Şimdi Ara

Analiz: Sanal Gerçeklik Kask Satışları 2017'de 70 Milyonu Bulacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Duyurulan en uygun bütçeli sanal gerçeklik kasklarından Samsung'un Gear VR'inin çıkışıyla beraber analiz şirketi SuperData yeni bir rapor yayınladı. SuperData bu kez sanal gerçeklik piyasasını araştırdı.

Bu senenin sonuna kadar sanal gerçeklik cihazlarının 18 milyon satmasını bekleyen SuperData, raporlarında 2017 yılına kadar 70 milyonluk bir sanal gerçeklik piyasasının oluşacağını dile getirdi. SuperData ABD'deki PS4 sahiplerinin %31'inin PlayStation VR'ı satın alacağını, PC sahiplerinin %18'inin de Oculus Rift kullanmaya başlayacağını raporladı.

• Zor

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • kolay :)

• Yıl sonunda Oculus ön sipariş almaya başlayacaktı hani?? Hatta HTC Vive Satışa sunulacaktı ama hala ortada bir şey yok. Sanırım firmalar öncelikle rakibinin fiyatını görmek istiyor

• Boş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %18 nasıl vr gözlük alsın. pclerin % 70 inde ekran kartı yok dahili grafik birimi kullanıyo, diğer %30un büyük bir kısmıda anca cs dota lol açacak kartlar kullanıyo. belki %1 de gtx970 ve üstü kart vardır, onlarında % 5i anca alır.

edit: haberde vr bile demiyo, direk oculus demiş. ozaman bunların mantığına göre vr gözlükler klavye mouse gibi şart olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 23 Kasım 2015; 16:13:12 >
  • İmkansız bana göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HTC Vive'yi beklemedeyim.

• imkansiz hala baş dönmesi mide bulantısı olaylarını çözemezken nasıl bu satışları elde edecekler çok zorrrrrrr
  • 2017 de okadar satmasi imkansiz 50 milyon anca satar

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiç sanmıyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu an için çok heveslenmiyorum ama öyle veya böyle bu aygıt hayatımıza girecek. Bence dedikleri rakama ulaşır.
  • imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: [__Zahid__]

%18 nasıl vr gözlük alsın. pclerin % 70 inde ekran kartı yok dahili grafik birimi kullanıyo, diğer %30un büyük bir kısmıda anca cs dota lol açacak kartlar kullanıyo. belki %1 de gtx970 ve üstü kart vardır, onlarında % 5i anca alır.

edit: haberde vr bile demiyo, direk oculus demiş. ozaman bunların mantığına göre vr gözlükler klavye mouse gibi şart olacak

cok saçma analiz benim gibi orta sınıf biri bile otelde Garsonluk yapıyorum 1300 tl maasım war 980 ti alabiliyosam bence alan cok olur

• bu neslin cihazı değil bunlaar var bir 5 senesi daha

• Cihazlar tek oyun için kullanılmayacak sinema vb. sektörlerde kullanacak ondan dolayı bence dedikleri sayıya ulaşır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.