Şimdi Ara

100 TL civarı kulakiçi kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar Sennheiser CX270 kullanıyordum ama bi kablosu bozuldu temassızlık yapıyor. Ben de yeni kulaklık bakıyorum aslında Sennheiser CX300 II hoşuma gitti ama hakkında olumsuz yorumlar var. Siz ne tavsiye edersiniz kaliteli bir kulaklık olarak?



  • agonfighter kullanıcısına yanıt
    ben de diyorum bu nicki nerden hatırlıyorum, o cx 270'i ben satmamış mıydım sana geçen sene :D geçmiş olsun. cx 300-II'nin tizlerinde ilerleme var. onun dışında aynı sayılır. sennheiser'a veda vaktin geldi artık. ben sana o kulaklığı sattıktan sonra 60 tane kulaklık gezdim. akustiği çok zayıf bu ürünlerin sesler gerçekçi ve tatminkar değil. hiç vakit kaybetmeden aliexpress'ten 16 dolara cks77 veya amazon'dan 13 dolara brainwavz beta siparişi ver. black friday de yaklaşıyor, mp4nation.net 3'lü beta kampanyası yapabilir onu da bekleyebilirsin. geçen sene yapmışlardı. 17 mi 22 dolar mı neydi 3 tane beta, bu sene o kadar indirmeseler bile her türlü alınır.
  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    Yuh :D İnanılmazzz. Ben de diyorum yine geçen seferki gibi işi biren bili gelse de satsa :D Üstad, eyvallah ya. Dediklerine bakayım o zaman sen bu işi biliyorsun.

    Edit: şimdi baktım brainwavz beta amazon'da 9.50 dolar, mp4nation'da 28 dolar. sence bu neden oluyordur? Bir de aliexpress'ten de baktım cks7777'ye, o da 15 dolar ama çok geç geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agonfighter -- 22 Kasım 2015; 10:31:56 >
  • agonfighter kullanıcısına yanıt
    satış stratejileri işte ya karışık o işler biraz kafanı yorma. eskiden mp4nation'da ara ara düşerdi fiyatı ve 3'lü paket şuan 40 dolar ama işte senede birkaç kez düşüyor fiyatı dediğim gibi. şimdi friday yaklaşırken tahminim tekrar düşecek. amazon'daki de aynı firma zaten ama ismini değişti sanırım brainwavz audio oldu, eskiden mp4nation yazardı orda da. aliexpress yavaş geliyor diye birşey yok şans işi o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.