Şimdi Ara

Asus'dan iki yeni dizüstü bilgisayar: N552 ve N752

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Asus'dan iki yeni dizüstü bilgisayar: N552 ve N752


    Donanım dünyasının öne çıkan isimlerinden Asus, N serisi dizüstü bilgisayar ailesine N552 ve N752 isimli iki yeni model daha eklediğini duyurdu.

     

    İlk olarak şık tasarımları ve alüminyum gövdeleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Asus N552 ve N752, sırasıyla 15-6-inç ve 17.3-inç ekran boyutlarına sahipler. Ortak olarak bünyelerinde 4K (3840x 2160) piksel çözünürlükte bir IPS panel yer alan ürünler, sRGB renk gamutunun %100'ünü karşılıyor ve böylece multimedya ile tasarım işlemleri için oldukça ideal birer çözüm oluşturuyorlar.

     

    Güçlerini Intel'ın 6. jenerasyon dört çekirdekli i7 6700HQ ya da 6300HQ işlemcilerinden, 16GB DDR4 bellekten ve en yüksek seviyede NVIDIA GeForce GTX 960M grafik biriminden alan dizüstü bilgisayarlar N552 ve N752, 512 GB boyutundaki PCIe x4 1500 MB/s SSD birimiyle de yüksek işlem gücünü yüksek depolama hızıyla birleştirebiliyorlar.

     

    Bünyelerinde USB Type-C, USB 3.0 ve RJ45 Ethernet, mini Display ve HDMI gibi portlar yer alan Asus N serisi yeni dizüstü bilgisayarlar, genel kullanıcı deneyimi B&O ICEpower teknolojili SonicMaster ses sistemiyle üst seviyeye çıkartıyor ve boyutların beklenmeyecek düzeyde kaliteli ses verebiliyorlar.

     

    Asus tarafından boyutları ver performansları ile masaüstü bilgisayarların yerini alacak en iyi taşınabilir dizüstü bilgisayar modelleri olarak lanse edilen N552 ve N752'nin resmi satış fiyatı şimdilik bilinmiyor.

    Asus'dan iki yeni dizüstü bilgisayar: N552 ve N752 








  • Ben aynı böyle bir bilgisayarı harici ekran kartsız olarak istiyorum.

    Kaliteli malzeme, en üst işlemci, SSD. Yok mu böyle bir konfigürasyon?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlyingUnderpants F kullanıcısına yanıt
    Böyle bir pc ye harici ekran kartı koymamak ayıp olur, bence yoktur öyle bi konfigurasyon
  • Asusun n serisi bence müthiş.fiyatları tuzlu ama muadillerine göre gene iyi olduklarını düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

    Ben aynı böyle bir bilgisayarı harici ekran kartsız olarak istiyorum.

    Kaliteli malzeme, en üst işlemci, SSD. Yok mu böyle bir konfigürasyon?

    Oyun oynamayanlar böyle bir konfigürasyon çok ideal. Ama firmalar hiç böyle bir yapılanmaya gitmiyor. Ekran tarafında da laptoplarda 1080p ekran standart olmalı fakat 600$ nin altındaki laptoplarda hala 768*1366 çözünürlük var. Ekran kalitesi, işlemci, SSD, HDD, ekran kartı bunlar laptop modellerindeki hep birbirine paralel olarak üst seviye veya alt seviye donanım oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo P70 17.3" 4K ve esnek genisleme terfi edilebilme secenekleri ic kisimlarin verimli akilli tasarimi ile ASUS un bu modelini bariz gecer .
    https://www.thinkworkstations.com/thinkpad/


    Asus su boyasi pul pul atacakmis gibi duran klavye askindan bir vazgecemedi . Asus gibi bircok markada gordum klavye haliyle temas cok oluyor ve boyasi da pul pul atiyor .

    4K ve 17.3" olmasi disinda pek albenisi yok ...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

    Ben aynı böyle bir bilgisayarı harici ekran kartsız olarak istiyorum.

