Şimdi Ara

[[__TOSHIBA KULÜBÜ__]] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.071
Cevap
6
Favori
173.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bi sitede c 3000 serisi lcd tv kullananların yorumlarını buldum sanırım almanca. bilen varsa ceviri ve buraya eklerse iyi olur kanımca. en azından almak isteyenler icin bir fikir olusturabilir belki..

Kundenrezensionen
    Durchschnittliche Kundenbewertung:
    Schreiben Sie eine Online-Rezension und teilen Sie Ihre Meinung anderen Kunden mit.

2 von 4 Kunden fanden die folgende Rezension hilfreich:

***** Super LCD, 10. April 2007
    Rezensentin/Rezensent: piwo - alle meine Rezensionen ansehen
    Hab mir vor einer Woche diesen LCD gekauft und bin wirklich begeistert, tolles Bild, super Sound. Bei extremen Paneleinstellungen brummt er, aber bei normaler Einstellung kein Geräusch.

War diese Rezension für Sie hilfreich? (Rezension unzumutbar?)

3 von 5 Kunden fanden die folgende Rezension hilfreich:

**** EINFACH NUR SUPER!, 9. April 2007
    Rezensentin/Rezensent: Guido Mertens "guidomertens2" - alle meine Rezensionen ansehen

Ich kann diesen Fernseher uneingeschränkt empfehlen. Habe trotz fehlender
    Testberichte auf Verdacht gekauft und nicht bereut! Gegenüber anderer
    LCD-TVs, ist die analoge TV-Qualität zwar besser, aber immer noch nicht
    akzeptabel. Dies ist aber auch je nach Kabelsingnalqualität unter-
    schiedlich! Sofern aber wie bei mir nun ein digitaler Kabelreceiver
    per Scart angeschlossen ist, hat man ein grandioses Bild. Super scharf,
    keine Aussetzer bei Kameraschwenks etc., keine Störungen bei Lauf-
    schriften (Börsenticker etc.) Die Bedienung inkl. Fenbedienung sehr
    leicht und gut, inkl. schnelen Zappen im TV-Programm!!!! Design und
    Qualität spitze. ZU DIESEM PREIS EINE UNEINGESCHRÄNKTE KAUFEMPFEHLUNG!

War diese Rezension für Sie hilfreich? (Rezension unzumutbar?)

**** 18 von 18 Kunden fanden die folgende Rezension hilfreich:

Toshiba ist und bleibt einfach spitze!, 24. März 2007
    Rezensentin/Rezensent: Sebastian Hass "Konsumkönig" (Wehringen) - alle meine Rezensionen ansehen

Es hat wirklich eine halbe Ewigkeit gedauert, bis ich mich zum Kauf eines LCD-Fernsehers durchgerungen hab - einfach weil der Markt nur so überschwemmt ist von Geräten aller Art und die Meinungen sehr auseinandergehen. Kaum ein Gerät wird einstimmig als TOP bezeichnet ... Mängel gibt es immer!

Samsung besticht durch das Design, aber das TV-Bild sagt mir nicht zu. Sony besticht durch Farbe und gutes DVD-Bild (TV empfand ich nur befriedigend) - aber der Preis stimmt absolut nicht. Philips punktet mit Ambilight ... aber nicht mit dem TV-Bild. Tja und Toshiba? Die machens richtig ...

Ursprünglich war die 66er-Reihe mein Favorit - geniales Preis-/Leistungsverhältnis. Aber nachdem die nächste Generation zum gleichen Preis erhältlich war - wozu was "altes" kaufen.

Gut, das Design mag nachwievor nicht jedem gefallen (obwohl bei dieser Reihe ja sogar ein Modell mit Klavierlack, wie bei Samsung, vorhanden ist). Mir sagt es zu - schlicht, elegant und ohne viel Schnörkel - nichts lenkt vom Bild selbst ab!

