Şimdi Ara

Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor'dan yeni poster ve fragman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor'dan yeni poster ve fragman

     Bu yılın en merak edilen filmlerinin başında gelen Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor için heyecanlı bekleyiş sürerken, filmden yeni görüntüler yayınlanmaya devam ediyor. 16 Aralık'ta vizyona girecek olan yeni Yıldız Savaşları filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren Disney, televizyon kanalları için hazırladığı 1 dakikalık yeni fragmanı yayınladı.

     

    İlk olarak Disney'in bünyesinde yer alan ABC kanalı tarafından yayınlanan yeni fragman, filmin odağında yer alacak yeni karakterler Rey ve Finn'in ilişkisine odaklanıyor. Bu yeni fragmanın yanı sıra filmin IMAX için hazırlanan yeni posteri de yayınlandı.

     

    Öte yandan filmin uzunluğu hakkında da ilk detaylar ortaya çıktı. Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor hakkında kapsamlı bir yazı hazırlayan Entertainment Weekly'e göre yeni Yıldız Savaşları filmi 2 saat 15 dakika sürecek.

     

     Jedi’nin Dönüşü’nün 30 yıl sonrasında geçecek olan Güç Uyanıyor, yeni bir Yıldız Savaşları üçlemesinin ilk filmi olacak. J.J Abrams tarafından yönetilen filmin başrollerinde Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Harrison Ford, Carrie Fisher ve Mark Hamill yer alıyor.

    Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor'dan yeni poster ve fragman 

     








  • Ana konu var zaten şikayet ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yenisi var yayınlayan yok. Kınıyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=yo7_qW4pPrc

  • Film beklentilerimin altinda kalacak mi diye tereddut etmekten kurtaramiyorum kendimi, her yeni trailer endisemi artiriyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB
    Film beklentilerimin altinda kalacak mi diye tereddut etmekten kurtaramiyorum kendimi, her yeni trailer endisemi artiriyor


    Aynen. Hele ki yukarı mesajdaki fragmanın sonlarına doğru ışın kılıcının yan taraflarından da ufak ışınlar çıkıp bildiğimiz T şeklini yapmışlar ya. Çok itici olmuş. Işın kılıcı, düzdür. Kenarlarda ışınlar falan yoktur. Uyuz oldum..

  • trol bu ya hemen inanmayın. filmde t şeklinde felan ışın kılıcı yok. resmi bir video değil bu

  • siyahilere ırkçı değiliz mesajı vermek için aksaraydaki saatçileri aratmayan hatta Pogba ya benzettiğim zenci bir stormtrooper, feministleri mutlu etmek için kadın bir jedi...Al içine et desen bu kadar başarılı olamazlar, hayranların beklentilerini karşılamak veya ilk 6 filmin senaryosuna bağlı kalmak umurlarında değil. Nasıl daha geniş bir kitleye hitap eder gişe gelirlerini arttırırım onun hesabını yapmışlar, bari gayleri memnun etmek için de Luke Skywalkerı harcamasalar :D

  • Triluminos kullanıcısına yanıt
    Ya birak aga pogba daha cok yakisirdi bu role. Eleman hic cekici degil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Star wars denildigi zaman.[DHTUBE=]www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8

  • adamlar farklı bir seriye başladılar resmen

  • gelmiş geçmiş en çok izlenen film olacak heralde

  • ımax de şimdiden ilk iki hafta ön siparişle satılmış biz anca çıktıktan 1 ay sonra ımax de izliyebilcez galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triluminos kullanıcısına yanıt
    Film güzel olduktan sonra fark eder mi siyahi ve kadın olmaları? Oyuncuları da filmi de izledikten sonra değerlendirebiliriz. Şimdi eleştirmek yersiz.
  • 5 tane ingilizce cümle çevirmenin imaj centerlamanın DH'deki adı : Haber Editörü.
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Aslında olay biraz farklı ve bence güzel bir ayrıntı. Kylo Ren bir Sith lordu ya da çırağı değil. Sadece güce sahip yiğit bir delikanlı. Sadece Sith fanatiği biraz. Kılıcının şekli de bu yüzden böyle. Amatör olduğu için kendi kılıcını yapamıyor ortaya dengesiz bir şey çıkıyor o da kılıcı stabil hale getirmek için yanlara iki tane bir nevi taşma kapağı ekliyor. Fazla enerjiyi atıp kılıcı elinde patlatmasın diye. Hatta fragmanlara dikkatli bakarsanız Ren'in kılıcının daha ince sivri ve titrek bir ışık yaydığını görürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.