Şimdi Ara

Ttnet Durduk yere AKK'i geçtim diye hizimi düşürdü AMA GEÇMEDİM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu adamlar her gün '' Biz müşterilerimizi nasil daha zor duruma sokariz, Nasil daha fazla şaşirtabiliriz '' diye düşünüyo bunun başka açiklamasi yok çünkü.. 3 Gün önce internetim durduk yere 3mb'e indi sonra dedim bi yerlerde çalişma falan yapiyolar galiba düzelir falan derken hizim normale döndü.. Bi sonraki gece ki 2 gün önce falan hizim yine 3mb'e düştü ve öyle kaldi.. AKK'i mi geçtim acaba derken ki Geçmediğime emin şekilde AKK'e baktim ki daha AKK'i geçmeme 60 GB falan var.. Aramayacaktim çünkü biliyorum bu Lanet şeylerin 10 senedir sorun çözme yeteneği dns değiştir pc modem aç kapadan ileri gitmedi.. Her neyse Dayanamadim aradim ve kadina derdimi anlattim ve kadin 3 dk boyunca Bilgilerime erişemedi ne işse, 3 dk sonra bilgilerime eriştikten sonra Aynen şunu söyledi ve ben şok...

    Adil kullanim kotasini Sistemde gördüğüm üzere Geçmemiş Olmaniza rağmen hizinizin AKK sonucu düşürüldüğünü görüyorum dedi.. ! Nasil yani dedim yaa.. Nasil yani.... AKK'i Geçmemiş işte, Düzeltin o zaman bu nasil olabiliyor dedim, Kadinda sizin bilgilerinizi bi başka kullaniciyla kariştirmiş olabilirler ben Şikayet kaydi açayim dedi ve Hala bekliyorum.. 4440375'i ariyorum şuan bişiy yapamiyoruz diyolar..

    AKK'i geçmemiş olmama rağmen, Her ay düzenli şekilde faturami yatiriyor olmama rağmen şuan 3mb'e mahkum halde internet kullanmak zorunda kaliyorum, Daha doğrusu Kullanamiyorum.. 3 mb ile ne video izleyebiliyorum nede bi başka zıkkım yapamiyorum.. Niye ???? Çünkü bi tane siğiroğlu angut gibi baştan savma iş yaptiği için.. 10 senedir Etmediğim küfür kalmadi artik bunlara ama ne bi düzelme ne bi olumlu gelişme ne de BİR GÜN olsun müşteriyi memnun etme amaçli bi hareket göremedim.. Yaa ben artik cidden edecek söyleyecek bişiy bulamiyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 30 Mart 2017; 10:26:34 >







  • tuketici.btk.gov.tr
  • Sorunum dün düzeldi, İnşAllah bi daha sorun yaşamam.. Saçma sapan şekilde benim hattimi Bi başkasinin hatti yerine AKK'e geçti diye gösterip hizimi düşürmüşlerdi.. Şimdi düzeldi bakalim bi daha olmamasi dileğiyle..
  • Dün geceden beridir tipatip AYNİ sorunla cebelleşiyorum.. Bu utanmazlari ariyorum, Bak TANEEEE TANE anlatiyorum hala saçma sapan Ezbere konuşup, ''Ay'in 1'de kotaniz sifirlanacak hızınız normale dönecek'' diyor.. Diyorum ki AKK'i GEÇMEEEEEDİİİİİİİMMMMMMMMMM Sisteme iyi bak diyorum, '' Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evet geçmemişsiniz ama hızınız düşmüş, o zaman ben ariza kaydi açiyorum '' diyor.. Yarin bunlar Paketimi düşürmüşse arayip ana avrat söveceğim, Konuya yazarim.. Bu kadar Aptal, Bu kadar Yaptiği işi bilmeyenleri Özenle arayip bulup bi yere toplayip adina Müşteri Hizmetleri diyen başka bi yer daha yok.. Bilmezsin anlarim, Yenisindir anlarim.. Ancak Anlatilani Anlayamamak, Anlatilani Dinlememek, işte bu bambaşka bişiy..

    Bakalim yarin nasil bi hikaye başliyor benim için.. Adamlar kafadan 18 GB kotami yediler Ay'in son günlerinde, Şunu şunu şunu indireyim işimi göreyim dediğim günlerde...

    50 Mb 200 GB kullanicisiyim şu hale bak.. Avrupanin UTANÇ TABLOSUNA İYİ BAKİN... 2017 dünyasinda internete kota koymak...

     Ttnet Durduk yere AKK'i geçtim diye hizimi düşürdü AMA GEÇMEDİM..




  • Bu firmayla gerçekten uğraşılmaz bunlara yapacağın tek şey firmayı terketmek olacaktır.
    benimde eskiden sık sık kotayı geçmediğim halde hızımı 3 megabite indiriyorlardı
    arıza kayıdı açıyorduk arıza kaydı sonuçlanana kadar ayın 1'i geliyordu yada ben kendi kotamı dolduruyordum.
    Şimdi allah razı olsun türknet çıktı da yaptığım en güzel şey türknete taşımak hattımı ne bir kısıtlama var
    ne bir engelleme var nede kota sıkıntım var youtube'a girip dilediğim zaman 1080P videomu rahatlıkla izliyorum
  • Oturduğum yerde başka alternatif olsa Saniye durmam ama yok.. Taşindiğimiz zaman süperonline gelip kazi yapıp Gerçek fiber çekecekti, belediye Ttnet Tekel kalsin diye Turkcell'e Bariz şekilde engel olup izin vermedi.. Şu zaman oldu TSO hala gelip altyapisini çekebilmiş değil çünkü izin çikmiyor kazi için.. Allahin belasi bunlar yaa..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda hepiMizin çok iyi bildiği şey oldu, Sorun düzeltildi diye mesaj atildi, Arayan yine olmadi zaten kampanyalar dişinda aradiklarini görmedim Senelerdir..

    AKK'i geçmemiş olmama rağmen bu Utanmazlar AKK'i geçmişim gibi hızımı düşürdüler, Sorun düzeltildi diye mesaj atip sorunu düzeltmediler.. Ay'in son günü için bi ton zimbirtimi indirmemiştim ve bu Haramzadeler yüzünden İndiremiyorum.. Parasini verdiğim ürünün hizmetini alamiyorum..

    Haram zikkim olsun İnşAllah bunlara verilen paralar.. Çocuklarindan çiksin, en sevdikleri en değer verdiklerinden KAT KAT MİSLİYLE Yavaş yavaş süründüre süründüre çiksin İNŞALLAH..... 20 GB kotami Hiç ettiler ve düzeltmiyolar.. Ve bi tane Kimin yakiniydi kimin bilmem neyiydide torpille oraya girdiği belli olmayan kadinin biri çikip utanmadan '' Ay'in 1'inde kotalar yenileniyor o zamana kadar bekleyin '' diyor... Çok şey yazmak istiyorum ama forum üyeliğime yazik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 31 Mart 2017; 2:13:18 >




  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Lütfen saygılı ve sevgili bir şekilde seviyeli konuşmanızı öneririm.

    Hattınızda sorun var ise Ankasteye ekibimiz gelir size gelen hatta bağlanır ve hız ölçümü yapılır sorun yoksa sorun çözüldü denilir.

    Bina içi kablo tesisatınızda veya modeminizde sorun olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.