    Kaliteli malzeme, en üst işlemci, SSD. Yok mu böyle bir konfigürasyon?

    Harici ekran kartının zararı ne performansı ve pil verimliliğini arttırıyor tabi maliyeti var biraz o kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notebookların özelliklerine kendi sitesinden bakmadım ama burada belirtildiğine göre usb 3,1 yok. chipsette olmasa bile 3. parti chiplerle konması lazım. Hele birde notebook gibi sınırlı bağlantı unsuru bulunan ürünlerde.

  • 4k ekran bari 970m koysallardi

  • harici ekran karti istemeyen arkadaslara duyurulur.

    dahili ekran kartiyla 4k ekranda adam akilli bir internet deneyimi bile elde edemezsiniz.960m de 4k icin ideal degil ancak videolari falan rahat oynatir.cozunurlugu dusurmek ise lcd ekranlarda camur gibi bir goruntu elde etmenize neden olur.

  • O kadar teknolojik alet aldım pişman olmadım..ANCAK ASUS N550JV ALDIM 2549 TL YE ÇOK PİŞMAN OLDUM.. ÖZELLİKLE SERVİS BAKIMINDAN 2 SEFER GİTTİ HER SEFERİNDE BİR YER DÜZELTİRKEN BAŞKA BİR YERİ BOZUYORLARDİ....

  • 4K biraz abes olmuş ama genel olarak N serisi kullanıcısını pek üzmüyor. N53SN kullanmaya devam ediyorum. Ram takviyesi ve SSD güncellemesi yeterli oldu. Tam performans devam.

  • başlığı asustan iki yüzlü bilgisayar diye okudum
  • Bir daha Asus mu Tövbe!! Anakart,Notebook ve Zenfone Facialarımdan Sonra Marka ve Servis de dahil olmak üzere Tövbe.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf silver

    O kadar teknolojik alet aldım pişman olmadım..ANCAK ASUS N550JV ALDIM 2549 TL YE ÇOK PİŞMAN OLDUM.. ÖZELLİKLE SERVİS BAKIMINDAN 2 SEFER GİTTİ HER SEFERİNDE BİR YER DÜZELTİRKEN BAŞKA BİR YERİ BOZUYORLARDİ....





    Hocam ben de asus bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarın şarj kablosunun giriş yerini kırdım. Tamamen kendi hatamdı. Garantiye yolladım hiç para istemeden o kırılan parçayı değiştirdiler. Hatta söylememe rağmen pili de ölmüştü bilgisayarın onu da değiştirmişlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yabanci siteden kopyalanmis bir haber sadece.O panel ile orada satilir fakat maliyet-fiyat nedeniyle Turkiyeye 4k ekranla gelecegini hic sanmam.FHD gelir gayette yeterli olur.

  • 6.nesil i7 olsun harici ekran kartı koyma yani kolu var bacağı yok...

  • 4K windows10 da cok problemli. Neredeyse tum programlar cozunurluk sorunuyla karsilasiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPS panel artık lüks olmamalı. Görüş açısı düşük ekranlar göz sağlığını tehdit ediyor. Tüketici düşük çözünürlüklü çöplere tepkisini koymalı. IPS'in ekmeğini yeterince yemediler mi hala lüks olarak görülüyor. Koskoca teknoloji mağazasına girip düzgün ekranlı bir bilgisayar bulamıyorum. Özellikle GTX kartlı makinelerde bile hala 1366 ekran görmek beni kızdırıyor. Asus firması ise bu konuda en çok kurnazlığı yapıyor. Cihazlarının birçoğu ortlama kalitede bile değil berbat. İç tasarımları karman çorman tepiş tepiş. Sadece çok üst düzey opahalı makinelerin üretim ve tasarımına özen gösteriyorlar. Asla Asus markalı bir şey almam artık. Donanım hariç.

  • Yeni nesil bilgisayar alacaksanız;

    Dell XPS 15, Lenovo Thinkpad P50, Lenovo Thinkpad P70.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.