Şimdi Ara

GOOGLE NAVİGASYON (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar google de artık sesli navigasyon özelliği var şimdi deneme yaptım hemen bayan sesi ile yönlendirme başladı storelerden googla haritalar olarak indirebilirsin adres araması yaptıktan sonra sizi otomatik navigasyona yönlendiriyor kullananlar veya kullanacaklar bu konudan paylaşım yapabilirsiniz


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.maps


    Harita indirme ve çevrimdışı kullanma

    Not: Bu makale iOS cihazlara yöneliktir. Android cihazlarda çevrimdışı haritaların nasıl kullanılacağını öğrenin.

    Not: Çevrimdışı alanları indirmek sözleşmeden kaynaklanan sınırlamalar, dil desteği, adres biçimleri veya başka nedenlerden dolayı bazı bölgelerde geçerli değildir.

    Mobil veri kullanımının pahalı olduğu veya İnternet bağlantınızın olmayacağı bir yere gidiyorsanız, bir haritayı cihazınıza kaydedebilir ve çevrimdışı olduğunuzda kullanabilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:

    İnternet'e bağlı olduğunuzdan ve Google hesabınızda oturum açtığınızdan emin olun.
    Google Haritalar uygulamasını maps açın.
    Bir yer arayın (ör. Antalya).
    Alt kısımda, aradığınız yerin adının bulunduğu çubuğu tıklayın.
    Sağ üstte, menüye three vertical dots dokunun.
    Haritayı kaydetmek için, Çevrimdışı haritayı kaydet'i tıklayın. Ardından ekrandaki yönergeleri uygulayın.
    Çevrimdışı haritanızı görüntülemek için aşağıdaki kaydedilen haritalarınızı görüntüleme yönergelerine bakın.
    İpucu: Çevrimdışı haritalar en fazla 50 km x 50 km boyutunda olabilir. Bundan daha büyük bir alan kaydetmeye çalışırsanız, haritayı yakınlaştırarak daha küçük bir alan belirlemeniz istenir.

    Çevrimdışı haritalar ile yapabilecekleriniz
    Kaydedilen haritalarınızı görüntüleme
    Kaydedilen haritalarınızı yeniden adlandırma veya güncelleme
    Kaydedilen çevrimdışı haritayı silme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 19 Kasım 2015; 11:47:07 >







  • Selamlar,

    Navigasyon özelliği daha BETA'dır; sürprizler yaşayabilirsiniz. Ancak bir kaç gündür hem Android hem de iOS platformunda test ediyorm, bir sorun yaşamadım.

    Türkiye gibi bir ülke için çok geç kaldılar, çok...

    Ve ayrıca Haritalarından BAŞARSOFT ibaresini de kaldırmışlar; kendi haritalarını kullandıklarını gösterir bu; bilginize.

    Hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 19 Kasım 2015; 16:56:43 >
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    bende 5 6 kere kullandım hem sesli yönlendiriyor hemde eğer yolda çok trafik varsa alternatif rota seçeneği sunuyor dün akşam otomatk rota önerdi bana kabul etmek veya etmemek kullanıcıya bırakıyor google iyi iş çıkarmış ben beğendim navigasyonda sorun yok here ve google whatsapp entegreli çalışıyr birisi konum gönderdiği zaman navi üzerinden oraya gidebiliyorsun
  • Son güncelleme ile yerel harita indirme özelliği kaldırıldı mı? Yoksa ben mi göremedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin


    Ve ayrıca Haritalarından BAŞARSOFT ibaresini de kaldırmışlar; kendi haritalarını kullandıklarını gösterir bu; bilginize.



    Google ile Başarsoft'un anlaşması devam ediyor ve mevcut haritalar Başarsoft tarafından sağlanıyor. Alttaki yazı ise sadece ticari bazı prosedürler gereği değişti.
  • navman N kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Bilgilendirme için teşekkürler. Yanlış anlaşılma olmaması bağlamında Hizmet Şartları Sayfası 'nda Başasoft'a ilişkin bir vurgu yapılmadığından. Diğer tarafta Yasal Urayılar sayfasında Türkiye için Başasoft 2013 tarihli bir ibare yer almakta.

    Doğal olarak da herkez tarafından böyle değerlendirilmesi mümkün.

    Hemen düzeltmekte fayda var; Google Maps hali hazırda Başarsoft Verisini kullanmaya devam ediyor arkadaşlar. Yanlış bilgilendirme için özür dilerim.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 16 Aralık 2015; 14:47:22 >




