Şimdi Ara

'Samsung Galaxy S7 MicroSD kart desteğine sahip olacak'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  •  'Samsung Galaxy S7 MicroSD kart desteğine sahip olacak'

     

    Samsung, Galaxy S serisini yeniden güncellemek için kolları sıvamış durumda. Şu anki amiral gemisi modeli Galaxy S6 geçtiğimiz yıl Mart ayının başlarında resmi olarak duyurulmuştu. Serinin yine aynı dönemde güncelleneceğini düşünürsek S7 ve S7 Edge modellerinin resmiyete kavuşması için yaklaşık 3-4 aylık bir süre kaldı.

     

    Bilinen bir diğer gerçek ise, sızıntıların lansmandan çok daha önce yeni modeller hakkındaki bir çok bilgiyi bizlere ulaştırdığı. Özellikle böyle büyük modellerde hem sızıntılar hem de iddialar sık sık gündeme geliyor. Bu kez akıllı telefonu gündeme taşıyan iddia ise Micro SD kart desteğinin yeniden eklenmesi oldu. Galaxy S6 modeli ile birlikte bu destekten vazgeçen Samsung o dönemde kullanıcılar tarafından da bolca eleştiri toplamıştı. 

     

    Bunun dışında Exynos 8890 veya Snapdragon 820 çipset, 2K çözünürlükte 5.2" ekran, magnezyum kasa ve ClearForce adında baskıyı ölçebilen yeni ekran teknolojisi gibi iddialar şimdilik Galaxy S7'nin gündeminde. Serinin S7 Edge modelinin yanı sıra S7 Premium adında üçüncü bir modele sahip olacağı da iddialar arasında. 21 Şubat tarihinde duyurulması beklenen akıllı telefon için sizin beklentileriniz neler? MicroSD desteğinin yeniden kazandırılacağı iddiaları hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

     

     







  • SD kart ürün kalitesi için bence gelmesin...nedenine gelecek olursak SD kart telefonu yavaşlattığı su götürmez gerçek (telden anlayan kullanmasını bilen kişiler için sözüm meclis dışı) yavaş SD kart takıp telefon yavaşladı diyenler çokça piyasada var..bu da ürünün kalitesini pazarda düşük görülmesine sebebiyet veriyor..iphone neden hep stabil kalite diyoruz; çünkü sistemlerine başka bişeyin müdahalesini almak istemiyor ve istikrarı koruyor

    onun dışında depolama alanı yetersiz mi evet..SD kart yerine keşke 128 sabit çıksa daha iyi
  • hayir madem beceremiyorsun, kullanicilarini dinle....
    nerden nereye indin, illa üst üste batirman mi gerek??

  • karayıda içine soksun bari

  • Gene pazarda rakipsiz olucak büyük bir ihtimalle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sd kart kesinlikle gelmeli. Heleki gunumuzde telefonlar 2k 4k cekim yapabilirken dahili hafiza yeterli gelmiyor. Ayrica Samsung sd kart uretende bir firma sd kartin telefonlarda en cok kullanildigida bir gercek kendi dalini neden keser anlamak zor. S6 tecrube edindigi yrni tasarima hafiza karti destegininde pekala getirebileceklerini dusunuyorum.

  • Zaten Android 6.0 ile SD Kartların önemi daha da arttı. Gelmemesi saçma olur.
  • SD Kart Android 6 ta öyle eskisi gibi sanılmasın.

    Android 6 da harici hafıza kartı sanki dahiliymiş gibi görecek nede olsa uygulamalar ve oyunlar harıcı hafıza kartına da yüklenebilecek diye hemen sevinmeyin . Kartların hızı telefonun dahili deoplama biri kadar hızlı olmaması ciddi performans düşmeleri meydana getirecekir. En hızlı kart bile okuma yazma değerleri vasat oluşu bu gerceği değiştirmez.

    Micro SD kartlar bence eskisi gibi çalışmalıydı ...

    SSD li windows tableterde bile harici hafıza kartınız en dandik hızlarda olsa dahi cihazın kendi performansında düşme olmuyor ! Bu açıdan Android olgunlaşmamış yıllar geçmesine rağmen ...