Auf alle Fälle besticht das Gerät (vor allem auch bei diesem Preis) mit sehr guter Technik:

- Verarbeitung des Gerät ist top (stabiler Drehfuss inkl.)
    - Anschlussmöglichkeiten en masse (inkl. PC)
    - Anschluss und Inbetriebnahme ein Kinderspiel (wobei ich den Analoganschluss und damit Sendersuche etc. nicht beurteilen kann)
    - Einstellmöglichkeiten kinderleicht vornehmbar (notfalls mithilfe der knappen, aber guten Anleitung)
    - TV-Bild über SAT-Receiver sehr gut, selbst in Zoomstufen (da hat mich der PAL-optimierte Sharp Aquos, zumindest bei Analogsignal, nicht so sehr überzeugt)
    - Bilckwinkel völlig ausreichend, auch wenns sicher bessere Geräte gibt?!
    - der Ton direkt vom Fernseher ist ok, aber irgendwie zu flach ... aber um ne vernünftige Surround-Anlage kommt der Filmfan ja eh nicht herum ... also ist dieses Kriterium meines Erachtens inzwischen nicht mehr so wichtig!
    - DVD-Bild ist sensationell: scharf, leuchtende Farben, keine Schlieren oder sonstwas
    - X-Box: ein völlig neues Gefühl - selbst mit der alten X-Box schon (dürfte also mit der neuen 360er über HDMI (soll ja kommen) ein TRAUM werden ...)

Und ja. Es gibt das berühmte Toshiba-Geräusch bei bestimmten Panel-Einstellungen. Die Standard-Voreinstellungen für Tag-, Abend- oder Nacht-Betrieb halte ich persönlich für sehr gut - und da ist das Geräusch nicht bzw. kaum vorhanden. Und selbst WENN man extreme Einstellungen nutzt - man muss schon dicht dransitzen (1-2 Meter - was ja eh Schwachsinn ist bei so einer Diagonale), Stummfilme schauen oder auf Atmen und sonstige Umweltgeräusche "verzichten" um irgendetwas wahrzunehmen. Ich denke, man kann es vernachlässigen ... vorausgesetzt es wird mit der Zeit nicht lauter ...

Die Fernbedienung (2x2-Batterien werden mitgeliefert - löblich!) ist zweckmäßig, schlicht und völlig unkompliziert zu bedienen ... wer was anderes sagt kommt auch nicht mit nem Handy oder ner elektrischen Zahnbürste klar und braucht somit auch keinen LCD-Fernseher!

Alles in allem kann ich das Gerät ruhigen Gewissens empfehlen ... Klar, wer nen 1000er draufpackt bekommt evtl. was genialeres, aber das hier gebotene Preis-/Leistungsverhältnis ist (vor allem für Einsteiger) einfach unschlagbar! Und die Sache mit dem Geräusch muss jeder mit sich ausmachen - bei mir ist es mit nem Topbild "weggeregelt".

5 Sterne von mir subjektiv - aber 4 hier als Bewertung, weil die Geräte alle noch lange nicht beim Optimum angekommen sind ... und wenn der hier schon 5 hätte - wie soll sich der nächste steigern?

• herkese merhaba,
    bir hafta kadar once biz de bir adet "Toshiba 37 WL66Z" ye hayirlisiyla sahip olduk.(ilgilenenlere not-fiyat 2.390 ytl)

bu tv secimini yapmak pek de kolay olmadi. lg 37lc2r, samsung 37r1b ve sony 40u200 arasinda cook gittim geldim. sonunda en kotu karar kararsizliktan iyidir diyerek paraya kiyip iclerinden birini (kismet toshibadan yanaymis) satin aldik :)

37wl66 tv'im makina olarak iyi,hos sorunsuz ancak...
    bazi ufak tefek memnuniyetsizliklerim de yok degil (sikayetlerim benim tv'ye has mi yoksa bu tip tv'lerin karakteristik bir ozelligimi bilmiyorum)
    mesela:
    1- ilk kez lcd ve genis ekran bir tv kullaniyor olmamdan olsa gerek eski tuplu televizyonumdaki o net goruntuyu aramiyor degilim.nerde o goruntu kalitesi...kisaca lcd tv de goruntu net degil.(yeri gelmisken baglantim kablolu yayin)
    2- genis ekran modlarinda goruntulerde kisler cok sisman. fashion tv'nin o dal gibi mankenleri benim tv de akrep nalan gibi duruyor:)
    3- kimi ekran goruntu modlarinda (sinema,live 2 gibi) tv kanali ismi ve alt yazilar ekran disina tasiyor.
    4- vs.vs. ...

bu konulara vakif arkadaslar "yok bunlar normaldir,diger marka lcd tv'lerde de boyledir" derse ne ala. bu durumda "bende yeni teknolojilere adaptasyon sorunu var" der gecerim.

