Şimdi Ara

Twitter, 'emoji' testleri yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter, 'emoji' testleri yapıyor


    Popüler mikroblog platformu Twitter, kısa süre önce favori butonunu kalp ile değiştirmiş ve kullanıcılardan ilginç tepkiler almıştı. Servis şimdiyse tweet'ler içerisine emoji eklenebilmesi için testlere başladı.

     

    Günümüzde birçok kişi yazı yazmak yerine emoji yani yüz ifadeleri kullanmaya başladı ve hatta bunun için özel klavye modelleri dahi üretildi. Kullanıcılar emoji'leri çok seviyor ve Twitter'da buna kayıtsız kalmayarak yeni tweet oluşturma penceresine emoji desteği getirme çalışmalarında bulunuyor. Bir kullanıcı tarafından bulunan emoji desteği ile kişiler duygularını 140 karakter içerisinde daha etkili şekilde aktarabiliyor. Firmanın test ettiği yüz ifadeleri arasında da aşağıdaki gibi içerikler yer alıyor.

     

    Özelliğin yakın zaman içerisinde tüm kullanıcılara gelmesi bekleniyor. Twitter'da hiç emoji kullanıma ihtiyacınız oldu mu? 

    Twitter, 'emoji' testleri yapıyor 







  • Emoji'ye işareti gelsin başka bir şey istemem.
  • Bir Android kullanıcısı olarak İOS emojileri gelsin. Google'ın emojilerini getireceklerlerse rahatsız olmasınlar. Çoğunu anlamıyoruz zaten. Gösterilen emoji ile anlatılmak istenen arasında çok fark var...





    Bazen google emojisini (TouchPalda yerleşik geliyor) WhatsAppta yazıyorum acaba ne anlama geliyor diye bakıyorum. Sonra gönderiyorum...

  • Aynen krdş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.