Giriş | |
|
|
|
2 Mart 2007; 16:36:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: org quote:
Orjinalden alıntı: umit_1907 org dostum, ne yaptın dvd player alabildinmi? Dostum yok alamadık valla evdeki vestel dvd ile uğraşıyorum garantiden değiştirme durumu da var ama şeytan diyo ki kır vestel dvd yi al bi toshiba rahatla ... bilmiyom bakalım noolcak servisten haber bekliyorum . Hadi hayırlısı.. Boşver Vestelide kırma, fazla elektronik göz çıkarmaz.
|
|
|
2 Mart 2007; 17:10:05
|
|
|
merhabalar 32 inç tavsiyeniz hangisi olur toshiba olarak
|
|
|
2 Mart 2007; 17:33:19
|
|
|
Eğer maliyet önemli değilse 32WL68P, asla şikayet etmeyeceğiniz bir televizyon Harika, muhteşem, şaheser ötesi vs vs. şaka bir yana sahiden kaliteli cihaz.
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, PS3 130GB NTSC-U INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
|
|
|
|
|
2 Mart 2007; 17:54:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Thai-Fun Eğer maliyet önemli değilse 32WL68P, asla şikayet etmeyeceğiniz bir televizyon Harika, muhteşem, şaheser ötesi vs vs. şaka bir yana sahiden kaliteli cihaz. sanırım sizde var kullanım ayrıntıları nelerdir (pc,kablo tv, decoder ) vs. gibi cihazlarla görüntü kalitesi nedir. bikaç caps koyabilirmisiniz acaba ben samsung r71b süşünüyorum ama buda dikkatimi çekti ne dersiniz ikis arasında
|
|
|
2 Mart 2007; 18:03:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: DubLanC quote:
Orjinalden alıntı: org Dostum yok alamadık valla evdeki vestel dvd ile uğraşıyorum garantiden değiştirme durumu da var ama şeytan diyo ki kır vestel dvd yi al bi toshiba rahatla ... bilmiyom bakalım noolcak servisten haber bekliyorum . Eger player almayı dusunuyorsanız, Pioneer 696AV de sizin icin iyi bir alternatif olabilir . Çok iyi bir cihaz, upscale performansı çok başarılı, divxler konusunda sorunsuz. DVD-Audio, SACD okuma özelliği vb. Fiyat biraz pahalı gelebilir ama hersey kaliteli goruntu icin . Araştırmanız da fayda var. Dostum pioneer de olur da toshibanın kumandadan yine toshiba dvd yi yürütebiliyosun ya o bakımdan düşünmüştüm ama çok da kullanan yok , dediğin cihaz gibi bana dvd ve divx i sorunuz açacak cihaz lazım esas olarak .
|
|
|
2 Mart 2007; 18:07:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: umit_1907 quote:
Orjinalden alıntı: org quote:
Orjinalden alıntı: umit_1907 org dostum, ne yaptın dvd player alabildinmi? Dostum yok alamadık valla evdeki vestel dvd ile uğraşıyorum garantiden değiştirme durumu da var ama şeytan diyo ki kır vestel dvd yi al bi toshiba rahatla ... bilmiyom bakalım noolcak servisten haber bekliyorum . Hadi hayırlısı.. Boşver Vestelide kırma, fazla elektronik göz çıkarmaz. Öylede abi , oturuyorum lost u seeretcem keyifle ... amanın o da ne açmıyo divx i , 8-10 defa ( abartmıyorum ) tak çıkar yapıyorum oluyo aynı zamanda bende sinir oluyorum . Ben kırmıyımda kimler kırsın
|
|
|
2 Mart 2007; 18:10:33
|
|
|
Evet O yazdığınız samsung da çok güzel bir tv. Fakat bence 3 adet HDMI giriş, 100hz görüntü işleme(özellikle normal tv yayınlarında nisbeten daha iyi görüntü alıyorum) 1080p sinyal kabul edebiliyor(bence çok önemli) Dizaynı çok şık ve estetik. PC DE GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÇOK İYİ kablo tv de kullanıyorum zaten ve bu kaynağa göre olabileceği kadar iyi. sadece samsung ile karşılaştırırsak fiyat farkını fazlası ile hak eder bence. Hazırda resmim olmadığı için www.toshiba.de yi tavsiye ederim. quote:
Orjinalden alıntı: mobilecom quote:
Orjinalden alıntı: Thai-Fun Eğer maliyet önemli değilse 32WL68P, asla şikayet etmeyeceğiniz bir televizyon Harika, muhteşem, şaheser ötesi vs vs. şaka bir yana sahiden kaliteli cihaz. sanırım sizde var kullanım ayrıntıları nelerdir (pc,kablo tv, decoder ) vs. gibi cihazlarla görüntü kalitesi nedir. bikaç caps koyabilirmisiniz acaba ben samsung r71b süşünüyorum ama buda dikkatimi çekti ne dersiniz ikis arasında
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, PS3 130GB NTSC-U INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
|
|
|
|
|
2 Mart 2007; 18:31:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: org Dostum pioneer de olur da toshibanın kumandadan yine toshiba dvd yi yürütebiliyosun ya o bakımdan düşünmüştüm ama çok da kullanan yok , dediğin cihaz gibi bana dvd ve divx i sorunuz açacak cihaz lazım esas olarak . Kumanda konusunda bır sıkıntı olacagını sanmıyorum. Mesala benım TV Sharp, player Sony ama kullanım kılavuzunda Sharp TV ler ıcın yazan kodu girdim, player kumandası ıle kontrol edebiliyorum TV yi de. Zaten evdeki cihaz sayıları arttıktan sonra yavas yavas universal kumanda arayıslarına baslayacaksınız
|
|
4 Mart 2007; 19:12:02
|
|
|
Toshibayı alalı bir kaç ay oldu. İyiki almışım. Şu an tek istediğim şey TVnin HDMI çıkışını kullanabilmek adına bir PS3 yada HDplayer sahibi olmak
|
|
|
|
|
5 Mart 2007; 10:57:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: theraptorx Toshibayı alalı bir kaç ay oldu. İyiki almışım. Şu an tek istediğim şey TVnin HDMI çıkışını kullanabilmek adına bir PS3 yada HDplayer sahibi olmak Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Model ve gözlemlerinizi yazarsanız seviniriz.
|
|
|
5 Mart 2007; 22:14:43
|
|
|
Sanırım aranıza yeni bir Toshibacı katılıyor... Önümüzdeki hafta bir aksilik olmaz ise Regza 26WL66Z alıyorum...Bunun yanında Uydu Alıcısı olarak Next YE 2000DPCIS Super Plus ( Component Bağlanacak ) - Vestel DVD Player ( S-Video Bağlanacak ) ve Logitech Z5500'den oluşan bir sistemim olacak... Uydu alıcısında Optik çıkış olduğu için uydu alıcısının sesini Logitech üzerinden alabileceğim...Oldukça uzun araştırmalardan sonra böyle bir sisteme karar vermiş bulunuyorum... Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun... :)
|
|
|
6 Mart 2007; 8:37:50
|
|
|
Hayırlı olsun arkadaşım 26wl66 yı kaça alıyosun ...
|
|
|
6 Mart 2007; 9:14:02
|
|
|
Televizyon'u Golddan alıcam.Dolayısı ile alışverişe gittiğim tarihteki fiyatı ne olur bilmiyorum.Bu aralar döviz kurları yüksek gibi ama en son sorduğumda 1700 YTL demişlerdi. Logitech ile beraber alıp peşin fiyatına 12 taksit yaptıracağım.
|
|
|
6 Mart 2007; 10:27:15
|
|
|
|
bimeksin kampanyadan Toshiba 42WL66 ısmarladım . yakında bolca resim koyup sizlerle paylasmayı dusunuyorum. 32 '' philipsten sonra bu baya devasa kalacak gibi geliyor.
|
|
|
|
|
6 Mart 2007; 10:27:43
|
|
|
Maşallah her geçen gün toshibacı sayısı artıyor :)
|
|
6 Mart 2007; 10:48:06
|
| | | |