  • bizim eldeki telefonların değeri hepten düşer artık. neden çünkü sd card desteği yok. hep tükürdüğünü yalamak bu markaların yaptığı. apple'da 4 inç ekran için atıp tutuyordu ama sonunda o da tepsi çıkarmaya başladı. samsung da yok sd card şöyle böyle derken tekrar kullanmaya başlayacak.
  • FM radyo?

  • Darısı FM Radyo ve Kızılötesi Bağlantısının başına (uzaktan kumanda olarak çok işe yarıyor). Samsung ileri gideceğine geriye doğru gitse daha iyi. Bu özellikleri ısrarla istiyoruz! :-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 24 Kasım 2015; 18:30:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzil

    SD kart ürün kalitesi için bence gelmesin...nedenine gelecek olursak SD kart telefonu yavaşlattığı su götürmez gerçek (telden anlayan kullanmasını bilen kişiler için sözüm meclis dışı) yavaş SD kart takıp telefon yavaşladı diyenler çokça piyasada var..bu da ürünün kalitesini pazarda düşük görülmesine sebebiyet veriyor..iphone neden hep stabil kalite diyoruz; çünkü sistemlerine başka bişeyin müdahalesini almak istemiyor ve istikrarı koruyor

    onun dışında depolama alanı yetersiz mi evet..SD kart yerine keşke 128 sabit çıksa daha iyi

    Cidden böyle düşünen insanlar var mı ya? Sd kart yok diye 32 alacağına gidip 64 mü alıyorsun? Veya Samsung sana 128 fiyatına 32 mi veriyor? Sd kart olsa da olmasa da gidip 32 alıyorsun. E 32 yetmeyince birinde yavaş da olsa sd kart seçeneği varken diğerinde hiç bir alternatifin kalmıyor. Kaldı ki resim ve videoları atıyorsun sd karta.

    Apple yorumunuz da yalnış. Apple donanıma uygun yazılım hazırlayan bir firma.Adamlar o donanımdan en fazla ne kadar verim alabineceğini düşünüp ona göre yazılım yapıyorlar. Diğer Android firmaları ise hazır bir yazılımı melezleştirip kendi sistemlerine entegre etmek derdinde. Apple 2 gb rame geçtiğinde piyasada 4 gb android telefonlar vardı. Sonuç o telefon kasmıyor ama androidler hala ağlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Samsung sana hicbirsey demiyorum tek diyecegim sudur micro sd yi getirirsen s6 ve note 5 ile yaptigin sacmaligi yari yariya kabul etmis olacaksin

    Once fm radyoyu s4 ile yok et sonra micro sd ve cikabilir bataryayi simdi de lafindan don

    Ama samsung u samsung yapan bunlardi

    Bu arada sd kart yavas diyeceklere simdiden soyluyorum uhs II ozellikli kartlar bosuna pahali degil

    Amazon a bakin 30 dolara da 64 gb kart vardir 200 dolara da aradaki farkin bir sebebi var (fiyatlar farzi misal soylenmistir)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SD kart gelmesi guzel haber evdeki iphone ile deliriyorum durmadan yok icloud doldu yok cuhaz doldu bilmem ne.
    S4 ume bakiyoum tak bir class 10 64 gb bak keyfine.
    Kasa tek parca olmasin da islevsellik olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahaeddin91 B kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Apple senede 2 model çıkarıyor ve yazılımını bu modellere göre geliştiriyor, haliyle kendi cihazında gayet stabil çalışan kaliteli bir sistem üretmiş oluyor. Android ise öyle değil. Sistem geliştiriliyor sonrasında firmalar bunu kendi cihazlarına uyarlamaya çalışıyor.

