Şimdi Ara

Wireless menzil yükseltici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce 24 ay tahahhüt ile superonline abonesi oldum. Evdeki wireless çekmeyen kör noktalar için tp-link marka bir wireless menzil yükseltici verdiler yalnız cihazın performansından pek memnun değilim. Cihazın üzerinde bir ethernet portu var. Sorum şu: acaba bu ethernet portu yardımıyla bu cihazı modeme bağlayıp, cihazı da odamdaki prize takarsam internetim stabil olur mu?



  • Tp link cihazı taktiğiniz yer modemin sinyalinin az ulaştığı bir yerse, cihaz sinyali iyi alamadığından internet hızınız da da kayıp yaşarsınız ve stabilite sorunları yaşarsınız. Eğer dediğiniz şekilde ethernet portunu kullanarak cihaz ile modemi baglarsaniz hızda ve gecikmeden kayıpsız internet alırsınız.

    Birde su şekilde deneyin; Tpclink cihazı sinyal kuvvetinin orta ulaştığı yere takın.Cihaz sizin ve modem arasında orta bir noktada olsun.Cihaz bu şekilde güçlü sinyal alacak ve size de hızlı bir baglanti sağlayacaktır.

    Tabi ki en kayıpsız ve stabil olanı kablo ile bağlamaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı ücretsiz mi verdiler bende başvurmayı düşünüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederm. @umitkilavuz 24 ay taahhüt yapanlara veriyorlar diye biliyorum
  • Ben bu cihaza ucret odemistim 100tl civarinda

    Hic kablo ile falan ugrasmayin modeminizden 5 metre ileri bi prize takin epey isinizi gorucektir.ama modemin yaninda gibi performans alamassiniz mesela modem benim odamda yani butun downloadlari filmleri ondanda izliyorum ama yazin balkona ciktigimda koridordan gecerken tplink urunu prize takiyorum balkonda internette sorf yapip dizi falan izliyorum sorun yok he download yapsam balkonda modemin yanindaki gibi performan alamam tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben ethernet portunu kullanarak yaptım, adeta modem yanımdaymış gibi son hızla kullanıyorum interneti ama ne zaman ethernet kablosunu cihaza taksam evdeki diğer arkadaşlar internete bağlanamıyorlar. hiçbir aygıt bağlanamıyor diyeyim aslında. ne telefon ne başka bilgisayar. bir fikri olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.