Şimdi Ara

Vw 3.0 TDI araçlarda da hileli yazılım bulunduğunu itiraf etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skandal ilk ortaya çıktığında vw, sadece 2.0 tdi motorlarda yazılım olduğunu açıkladı. Sonra 1.6 ve 1.2 motorlarda olduğu ortaya çıktı, vw yine bu motorlar dışında sorun olmadığını açıkladı. Ve şimdi de 3.0 motorlarda sorun olduğunu itiraf etmişler. Amerikada 85 binden fazla 3.0 tdi aracın bulunduğu belirtiliyor.

Bana kalırsa şu an satılan ve sorun yok dedikleri euro 6 motorlu araçlarda da aynı yazılımdan var. Bakalım ne olacak bu işin sonu.

Kaynak:http://www.worldcarfans.com/1151122101324/volkswagen-of-america-admits-85-000-cars-with-v6-3-0-tdi-engine-have-defeat-device

• Woooo hooooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman porsche de mi etkilendi acaba?
    Edit haberi daha okumadan yazmıştım şimdi okudum habere göre Porsche cayenne de etkilenmiş. Nasıl bu kadar çok hayatla oynayabiliyorlar. Bu nasıl bir ahlak anlayışı bilmiyorum. Ne halleri varsa görsünler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siklopentan -- 22 Kasım 2015; 18:43:35 >
  • Bu isin sonu 2.dunya savasi sirasinda uretilen kaplumbaglara kadar gider ben size soyleyim.

• Vw kicindaki dona kadar kaybedecek gibi.

• Porsche u da mahvettin be vw
  • 3.0 TDİ Türkiye'de herhangi bir araçta kullanılıyor mu? Linkte yazıyorsa kusura bakmayın, açamıyorum.

• Basacam simdi kufru kalayi ulan madem var hile acikla hepsini olsun bitsin, nedir bu 2 haftada bir "ay o motorumuzda da hileli yazilim kullanmistikkk biiizzzz" yeter ulan adamlar kendi hilesini bile hile yaparak reklam kampanyasina cevirdi kan somurucu itler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

3.0 TDİ Türkiye'de herhangi bir araçta kullanılıyor mu? Linkte yazıyorsa kusura bakmayın, açamıyorum.

VW (Touareg), Audi(A6,Q7 vs.) ve Porsche'nin (Cayyene) bazı araçlarında var diye biliyorum
  • amerika bizimki gibi değil tabi,alaman über alles demiyor acımıyor adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

3.0 TDİ Türkiye'de herhangi bir araçta kullanılıyor mu? Linkte yazıyorsa kusura bakmayın, açamıyorum.

Porsche cayenne panamera macan
    Audi a6 7 8 q7
    Vw touareg

• ikinci elde değer kaybetse de alsak.
    yada tersten söyleyeyim, fiyatlar gerçek değerine düşse de alsak..
  • Sivil toplum örgütü üyeleri kendini egzoza kilitleyecek bu gidişle....
  • Bunu almanlar değilde japonlar yapsaydi şimdiye piyasadan silinmişti

• Tuh porsche uma yazik olacak :(

• Porsche un değeri düşer mi acaba inşallah satışı durdurulmaz dizel Porsche un.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şurasında da bulundu burasında da bulundu derken sadece vw de bulunmuyor bunlar, neredeyse yüksek güç veren dizellerin hepsinde çıktı bu sonuçlar, forumda moda vw olduğundan sürekli vw üzerine konu açılıyor ama bunun sonu vw üzerinde değil genel olarak tüm dizel araçlarda olacak, cezalardan çok kullanım kısıtlamasına gidilecek büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.