Şimdi Ara

Office Insider programı başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Office Insider programı başladı 

     

    Microsoft'un Windows 10 işletim sistemi için başlattığı ve aldığı geri dönüşler ile daha iyi bir yapının oluşması için çabaladığı Windows Insider önizleme programı artık Office tarafında da başlıyor. 




    Office Insider olarak başlayan önizleme programı sadece Office 365 abonelerine yönelik. Insider programının amacı hem mevcut sistemin hatalarını görebilmek, hem de yenilikleri ilk olarak bu tarafa sunarak ortaya çıkması muhtemel sıkıntıları önceden giderebilmek. Office Insider katılımcıları da platforma gelecek yenilikleri önceden inceleme ve hatalarını görebilme şansına sahip olacak. 




    Kullanıcılar aşağıdaki linkte bulunan hesaplarına giriş yaptıktan kendisine uygun Office Insider önizleme sürümünü indirebiliyor. Cihazında Office 365 kurulu ise otomatik olarak önizleme sürümüne güncelleniyor. Office 365 First Release olarak indirmeye sunulacak ilk önizleme sürümü sadece Windows işletim sistemi için geçerli. 




    Mobil tarafta Android kullanıcıları Office Insider programına katılabiliyor. Windows 10 mobil programında olanlar ise Windows Insider içerisinden Office Insider programına erişebiliyor. Yani görüldüğü kadarıyla OS X ve iOS kullanıcıları şimdilik Office Insider programının dışında tutulmuş.















     

     








  • Kullanıcıyı iyice beta yazılımlara boğdular. Baydı artık bu insider muhabbeti

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insider herkeze açık olsaydı kullanıırdık beleş

  • windows 10 pro'ya sahibim office programlarını sınırsız ücretsiz şekilde veya lisanslı şekilde kullanabilme hakkım var mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.