• evet hepsi normaldir, TV hayırlı olsun,
    tek tek cevaplayayım.

1. Kablolu yayın bir LCD TV de kullanabileceğiniz en kötü ikinci yayındır. üçüncüsü vcd, birincisi de çatı anteni

2.Geniş ekran modu tüm 16:10 TV ler için normal bir durum ya alt veya yandan siyah bantlı izlemek veya biraz logo taşarak veya akrep nalan seyretmek gerek.Bu durum seni siyah bantların ne kadar rahatsız ettiği ile ilgili biraz da.

3.Yayın formatının ekran formatına tam olarak oturmamasından kaynaklanıyor bu durum ama ben kendi adıma biraz şişman görüntüye alıştım.

4.vs. vs. evet bu da normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunclub79

uğur bey bugün fırsat bulursam iş çıkışı yanınıza gelmeyi düşünüyorum 42 in bir lcd almaya karar verdim toshiba veya philips arasında kararsız kaldım umarım bu konuda bana yardımcı olursunuz.

beklerim buyur
  • OO baya ilerlemiş burası uzun zamandır bakamıyordum bu c serisi hakkatende cok hoş görünüyor ama biraz daha beklemekte fayda var diye düşünüyorum 1080p ler yaygınlaşınca fiyatlar baya bir düşecek
  • kasa nasıl euroboy beğendinmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: akurt41
    herkese merhaba,
    bir hafta kadar once biz de bir adet "Toshiba 37 WL66Z" ye hayirlisiyla sahip olduk.(ilgilenenlere not-fiyat 2.390 ytl)

Hayırlı olsun arkadaşım. Aynı model TV'den bende de var. Kablolu tv'de çok kötü bir görüntü alırsın. En iyi görüntüden kötüye doğru sırasıyla : Uydu, Digiturk, Kablolu TV. Çok fazla karıştırmadım TV'yi ama bir sorun olursa cevaplamaya çalışırım. İyi günlerde kullanman dileğiyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akurt41

herkese merhaba,

bu tv secimini yapmak pek de kolay olmadi. lg 37lc2r, samsung 37r1b ve sony 40u200 arasinda cook gittim geldim. sonunda en kotu karar kararsizliktan iyidir diyerek paraya kiyip iclerinden birini (kismet toshibadan yanaymis) satin aldik :)

37wl66 tv'im makina olarak iyi,hos sorunsuz ancak...
    bazi ufak tefek memnuniyetsizliklerim de yok degil (sikayetlerim benim tv'ye has mi yoksa bu tip tv'lerin karakteristik bir ozelligimi bilmiyorum)
    mesela:
    1- ilk kez lcd ve genis ekran bir tv kullaniyor olmamdan olsa gerek eski tuplu televizyonumdaki o net goruntuyu aramiyor degilim.nerde o goruntu kalitesi...kisaca lcd tv de goruntu net degil.(yeri gelmisken baglantim kablolu yayin)
    2- genis ekran modlarinda goruntulerde kisler cok sisman. fashion tv'nin o dal gibi mankenleri benim tv de akrep nalan gibi duruyor:)
    3- kimi ekran goruntu modlarinda (sinema,live 2 gibi) tv kanali ismi ve alt yazilar ekran disina tasiyor.
    4- vs.vs. ...

bu konulara vakif arkadaslar "yok bunlar normaldir,diger marka lcd tv'lerde de boyledir" derse ne ala. bu durumda "bende yeni teknolojilere adaptasyon sorunu var" der gecerim.

