Şimdi Ara

Yeni Kurutma ve Çamaşır Makinesi Tavsiyesi Ayrı Ayrı Üstüste:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Daha önce kurutmalı çamaşır makinesi almak istiyordum yer sıkıntımızdan dolayı. Araştırmalar sonucu electrolux'de karar kılmıştım. Ancak kurutmalı çamaşır makinesinin kurutma özelliğini sürekli etkin bir şekilde kullanmak isteyenler için tavsiye edilmemesi sonucu banyomuzu daha fazla boğacak bir kule yapmaya sonunda karar verdim. Görüntüden çok verim önemli tabi ki umarım iyi verim alırım. Tercihimi başka tavsiyesi olan yoksa yine electrolux'den yana kullanmak istiyorum. Bütçemiz 3500 civarında. Kurutma makinesi için şu modele karar verdik.

    http://www.electrolux.com.tr/Ürünler/Çamaşır_ve_kurutma_makineleri/Kurutma_makineleri/Isı_pompalı_yoğuşmalı_kurutma_makineleri/EDH3686GDE/

    Çamaşır makinesi konusunda ise iki model arasında kaldım, farkları nedir pahalı olana gerek var mı bilgilendirirseniz seviniriz.

    http://www.electrolux.com.tr/Ürünler/Çamaşır_ve_kurutma_makineleri/Çamaşır_makineleri/EWF1497HDW2/
    http://www.electrolux.com.tr/Ürünler/Çamaşır_ve_kurutma_makineleri/Çamaşır_makineleri/EWF1486GDW2/

    Bu iki model arasında kapasite farkı görebildim sadece başka fark var mıdır? 8 kilo da bize yeter sanırım. Bi de bu modellerin bir üstü cdw serilerinde ultracare ve directspray teknolojileri bulunuyor. Aradaki fiyat farkına değer teknolojiler midir bilgilendirirseniz seviniriz. Makineler üstüste konulacak montajda uyum gibi bir durum var mıdır? Bahsettiğim ürünler dışında da tavsiyesi olan varsa yazabilir. Şimdiden teşekkürler.







  • heer ikisi de electrolux olacağı için üstüste montajda aparatla sorun yaşamazsınız. en azında electroluxun cevabı bu şekilde.

    ben açaıkçası 1497gdw2 nin özelliklerini çok beğendim. şu an alacak olsam bu modeli alırdım. bütçe de önemli tabi. 1486 da alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.