi tasarlayan departmanını satın almıştı. Broadcom'un bu kadar büyük olmasının sebebi gelecek vaat eden şirketleri satın almasındadır.
  • iphone da koyalar bu teknolojiyi

  • pixar için almışlardır

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.