Şimdi Ara

Harman Kardon avr 171+ hkts 9 vs LG bh9540tw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Bir kaç sitede 2900tl den kampanyaya girmiş olan harman kardon avr 171 ve hkts 9 5.1 hoparlörleri gördüm. Satıcıyı arayıp sordum nasıldır diye, tabiki ürünle ilgili çok iyi konuştu. Ben uzun zamandır lg bh9540 9.1 olarak geçen hazır sistemi düşünüyordum. LG'nin fiyatı 1850-2000 ve şahsi görüşüm dizayn konusunda ve fonksiyonellik bakımından çok iyi; bluetooth olması, 3d, bluray, 4k görüntü iyileştirme,kablosuz arka hoparlör, aramid fiber(her ne kadar faydasını bilmesem de) gibi. Diğer yandan harman kardon hoparlörleri bit kadar, küçücük, ayaksız, ayrıca ayak almak gerekecek.
    Sormak istediğim, harman kardon bu küçük Hoparlörlere rağmen lg den bariz daha iyi ses verir mi? LG nin sahip olduğu somut hiç bir özelliğe sahip olmasa da, lg yi düşünmeden bir kenara attıracak kadar kalite midir?
    Üstadlardan naçizane ricam, "paket sistemler" önyargısıyla değilde, objektif olarak,fiyat avantajını da düşünerek yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Naptın hocam aldınmı sistem?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam aldım, lg bh9540tw aldım. Gayet memnunum, harikulade ses kalitesi var. Harman kardon almadığım için pişman mıyım? Kesinlikle değilim. 1.si öyle 1600tl param cebimde kaldı. 2.si hi fi alacaksam gidip adam gibi para harcamalıyım, öyle küçücük hoparlörlere ne gerek var dedim. Lg nin görselliği bir kere çok hoş, salonuma dekor kattı, verdiği ses beni sonuna kadar memnun etti, hele ki film izlerken 3d sound açınca harika oluyor, müzikte de çok başarılı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuriciftcioglu

    Evet hocam aldım, lg bh9540tw aldım. Gayet memnunum, harikulade ses kalitesi var. Harman kardon almadığım için pişman mıyım? Kesinlikle değilim. 1.si öyle 1600tl param cebimde kaldı. 2.si hi fi alacaksam gidip adam gibi para harcamalıyım, öyle küçücük hoparlörlere ne gerek var dedim. Lg nin görselliği bir kere çok hoş, salonuma dekor kattı, verdiği ses beni sonuna kadar memnun etti, hele ki film izlerken 3d sound açınca harika oluyor, müzikte de çok başarılı..

    ne kadara aldınız hocam bende aynı sistemi düşünüyorumda
  • hocam 1200 e aldım, piyasada 2250 falan, ben de sıfır aldım ama spot. garantisi yok. hatta aldığımda bir iki sorun oldu satan arkadaş sağ olsun çok iyi ve hızlı ilgilendi. garantili olsaydı, servise göndermiş olsaydım, eminim süründürür, 20 30 gün sonra servisten gönderirdi. Ben de spot alırım dersen arkadaşın numarasını sana atabilirim. nasıl satın alacağını onunla konuşursun istersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuriciftcioglu -- 25 Ocak 2016; 1:46:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuriciftcioglu

    hocam 1200 e aldım, piyasada 2250 falan, ben de sıfır aldım ama spot. garantisi yok. hatta aldığımda bir iki sorun oldu satan arkadaş sağ olsun çok iyi ve hızlı ilgilendi. garantili olsaydı, servise göndermiş olsaydım, eminim süründürür, 20 30 gün sonra servisten gönderirdi. Ben de spot alırım dersen arkadaşın numarasını sana atabilirim. nasıl satın alacağını onunla konuşursun istersen.

    güle güle kullanın sistemden memnunmusunuz özellikle filmlerde arka ses olayları ve 3d ses olayı nasıl spot almak baya riskli tabi fiyat acısından cok iyiymiş
  • Evet ben de onu kastettim, kumanda da 3d sound tuşuna basınca ses bambaşka oluyor, istersen 3d olmadan 9.1, istersen 5.1, 2.1,3.1, gibi modları var, harika. Spot olayı risk mi? Aldığın adamı tanımıyorsan kesinlikle risk, adamla bu alışverişimizde tanışmış oldum, gerçekten ilgilendi, ve 6 ay garanti verdi herhangi bir soruna. İyi tarafı, aynı gün, parçayı ya da üniteyi değiştiriyor, yetkili Servis olsa ne olurdu? "Falan parça değişecek, 20 gün, filan parça elimizde yok 1 ay.." falan gibi bahanelerle süründürecekti, iyi oldu. Ses kalitesinden son derece memnunum kısacası. Bluetooth, dlna falan cabası..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuriciftcioglu

    Evet ben de onu kastettim, kumanda da 3d sound tuşuna basınca ses bambaşka oluyor, istersen 3d olmadan 9.1, istersen 5.1, 2.1,3.1, gibi modları var, harika. Spot olayı risk mi? Aldığın adamı tanımıyorsan kesinlikle risk, adamla bu alışverişimizde tanışmış oldum, gerçekten ilgilendi, ve 6 ay garanti verdi herhangi bir soruna. İyi tarafı, aynı gün, parçayı ya da üniteyi değiştiriyor, yetkili Servis olsa ne olurdu? "Falan parça değişecek, 20 gün, filan parça elimizde yok 1 ay.." falan gibi bahanelerle süründürecekti, iyi oldu. Ses kalitesinden son derece memnunum kısacası. Bluetooth, dlna falan cabası..

    doğru söylüyorsun hocam adamları tanıyorsanız sorun yok yani olmazsa özelden adamların numarasını adresini alayım sizden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.