Şimdi Ara

[[__TOSHIBA KULÜBÜ__]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.071
Cevap
6
Favori
173.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Türkiye Distribütörü :

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş.
    Burhaniye Mah. Neşetbey Sok. 7/B Üsküdar / İSTANBUL
    444 86 74

Çağrı Merkezi : 0212 340 60 80 / 444 TOSH

WEB:http://www.toshibatr.com/Products.aspx?categoryID=4

Satış ile ilgili sorularınız için satis@toshibatr.com
    Destek ile ilgili sorularınız için destek@toshibatr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkafkas -- 27 Eylül 2010; 1:07:25 >

• Valla ne yalan söyleyeyim bu forumda gördüğüm en güzel topic bu oldu.
    Hayırlı olsun. Herkesin katkılarını bekliyoruz.
    Selamlar.
  • Hepimize hayırlı uğurlu olsun aslında tv sahibpleridiye liste yapsan nickleri yazsan iyi olur
  • sevgili kulup uyeleri, lutfen tv lerinizin yayin goruntulerini fotograflayip
    paylasir misiniz?
  • hepimize hayırlı olsun kulübümüz.
  • Toshibacılar vs Diğerleri

TV leriniz hakkında izlenimleriniz, farklı kaynaklardan elde ettiğiniz görüntülerin resimleri, kullandıgınız ayarlar ile sürekli güncellenirse, TV almak isteyen ve alternatifleri arasında Toshiba olan arkadaslar icin cok guzel bir kaynak olucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 25 Aralık 2006; 19:48:47 >
  • hayırlı olsun kulübünüz dostlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ingilizcesi olanlar için guzel tanıtımların ve yorumların oldugu iki site :

http://www.unbeatable.co.uk/p_rupr/Toshiba-32WLT66-32-in-HDTV-LCD-Television-Reviews/31849116.html

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000EW98IE/wwwdealticouk-21/ref=nosim

burada bir eleman su resim ayarlarını yaptıgını ve tam performans aldıgını belirtmis..tabii yorum ve zevk sizin..

Backlight-50(30 karanlıkta izlerken),Contrast-70,parlaklık-53,renk-43,ton ve resim keskinliği 0 da bırakılmadır.

ben acıkcası normal yayınları "goruntu modu 1" ve ekran formatını "genis resim" de izliyorum...seslerdeki SRS WOW özelligi de cabası

ilerleyen gunlerde, detaylı resimler ve izlenimlerimi aktarmaya calısacagım.once biraz tadını cıkaralım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkafkas -- 25 Aralık 2006; 23:07:28 >

• bende bugün 37wl66z modelini aldım yarın kullanma imkanım olacak inşallah sorunsuz kullanırım bu kumanda olayı sıkıntı yaratıyormuş ama kullanıcaz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

bende bugün 37wl66z modelini aldım yarın kullanma imkanım olacak inşallah sorunsuz kullanırım bu kumanda olayı sıkıntı yaratıyormuş ama kullanıcaz artık

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kumanda olayı bende sorun yaratmıyor. Bir yerde daha yazmıştım geniş açıdan bile okuyor. Umarım sizde de sorun olmaz.
  • mkafkas, kendi adıma teşekkür ederim ve TOSHIBA sahibi olan arkadaşlar adına da hayırlı olsun derim
    Sahiden harika konu başlığı oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

bende bugün 37wl66z modelini aldım yarın kullanma imkanım olacak inşallah sorunsuz kullanırım bu kumanda olayı sıkıntı yaratıyormuş ama kullanıcaz artık

Kumanda sorunu bende yaşamadım problem olmaz bu arada hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkafkas

ingilizcesi olanlar için guzel tanıtımların ve yorumların oldugu iki site :

http://www.unbeatable.co.uk/p_rupr/Toshiba-32WLT66-32-in-HDTV-LCD-Television-Reviews/31849116.html

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000EW98IE/wwwdealticouk-21/ref=nosim

burada bir eleman su resim ayarlarını yaptıgını ve tam performans aldıgını belirtmis..tabii yorum ve zevk sizin..

Backlight-50(30 karanlıkta izlerken),Contrast-70,parlaklık-53,renk-43,ton ve resim keskinliği 0 da bırakılmadır.

ben acıkcası normal yayınları "goruntu modu 1" ve ekran formatını "genis resim" de izliyorum...seslerdeki SRS WOW özelligi de cabası

ilerleyen gunlerde, detaylı resimler ve izlenimlerimi aktarmaya calısacagım.once biraz tadını cıkaralım da

Burada yazan ayarları bende ayarladım baya iyi oldu biraz daha kurcalamak lazım daha neler cıkar kim bilir

• Arkadşlar kulübümüz hayırlı olsun

Bende uydu varda uydu dan ayarı rgb mi yapacaz yoksa cvbs mi olcak bilgisi olan var mı acep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi org -- 26 Aralık 2006; 16:23:05 >
  • Ben RGB kullanıyorum cvbs den daha iyi görüntü veriyor ama akşam biraz daha kurcalayalım bakalım ne olucak
  • Bende bi bakıyım akşama
  • 10 kişi olmuşuz inş bu sayı daha cok artar
  • 37WL66 Benim Annemlerinde 32Wl58
  • SELAMLAR..BENDE BU HAFTA İÇİ 42 İNÇ Bİ LCD TOSHİBA ALACAM...4-5 MİLYAR CİVARI BÜTÇEM VAR...HANGİ MODELİNİ ÖNERİRSİNİZ...TOSHİBANIN.....
  • Dostum benim önerim şu anda kullanmış olduğum WLG 66 (1980x1080i). Bunun yanı sıra Teknosada aynı fiyata satılan EL67Z (1980x1080i) modelide var. Belirlemiş olduğun bütçe ile bu modellere sahip olabilirsin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.