Şimdi Ara

Hepsiburada.com Logitech G290/G920 Mağdurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
6
Favori
5.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bildiğiniz üzere 18.11.2015 akşamı ürün 472 TL olarak satışa sunuldu ve bizlerde aldık. Sonrasında ürün 19.11.2015 sabahı 1358,77 TL olarak satışa sunulup tedarik edilemiyor dendi ve bizlerin firmaya geri dönüşlerinden sonra ürün listeden tamamen kaldırıldı.

    Firmadan bana gelen ilk mail :

    Değerli Müşterimiz, 

    Mağaza yetkililerimizden aldığımız en son bilgi 16774585 siparişinizde bulunan bu Logitech G290 Yarış Direksiyonu 941-000123 ürününüzün tedarik edilemediği yönündedir. Bu ürünün yerine dilerseniz aynı veya düşük tutarda başka bir ürün tercih edebilir ya da ürününüzün iptalini talep edebilirsiniz.

    Talebinizi bu mailimize cevap olarak gönderebilirseniz, size en kısa sürede yardımcı olabiliriz.

    Yaşadığınız gecikme ve bu gecikme bilgisini size daha önce ulaştıramadığımız için sizden özür diler, firmamıza göstermiş olduğunuz anlayışınıza teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla.


    Sonrasında ücret iadesini değil ürünümü istiyorum dediğim zaman gelen mail.

    Değerli Müşterimiz, 

    Şikayet var üzerinden iletmiş olduğunuz talebiniz üzerine size ulaşmaktayız.

    Siparişini verdiğiniz ürün/ürünler sipariş verdiğiniz tarihte firmamız stoklarından bulunmuyor ise, sitemizde de belirttiğimiz ortalama tedarik süresinde tedarikçisi tarafından tedarik edilerek kargoya teslim edilebilmektedir.

    Stok sayılarımız ve güncellemelerimiz çalıştığımız tedarikçi firmalarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda günlük yapılmaktadır. Fakat çok nadir de olsa, bazı ürünlerde gecikmeler yaşanabilmektedir. Bu gecikmelerin temel sebebini ürünlerin gümrükten alımında firmaların yaşadığı sorunlar oluşturmaktadır.

    Bu gecikmeler, sipariş sahiplerine mağaza yetkililerimizce e-mail olarak bildirilmektedir. Bu sayede sipariş sahipleri ürünlerini bekleyebilir, ürün değişimi yapabilir ya da siparişlerini iptal ettirebilirler.

    6774585 siparişinizde bulunan bu Logitech G290 Yarış Direksiyonu 941-000123 ürününüzün tedarik edilemediği yönündedir. Bu ürünün yerine dilerseniz aynı veya düşük tutarda başka bir ürün tercih edebilir ya da ürününüzün iptalini talep edebilirsiniz. Bunun dışında ne yazık ki size farklı şekilde yardımcı olamıyoruz.

    Saygılarımızla.


    Ayrıca ürünün dün ve bugünkü ekran görüntüleri.

     Hepsiburada.com Logitech G290/G920 Mağdurları
     Hepsiburada.com Logitech G290/G920 Mağdurları
     Hepsiburada.com Logitech G290/G920 Mağdurları
     Hepsiburada.com Logitech G290/G920 Mağdurları

    Firmanın bu durumda yapması gereken ürünlerin bizlere yollanması yada PC kullanıcıları için ikame ürün olan G29'un yollanmasıdır.

    Ücret iadesi yapalım diye bu işin içinden kaçmaya çalışmak müşteriyi değil kendini kurtarmaya çalışma çabasıdır.

    Herkes burada deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ben yarın tüketici hakem heyetine gideceğim.







  • Sabirla bekliyoruz. Urunu temin edecek yada muadili g29 u verecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburadanın her zamanki hali... alıştık
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Sonuc ne olacak merak icindeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl 472 tl oluyor? g27 nin üst versiyonu değil bu cihaz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersinx81

    Sabirla bekliyoruz. Urunu temin edecek yada muadili g29 u verecek.

    Ya da müşteri kaybedecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Madao


    quote:

    Orijinalden alıntı: ersinx81

    Sabirla bekliyoruz. Urunu temin edecek yada muadili g29 u verecek.

    Ya da müşteri kaybedecek.

    Birkaç ölücü müşteriden batmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 16asd208


    quote:

    Orijinalden alıntı: Madao


    quote:

    Orijinalden alıntı: ersinx81

    Sabirla bekliyoruz. Urunu temin edecek yada muadili g29 u verecek.

    Ya da müşteri kaybedecek.

    Birkaç ölücü müşteriden batmazlar.

    Evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fiyatlarına baktım da 400 usd yurtdışı fiyatı. vergisi falan derken 1400-1500 rahat
    yani adamlar belli ki hata yapmışlar fiyat girerken. sonuçta insan işi, herkes işinde hata yapabiliyor.
    bunun kanundaki yeri nedir bilemem, ne kadar hukuk ülkesi olduğumuz da tartışılır ama hakkaniyet olarak doğru bulduğumu söyleyemem.
    olay dediğim gibiyse umarım hakem heyetinde kazanamazsınız
  • hakkaniyet makkaniyet geç bunları birader, adamlar oraya kaç para yazdıysa ve o fiyattan müşteri aldıysa 4S kuralı ile verecek, bu kadar basit. ha, türkiyede ne düzgün işliyor da bu işlesin tabi, o ayrı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 19 Kasım 2015; 21:32:22 >
  • Hakkaniyet benim etiket fiyatini aninda oduyor olmam gerisi bos. Onlarin hatasi beni enteresan etmez. Sen cami aci birak hirsiz girerse kardes neden girdin simdi hata yapip cami acikmi biraktik dicez. Hata yapan onlar bu durumda sorumlulugunu onlar ustlenmeli. Urunun ucreti disarda su kadarmis beni enterese etmez. Ben satis sozlesmemis 472 tl uzerinden yaptim mi yaptim. Gerisi bitmistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapılan şeyi hırsızlıkla örneklendirmen bile olayı açıklamaya yetiyor. mağdurlar diye de başlık açmışsınız
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Ben senin örneğinden yola çıkarak bunu söyledim. şuan bize o gözle bakıyordun çünkü.
  • Konuyu takip ediyorum,sonuna kadar haklısınız sakın vazgeçmeyin.Çatlak sesler mutlaka çıkacaktır,bu sizi yolunuzdan çevirmesin.Ben uzun yıllar ticaret yaptım Rahmetli babamın bana ilk sözü Oğlum biz bu malı 3 liraya satıyoruz sen gittiğin herhangi bir yerde iddia,yanlışlıkla sebebi her ne olursa olsun 1 lira dediysen o malı 1 liradan vereceksin,sadece bana söylemen yeter, UNUTMA SÖZ AĞIZDAN ÇIKAR!
    Hb. hatayla,yanlışlıkla her ne sebep olursa olsun o fiat'tan satılan ürünleri teslim etmelidir,aksi durumda üyeliğim dahil olmak üzere bütün bağlantımı keseceğim,bugün size yarın bana.
  • Birincisi yaptığınız bu olay bilerek olduğu için etik kurallara aykıri
    bende alabilirdim arkadaş yazdıgında lakin ben böyle bir fiyatın yanlış girildiğini düşündügümden sipariş gecmedim zaten internetden 200 deb pahali ürün almam

    Sizler bilerek sinekten yağ çıkartmak istiyorsunuz
    ha bu durumu bu site hak ediyormu bence ediyor

    Yalnız kişisel bazda şunu söylüyüm ticaret hukuğunda fiat emsal teşkilleri var en sonunda tipiş tipiş paranızı iade alacaksıniz yine avantajlı onlar çıkacak paralarınızi faizde tutarak.

    Yalnız şunuda diyim gönlüm o ürunleri almanızdan yana ne olursa olsun bu siteye bi ders vermek gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • 1300-1500'e pc direksiyonu alınır mı ? siz iyice kafayımı yediniz ?
  • Benzer bi olayı D&R yapmıştı ps3 oyunlarında.O ara bi kampanya vardı her yerde ve 29 tl ye düşmüştü oyunlar birçok mağazada(d&r,bimeks,teknosa...).Diğer mağazalar sıkıntı çıkarmadan o fiyattan yollamıştı fakat D&R hiçbişey söylemeden iptal etmişti siparişleri.Sebebi ise ; bi temsilci, "yanlışlıkla yazılmış fiyatlar" diye açıklarken, başka bir D&R temsilcisi "stoklarımızda yok" demişti. Üstelik bahsi geçen oyunların hepsi yüksek fiyatlara(güncellenmiş haliyle) mağaza sayfasında yayındayken!!! Millet deli olmuştu. Sonra bi de PS3 oyun siparişi veren ve siparişleri iptal edilen mağdurlara 50 TL hediye çeki vermişti. O günden beri bi daha da D&R dan alışveriş yapmadım !

    Şimdi de G290(veya 920) mağduruyuz iyi mi !! Her neyse, ben Hepsiburada'ya(müşteri hizmetleri mesajları bölümüne) şöyle cevap verdim :

    Tedarikçiden temin edilip edilemeyeceği kesin olmayan ürünü satışa sunmayın o zaman. "Stoklarda yok" veya "Geçici olarak temin edilememektedir" diye belirtin ki biz de "satın al"'a tıklamayalım..Peki neden bana mail geldikten sonra aynı ürünü daha yüksek fiyata sitenizde görüyorum?Ve daha sonra apar topar ilanın kaldırıldığını?Tedarikçiden istediğiniz kadar elde edebileceğinizi hepimiz biliyoruz.Siz fiyatını yanlış girdiğiniz için müşteriyi üründen mahrum bırakamazsınız. Bu müşterinin hatası değildir. Aynı olaya "Steam" adlı dijital oyun mağazasında şahit oldum. Çok kısa(birkaç dakika gibi) bir süreliğine bir tane oyunun fiyatı inanılmaz düşük rakamlara kadar inmişti ve bir çok kişi satın almıştı. Daha sonra "Steam" platformu hata yaptığını açıklamış fakat hatadan yararlananlardan herhangi bir talepte bulunmamıştı.(Dilerseniz arama motoruna "Steam Price Error" yazarak bu anlattığım olayın uydurma olmadığını görebilirsiniz.) Sizin yaptığınız ise, ilanlarınızı düzenleyen çalışanınızın hatasını örtbas etmek için tedarikçi bahanesiyle müşteriyi kandırmak,müşterinin hevesini kırmak. Siparişimin iptal edilmesini kesinlikle onaylamıyorum ! Eğer ürünü göndermezseniz ,Hakkımı heryerde arayacağımdan emin olabilirsiniz.


    Abi bu ülkede olmuyo böyle şeyler ya valla. Yapamıyoruz abicim. Bu nasıl profesyonellik ,nasıl kurumsallık ??




  • Hepsiburadanin yaptığı ilk deÄŸil bu 1 liraya bilgisayar, ve bir çok ürün. Almayın daha ÅŸu firmadan birÅŸey. Gittigidiyor da 4 ürün aldım. Halen mesaj attığımda cevabımı alıyorum. R üründe en geç 2 günde geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyim bana hala dönüş olmadı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.