Şimdi Ara

Rocky Balboa (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film amerikada ve diğer ülkelerde gösterime girdi. izleyen arkadaşlar varmı? seven ya çok sevmiş ya hiç sevmemiş.anlayamadım bir türlü. seyredenler yorumlarınızı bekliyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• IMDB Puanı çok güzel, Rocky anlaşılan finali çok güzel yapacak. Sabırsızlıkla inmesini bekliyorum bende...

Rocky Balboa (2006)
    User Rating: ********__ 8.0/10 (6,120 votes)
    http://www.imdb.com/title/tt0479143/

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Altyazı beklıom hala..ilk gun cekdım altyazı mağduriyetıne ugradım :S
  • ARKADAŞLAR BEN İNDİRDİM İZLEDİM AMA BAZI KELİMELERDE TAKILDIM -- İNDİRDİM KELİMESİ YASAK DEGİL SANIRIM

FİLİM DİVX KALİTESİNDE 717 MB ALTYAZI DAHA CIKMAMIŞ YAW BİRİ GÖRDU VEYA YAZDI İSE BANA Bİ GONDERİRSE SEVİNİRİM SAYGILAR

1- FİLİM STANDART ROCKY SERİLERİ GİBİ OLMUŞ AMA SONU FARKLI

2 - ESKİ PERFORMANSINDAN ESER YOK KÜTÜK GİBİ KOŞAMIYOR VEYADA SPOR YAPAMIYOR

3 - FİLİM SANKİ DEVAM EDECEK İMAJI VAR YANİ BİTTİ SON DEMEYİN ROCKY 7 8 9 10 BELLİ OLMAZ

4 - FİLİMDE DİKKAT ETTİM ROCKY NİN KAYINCOSU ESKİSİ GİBİ ADAM AYNI YAW Bİ O İYİ OLMUŞ

5-ROCKY NİN KARISI ÖLMÜŞ ROCKY BAŞKA CİCEKLERE KONUYO YANİ ANLAMSIZ

BANA SORARSANIZ BİRAZ GEÇ KALDI ROCKY YANİ BU YAŞTA BU FİLİM ANLAMSIZ OLDU AMA OLSUN ROCKY FİLİMLERİNİ HİÇ UNUTMAYACAGIZ
    ONLAR SAYESİNDE HAYATA FARKLI AÇILARDAN BAKMAYA VEDE ONLAR SAYESİNDE BAZİ SAHNELERDEN ÖRNEK ALARAK HAYAT TARZIMIZ DEGİŞİR
    HER NE KADAR DA İNCE AYRINTI OLSADA

sylvester stallone ROCKY VE RAMBO SERİLERİNİ İZLEDİKCE SENİ UNUTMAYACAGİZ

• quote:

Orjinalden alıntı: racer007

ARKADAŞLAR İZLEYEN OLARAK YORUMDA YAPİYİM

2 - ESKİ PERFORMANSINDAN ESER YOK KÜTÜK GİBİ KOŞAMIYOR VEYADA SPOR YAPAMIYOR

dostum afragmanlarda antreman yapıyordu spor salonunda ? yanlış mı gördük acaba?
  • DOSTUN YAPIYO AMA İZLE TAMINI ANLARSIN ADAM 2 BARFİX ÇEKİYO BİDE 50 METRE KOŞUYO ESKİSİ GİBİ FİLMİN YARISI ANTREMAN DEGİL OLMASINDA VEYADA OLSUN İÇİNDE KONU OLSUN YANİ ESKİSİ KADAR BİR PERFORMANS YOK ADAM YAŞLI HAKLIDIR NORMALDİR BUNA BİR İTİRAZ YOK OLMAZDA AMA DİYECEGİM ESKİ O SAHNELER KULLANILARAK FİLME FARKLI BİR SAHNE OLUŞMUŞ

YANİ DİYECEGİM FİLİM İYİ AMA İZLEYENLER ANLAYACAK sylvester stallone BİRAZ YAŞLI FAZLA ANTREMAN SAHNESİ YOK BİTİŞİ DE FARKLI

BİRAZ GEÇ KALINMIŞ BİR FİLİM AMA HER ZAMANKİ GİBİ HAYRANLIKLA İZLEYECEZ

Rocky Balboa (2006)

• O bir efsane Tgrt de arka arkaya izledim kac akşam.. Eski formunda olamaz tabiki ama yinede cok guzel oldugundan eminim
    Biz Beşiktaşlılığımızla övünürüz,diğerleri başarılarıyla..Aradamızdaki fark budur !
  • "Sylvester Stallone yaşayan bir efsane "derdi Parlement sinema klübü reklamlarında...Defalarca izledim tüm seriyi. Bu filmide izlicem. Sylvester Stallone'ye saygı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brooklyn -- 27 Aralık 2006; 6:30:03 >

filmin fragmanı.Fragmanda bile Stallone nin yaşlılığı bariz ortada.Ama bu serinin son filmi gibi.Fragmanda "He's back.For Final Round"yazıyordu sanırım."Son raund için geri döndü."

İzleyenlrin yorumları genelde olumlu.

Bence bu filmde Stallone genç bir boksörün antronorunu oynasaydı daha iyi olrdu.
    Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
  • Gozunuzu sevem nasıl antreman yapamıyor ya adamın sırtıyla kaldırdıgı halter 200 kg :D Bu arada filmi ingilizce olarak izledim ama tabi altyazı hos olur bulan varsa buraya yazsın
  • Görüntü güzel izledım bugun ama alt yazı yok cıkın ca haber verirseniz sevinirim
    Mutluluğun Resmi
  • Filmi anlatmayında tadı kaçmasın yaw sinemada nezaman çıkcak bilen var mı ?

Rocky Balboa (2006)

Rocky Balboa (2006)

Rocky Balboa (2006)

Rocky Balboa (2006)

Rocky Balboa (2006)

Rocky Balboa (2006)

Rocky Balboa (2006)

Rocky Balboa (2006)

Rab'le arana giren şifreyi ÇÖZ...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.