İçiniz rahat olsun hepsi normal şeyler. Güle güle kullanın. Daha iyi kalite kablo kullanarak biraz daha iyi görüntü alabilirsiniz sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

quote:

uğur bey bugün fırsat bulursam iş çıkışı yanınıza gelmeyi düşünüyorum 42 in bir lcd almaya karar verdim toshiba veya philips arasında kararsız kaldım umarım bu konuda bana yardımcı olursunuz.

beklerim buyur

uğur bey pazartesi günü geldim fakat sizi göremedim orada ilkay bey vardı ürünleri inceleme fırsatı buldum fakat bimeks teknoport daha avantajlı sanırım çünkü alcağım 42 inc lcd nin yanında 1000 ytl lik mp3 player hediye veriyorlar.
  • o mp3 ün fiyatı 1000 ytl değil

ayrıca creative in o modeli üretilmiyor dolayısıyla arıza durumunda allah size kolaylık versin.

scarlet kondisyon bisikleti bu ürünü aratın bizde bunu hediye ediyoruz

şimdiden hayırlı olsun
  • şbirde birşey merak ediyorum bu lcd lerşn florosanları bittiğinde bizden almaya geleceksiniz ozaman satmam
  • uğur bey şu mp3 player olayını açıklığa kavuşturalım bimeksin sitesinde 683$ olarak gözüküyor bu ürünün ne gibi bir arızası var anlatırmısn çünkü bu mp3 playeri kardeşime hediye etmek istiyorum?
  • quote:

4.vs. vs. evet bu da normal.

efendim bunların hepsi normal..sisman. canlılık yok falan..dijital yayını bekleyecegiz(kabloda) o zaman ekrana tam oturma, netlik vs hersey duzelecek umarım..yayın formatı da uygun olmalı tabii
  • Arkadaşlar merhaba,

2.000 YTL'ye kadar Toshiba LCD TV almak istiyorum ama konu hakkında bilgi sahibi değilim. Sadece Toshibadan hangi modelleri önerebilirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.
  • O mp3 calarin fiyati eskiden oydu hala bazı yerlerde 700-800 e astiliyor dogrudur.Bimeks de arasira kampanya niyetine fiyatinin 400-450ytl ye cekiyor yada bu sekilde veriyor sanırım coklu sayida alım yapmislar.Bence oldukca guzel bir promosyon.

alim-satim sitelerinde sifir garantililer 450-500 garantisizler 350-400ytl ye alıcı buluyor
    Cihazın uretilmemesi garantisini engellemez ,bu tur cihazlar bozuldugunda zaten genelde degisim olur.
    Kısaca bu urunu 400ytl gibi degerlendirebilirsiniz.

quote:

uğur bey şu mp3 player olayını açıklığa kavuşturalım bimeksin sitesinde 683$ olarak gözüküyor bu ürünün ne gibi bir arızası var anlatırmısn çünkü bu mp3 playeri kardeşime hediye etmek istiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 19 Nisan 2007; 14:13:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: goofyitu

O mp3 calarin fiyati eskiden oydu hala bazı yerlerde 700-800 e astiliyor dogrudur.Bimeks de arasira kampanya niyetine fiyatinin 400-450ytl ye cekiyor yada bu sekilde veriyor sanırım coklu sayida alım yapmislar.Bence oldukca guzel bir promosyon.

alim-satim sitelerinde sifir garantililer 450-500 garantisizler 350-400ytl ye alıcı buluyor
    Cihazın uretilmemesi garantisini engellemez ,bu tur cihazlar bozuldugunda zaten genelde degisim olur.
    Kısaca bu urunu 400ytl gibi degerlendirebilirsiniz.

quote:

uğur bey şu mp3 player olayını açıklığa kavuşturalım bimeksin sitesinde 683$ olarak gözüküyor bu ürünün ne gibi bir arızası var anlatırmısn çünkü bu mp3 playeri kardeşime hediye etmek istiyorum?

evet bence de güzel bir promosyon alırsam herhalde bimeksten alırım daha karar vermedim ama

• quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

kasa nasıl euroboy beğendinmi

Süper olmuş aklıma girme şimdi satıp değiştiririm yoksa
  • keşke satabilsen olursa c serisi 10 numara olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahitguclu

Ben de dün İzmir Forum EP Center'dan 37C3000 aldım. Yarın gelicek, bekliyorum. Bu arada bu hediye işini tam anlamadım. Katalogda da yazıyor ama alırken bana bahseden olmadı, ben de eve gelince gördüm. Umarım tv ile birlikte getirirler.

arkadasım hayırlı olsun dedik tv nun ama aldıktan sonra forumu unuttun sanırım acele foto ve yorum bekliyoruz.. Lütfen... Bizide düsün dimi yani
  • eeee nooldu burdan ses cıkmaz oldu tv sini alan eve inzivaya cekiliyor sanırım
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.