    Sd kart olayına gelecek olursak, evet sd kart gerekli tüm cihazlarda. Birkaç seneye apple bile kullanmaya başlarsa şaşırmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 24 Kasım 2015; 12:14:57 >
  • Galaxy s3'ten sonra FM Radyo özelliğini kaldırdılar. S5'ten sonra ise kumanda özelliğini, micro sd kart olayını,su geçirmezliği ve değiştirilebilir bataryayı kaldırdılar. S6 ise diğer önceki serilerde olmayan metal çerçeve ve daha iyi tasarım olayına geçtiler :) Tamam yukarıda saydığım özellikler bazıları için gereksiz olabilir ancak bazılarımız için telefonu alma sebebi bile olabiliyor.

    Samsung apple'a benzemeye mi? çalışıyor tam olarak anlamadım ancak samsung'u farklı yapan yukarıdaki özelliklerdi bana kalırsa :( Fikrime katılmayanlar olabilir saygı duyarım ancak benim açımdan durum böyle.
    Bu arada Samsung galaxy s7'den bayağı bir umutluyum snapdragon 820 (bize gelir mi orası meçhul) adreno 530 bayağı iddialı özellikler. Değiştirilebilir batarya olayına geri döneceklerini hiç zannetmiyorum ancak microsd kart olayını geri getirseler eminim çoğu kişi buna sevinecektir.





  • BURADA SD KART OLDUĞU İÇİN ANDROİDİ YAVAŞLATİĞİNİ DÜŞÜNENLER VARMIŞ.YAZIK GERÇEKTEN ÇOK YAZIK ŞİRKETLERİN HER DEDİKLERİNİ DOĞRU SANANLAR VARMIŞ. SAMSUNG BAHANE OLARAK TELEFONLAR YAVAŞLATİYOR DEMİŞTİ. SD KART OLURSA 64 GB KİMSE ALMAZ AMA OLMAYINCA BAZILARI ALIYOR. 32-64 GB ARASINDA ÜRETİMDE 10 DOLAR VARKEN SATIŞTA 60-70 DOLAR ARTIŞ OLUYOR. YALNIZ ANDROİD SD KART TELEFONU YAVAŞLATMİYOR. ÖRNEK OLARAK WİNDOWS PHONE DEN HABERSİZ YAŞAYANLAR VARMIŞ.


    IOS SD KART GİRİŞİ OLMADIĞI İÇİN HIZLI DEĞİL. BİR KAÇ MODEL YAPIYOR ONA GÖRE YAZILIM GELİŞTİRİYOR.(HALEN BAZEN KASMA DONMA OLUŞUYORMUŞ.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • saçma kendin kaldır kart desteğini sonra geri getir bu da yenilik olsun..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erik Lehnsherr

    Samsung sana hicbirsey demiyorum tek diyecegim sudur micro sd yi getirirsen s6 ve note 5 ile yaptigin sacmaligi yari yariya kabul etmis olacaksin

    Once fm radyoyu s4 ile yok et sonra micro sd ve cikabilir bataryayi simdi de lafindan don

    Ama samsung u samsung yapan bunlardi

    Bu arada sd kart yavas diyeceklere simdiden soyluyorum uhs II ozellikli kartlar bosuna pahali degil

    Amazon a bakin 30 dolara da 64 gb kart vardir 200 dolara da aradaki farkin bir sebebi var (fiyatlar farzi misal soylenmistir)

    O telefona mahalledeki amcalardan 64gb ibareli kart alan zaten telefonuda almasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakın ben oraya telefondan anlayan insanları çıkardım ama etrafımda en ucuzundan sd kart alıp galeriye girdiğinde resimlerin çok ağır açılmasından şikayet edip telefonu kötüleyen çok insan var ve onlara derdimi anlatamıyorum..kaliteli olanından almasını söylediğimde ise o kadar para veremem diyor(şimdi burda telefon mu kötü yoksa son kullanıcının hatası mı var)

    apple olayında kastım ise telefona extra ucuz malzeme kullanmasını istemiyor ve benim şartlarım bu diyor kabul edersen alırsın hesabı.bu da marka olarak istikrarını korumasına sebebiyet veriyor..(apple son kullanıcın bilmeden de hata yapmasını telefonunu kötülemesini engelliyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 24 Kasım 2015; 14:06:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.