Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate'in PC Sürümünün Çıkış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Konsollar için geçtiğimiz ay içerisinde çıkan Assassin's Creed: Syndicate'in PC çıkışı 19 Kasım'da gerçekleşiyor. Ubisoft da bu duruma eşlik edecek bir çıkış videosu paylaştı. Konsol sürümüyle beraber olumlu yorumlar alan Assassin's Creed: Syndicate'in bu videosunda hem yorumlara, hem de senaryoyla ilgili kısımlara yer verilmiş. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Optimizasyon sorunu var mı acaba

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeAllHaveSecrets

Optimizasyon sorunu var mı acaba

Artık indirip görücez açılmış indiriyorum şuan.

• Torrent linki paylaşmış mu ubisoft :D

• tam ergen oyunu

• Acaba inceleme için pc sürümünü mü beklediniz yoksa yapılmayacak mı? Bir de The Witcher in de programı olacaktı ersin bey gitti olmayacak mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER

tam ergen oyunu

Daha önceki seriyi oynamadıysan anlayamazsın.

• Kimileri vardır yeni oyun yapmak istemez serinin ruhunu bozar diye düşünür ki doğruda düşünür , ama Kimiusoft vardır Daha bir oyun bitmeden yeni oyun yapar..

• AC serisi olarak bana göre 4 ten sonra bitti bunlar sadece para için çıkan clon oyunlar " kim ne derse desin . .
  • Amd fx-8350
    8 gb ram
    2 gb gtx 660 ile 1080p low da 25-30 fps de oynuyorum. Bazen 35 falan oluyor sonra yine düşüyor. Yine Ubisoft ve yine optimizasyon özürlü bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Amd fx-8350
    8 gb ram
    2 gb gtx 660 ile 1080p low da 25-30 fps de oynuyorum. Bazen 35 falan oluyor sonra yine düşüyor. Yine Ubisoft ve yine optimizasyon özürlü bir oyun.

Ne ara indirdin ne ara oynadın şan daha yeni indirmeye açıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimizasyon ile ilgili kararı kendiniz verin.Video bana aittir.

https://www.youtube.com/watch?v=q_3xX3UOqis

• ben de sabah sabah denedim. i7 4770k, amd r9280x, 8gb ram le oynadım ve bütün serisine sahip birisi olarak söylüyorum şimdiye kadar oynadığım en sorunsuz ve akıcı ac oyunu diyebilirim rahatlıkla. grafikler inanılmaz hoşuma gitti. çıkışı itibariyle bir sorun göremedim. ubisoft bu sefer dersini iyi çalışmış. umarım görev çeşitliliği ile de aynı şeyleri söyleyebilirim. oynadıkça görücez artık. önsipariş verdiğime pişman olmadım bu sefer. bence mutlaka denemelisiniz. çok farklı bir atmosfer ve oynanış sunuyor diğer oyunlara göre.

• quote:

Orjinalden alıntı: gursoyf

ben de sabah sabah denedim. i7 4770k, amd r9280x, 8gb ram le oynadım ve bütün serisine sahip birisi olarak söylüyorum şimdiye kadar oynadığım en sorunsuz ve akıcı ac oyunu diyebilirim rahatlıkla. grafikler inanılmaz hoşuma gitti. çıkışı itibariyle bir sorun göremedim. ubisoft bu sefer dersini iyi çalışmış. umarım görev çeşitliliği ile de aynı şeyleri söyleyebilirim. oynadıkça görücez artık. önsipariş verdiğime pişman olmadım bu sefer. bence mutlaka denemelisiniz. çok farklı bir atmosfer ve oynanış sunuyor diğer oyunlara göre.

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum unityden 2 kat daha iyi optimizasyonu var yani sistem gereksinimleri ile birebir optimizasyon yapılmış ubisoft tebrik ediyorum.

• PC optimizasyonu şaşırtıcı derecede iyi ubisofttan beklenmeyen hareketler :)

• Oyun optimize kötü AMD kart kullanıyorum.
    NVDIA da bilmiyom ama AMD de sıkıntılı.

• quote:

Orjinalden alıntı: emre 42

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: HIGHER

tam ergen oyunu</blockquote>

Daha önceki seriyi oynamadıysan anlayamazsın.

oynadım kardiş

• quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: emre 42

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: HIGHER

tam ergen oyunu</blockquote>

Daha önceki seriyi oynamadıysan anlayamazsın.</blockquote>

oynadım kardiş

Bak beni dinle kardeşim bu oyunu oyna emin ol beğeneceksin çünkü oyundaki enerji çok farklı olmuş bir dene derim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 19 Kasım 2015; 11:18:03 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gözlemlediğim kadarıyla GTX 970 ultra ayarlarda 2xMSaa+FXaa şeklinde ortalama 43 fps alıyor.Sizde durum nedir ?
  • PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    olması gerektiği gibi zaten bir kaç update ile çok daha iyi duruma gelecektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.