Şimdi Ara

Fallout 4 Yeni Bir Twitch Rekoru Kırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Fallout 4'ün çıkışıyla birlikte normalde göremeyeceğimiz şeyler gördük. Oyun, Dota 2 ve Counter Strike: Global Offensive gibi oyunları geçerek Steam'de aynı anda en çok oynanan oyun oldu ve neredeyse bütün hafta boyunca oyun dünyasının odağı haline geldi. Bethesda tarafından yapılan duyuruya göre Fallout 4 yeni bir Twitch rekoru kırdı.

Tam olarak rakamlar verilmemiş olsa da Bethesda tarafından yapılan açıklamaya göre Fallout 4, Twitch'te yılın çıkış haftasında en çok izlenen oyunu olmayı başardı. Ayrıca oyununun mobil platformlara çıkan Pip-Boy uygulaması AppStore'da en çok indirilen oyun oldu.

Çıkışında 12 milyon dağıtılan ve şu ana kadar Bethesda'ya 750 milyon dolar gelir getiren Fallout 4 bolca konuşulmaya devam edilecek gibi görünüyor.

• sanmayın ki bu veriler goty getirecek o yüzden fallout u haberlerden duyup goty alır diyenler heveslenmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faltuner

sanmayın ki bu veriler goty getirecek o yüzden fallout u haberlerden duyup goty alır diyenler heveslenmesin

fallout goty kardeş söze gerek yok.Witcher güzel oyun hikayesi ve grafikleri ile ama bi efsane fallout bence goty fallout olur.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Takim tutar gibi oyun tutanlar var arkadas. Neymis GOTY olamazmis. Oyununa bak gec sen. Eglenmene bak. Baskasinin GOTY demedigi oyun belki senin icin dunyanin en guzel oyunudur.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fallout 4 goty olcak çok rahat

• oyun sistemime göre ultrayı seçiyo ama gel gelelim şehirlerde oyun kasma yapıyor bu sıkıntıları çözmeleri lazım updateyle
  • Cidden Fallout'un GOTY için pek bir şansının kaldığını sanmıyorum bu rakamlar aşırı Hype'ın getirisi. Evet Fallout 4 hala senenin en iyi oyunlarından ama GOTY seviyesine çıktığını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MGS5 varken hala Witcher fallout filan diyorlar

• her çıkan oyun ilk hafta twitchde en fazla izlenen oluyor?
    ayrıca şuan izlenicek ne lol ne dota nede cs turnuvası var
    bloodborne çıktığındada gta5 çıktığındada 1hafta twitchin en çok izleneniydi

• arkadaşlar sıfır bandrollü fallout 4 (jelatini üstünde Aral bandrollü) 180 TL pm atabilirsiniz bölge kodu pal

edit : PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyDestroyeD -- 14 Kasım 2015; 23:52:52 >
  • bu oyun goty olur her türlü oynanıyor üstelik modlar çıkınca sınırsız oynama durumu çıkacak hangi oyunda bunu görebilirsiniz kesinlikle GOTY dur benim adayım az biraz grafikler ile optimization zayıf diye oyunu çöpe mi atalım grafik isteyen ryse son rome oynasın
  • daha önce hiç fallout oynamamış biri olarak bu oyuna ön yargıyla yaklaşmıştım ama oynayınca gördüm ki bu oyun gelmiş geçmiş en iyi rpg oyunu, grafik falan önemli değilmiş bu oyunda ben bu kadar derinlemesine rpg öğeleri içeren bi oyun oynamamıştım, bana göre bloodborne olmasa goty derim ama bloodborne bir numara be arkadaş
  • Şu ana kadar 750 milyon Dolar gelir getirisi elde etti, Kısmı BloodBornecü, Witchercı arkadaşlara cevap olmuştur. Oyun çıkalı 1 hafta oldu mu ? yok olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.