  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    navide adresi girdikten sonra bide foto çıkıyor gideceğin yeri görebiliyorsun afferim google iyi iş yapmış
  • Yandex kullanııyorum ve baya da sevdim bunu kullanmam için bir neden var mı ? ekstra özellik vs .. Ayrıca Yandex'in navi harita görünümü daha iyi geliyor ama rus alt yapısı olduğundan politik olarak içime sinmiyor.
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Bu yaz Gumusluk'ten Bodrum'a donerken bana yasatmadigi rezillik kalmayan Yandex'i kullanmayi o an biraktim. Google buyuk firma ve Turkıye'de bu konuda henuz yeniler. Zaten yazilim da Beta. Ne olacagini zaman gosterecek.
    Oturmus bir App. Here maps var, trafik bilgileri dogru, zamanlama yerinde. Ben yaptigim seyahatler tecrubesinde edindigimle memnunum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    hocam here maps çevrimdışı ayarladıktan sonra adresi yazıyorum gps bekleniyor diyor hiç bağlanmıyor adresi göstermiyor çevrimiçi arama yapınca hmen rotayı hesaplıyor ve sesli yönlendirme başlıyor bunu nasıl çözeceğiz
  • Aracimda wifi oldugundan offline hic kullanmadim cevrimdisi. Bahsettiginiz sorunu da yasamadim. Ancak ucak modunda sonradan wifi aktif edilirse sorunsuz calisiyor. yandex gibi kullanacaginiz bolgenin haritalarini indirmelisiniz oncelikle.
    Telefonunuzun ayarlarindan konum servislerini GPS olarak belirlediginizde bulmasi lazim konumu.
    İOS ve Android platformlarinda duzgun calisiyor su an, Windows Phone ile de guzel.
    Bence telefon veya tabletinizin ayarlarini inceleyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    wifi ve mobil veri açıkken sorunsuz çalışıyor sadece çevrimdışı ayarladıktan sonra konum aktif edip here dan adres yazınca gps bekleniyor diyor bağlanmıyor benim konum bilgilerim güncel ve doğru telefonumda sorun yok çevrimdışı çalışmama olayı çogu kişide var türkiye haritasını yükledim zaten onun oldugu halde bile çevrimdışı çalışmıyor playdeki yorumlardada yazmışlar zaten sizde çevrimdışı deneyin aynı sorunu yaşayacaksınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 19 Aralık 2015; 8:54:46 >
  • Dogrudur, denerim bir firsatta. Bu yonde bir olumsuzluk varsa zaten yazilimcilar cozerler veya cozuyorlardir zaten. Br de su konu var, benim kullandigim surum gelistiricilere ozel Beta surum. Belki bu sebepten sorun yasamamis olabilirim. Bu da sorunun bir sonraki guncellemede cozulecegini gosterir belirtidir.
    Konunun ozune donersek Google maps su an gayet duzgun calisiyor, deneyin isterseniz; ancak haritalar hacimli. Wifi ile onceden indirin. Home (Ev) konumunuzu ayarladikran sonra size soruyor cevrimdisi haritayi indirilsin mi diye. Benim gorusum olumlu, kullanabilirsiniz gayet rahat. Trafik bilgisi de gayet dogru ve duzgun. Tabii offline trafik alinamayabilir. bu kosulda da historical trafik bilgisi suze yardimci olacaktir kacinma konusunda.
    Saygilar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 19 Aralık 2015; 9:12:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Selamlar,
    Bu yaz Gumusluk'ten Bodrum'a donerken bana yasatmadigi rezillik kalmayan Yandex'i kullanmayi o an biraktim. Google buyuk firma ve Turkıye'de bu konuda henuz yeniler. Zaten yazilim da Beta. Ne olacagini zaman gosterecek.
    Oturmus bir App. Here maps var, trafik bilgileri dogru, zamanlama yerinde. Ben yaptigim seyahatler tecrubesinde edindigimle memnunum.

    Dediğiniz sizin kullandığınız sınırlar içersinde geçerli sanırım , çünkü İstanbulda böyle bir sorun yok ayrıca gümüşlükten Bodruma navi kullanmak da pek gerekli olmasa gerek :D

    Ama yandex'in iyi olmasının sebebi kendi uygulaması olan panaroma modu olması, Yani panaroma modu olduğundan hata payı sıfır oluyor ama bu olayın olmadığı bölgelerde diğer naviler gibi çalışmakta hata olabilir sadece teorik düşüncem bu. Sygic kullanırdım eskiden ve bir okulu bile bazen bulamadığına şahit oldum Lakin okulun oralara götürürdü. En kısa sürede google naviyi de deneyeceğim.

    Geçenlerde tubitak'a gittim gebzeye, Tubitak'ın Araştırma bölgesine öyle içeri girmek biraz zor , Üstünde yapıştırma olan test arabaları falan deneniyor , Enerji bölümü gibi bölümler var büyük bir alan , toplantı vardı kapıdaki adam toplantının hangi binada olduğunu göstermek istedi yandex navide çıkıyor dedimyok çıkmaz oralarda dedi , ve yandex navide çıkmıştı akllıma takıldı diğer navilerde denedim sygic ve google haritalarda hiç birisi araştırma merkezindeki binaların yerini doğru göstermedi ama yandex binanın önüne kadar getirdi.


    Ama benim nacizane düşüncem, Telefonda tek navigasyon olmamalı , en az 2 tane olması gerekir. Çünkü birisi yetmediğinde diğerini açıp kullanmak daha sağlklı olacaktır.




  • Google navigasyon uydu görüntüsü artik net değil hatta pek acilmiyor. Ayarlarada baktim programi kaldirdim veri temizledim nafile. Bilen varmi
     GOOGLE NAVİGASYON (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfyvs M kullanıcısına yanıt
    bende öyle bişey yok görüntü kalitesi iyi anlaşılır ve bazı yerlerde fotolarıda gösteriyor sizin telefonda sorun olabilir format atıp tekrar deneyin google haritaları indirmeniz gerekiyor navigatör indirmeyin
     GOOGLE NAVİGASYON (ANA KONU)
  • Hayır google haritalar bendeki , birde harita değil uydu goruntusundeyken görüntü çok bulanık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfyvs M kullanıcısına yanıt
    Uydu görüntüleri bende de çalışmıyor. Here mapsin uydu görüntülerini kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece itibariyle yeni bir güncelleme yayınlandı; bilginize.
  • Güncellemeden sonra Google maps in uydu görüntüsü bulanık . ABD hesabı ile kullanırken netti . Şimdide ABD hesabı Google earth iOS uygulamasında net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.