Şimdi Ara

35.000 TL Bütçeyle Manuel İlk Araba Tavsiyesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj




  • Bugün çok kafamız karıştı, dizele döndük gibi biz de sanırım. Araç günde 50 km yol yapacak, 50x20 iş günü 1000 km aylık, yılda maksimum bu aracın yapacağı 11-12 bin km. Bu km'ler için dizel alınır mı sizce? Bir de 20-30 bin km'lik benzinli az kullanılmışlara bakıyorduk, bu kilometrelerde dizeller daha pahalı tabiki.. Kaç bin km'ye kadar dizel alınmalı sizce? (Sorun ve ekstra masraf çıkarmamalı alınacak araç.)
  • userbjk kullanıcısına yanıt
    1.6 candır, yakında kısmet olur inşallah hocam. Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
  • Vergi de önemli hocam, maliyetleri ne kadar düşürürsek o kadar iyi. Ki ben kız arkadaşımın altına 2.0 bir araç vermek istemem açıkçası. 1.4 üzerine bile hiç gerek yok. Fazla güç fazla sorumluluk demek yani.
  • Bu ilanlara ben de baktım hocam ama kendisini Clio'ya ikna edemiyorum, nuh diyor peygamber demiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkness_ec

    Bu ilanlara ben de baktım hocam ama kendisini Clio'ya ikna edemiyorum, nuh diyor peygamber demiyor.

    Hadi ya. Bence bu segmentteki en iyi hatchback arabalardan bir tanesi. Bende kullanıyorum ve çok memnunum
  • Dediğim gibi okuldaki bir bayan hoca yüzünden asla istemiyor. Teklif dahi etme Clio almamı diyor hatta. Yoksa bence de çok çok güzel bir seçenek Clio. Düşündüğümüz tek Fransız oydu ama olmayacak maalesef. Belki dizel Clio III bakabiliriz ama.
  • 45.000 makuldur. Ama maksimum 100.000 alti almaya calisin. 100.000 sonra motorda ciddi problemler cikabiliyor. Malum dizel motorun aksamlari benzinliye gore cok daha pahali...

    Lpg 45.000 hic almayin. Lpg motoru mafediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne cok dusundun ya, 35 binim varsa sahibindene ugramam bile giderim seat bayiisine sar bi ibiza 1.0 derim alir cikar giderim.. Milletin osurdugu sevistigi yok bilmem naptigi 100 bin kmlik arabalar falan dusunuyosun yapma etme 37 bine 0 araba veriyo iste seat. Al gec yahu, ikna et bir sekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg seçeneğini en sona attık şimdilik. Benzinli olursa 1.33 Yaris, dizel olursa 1.3 CDTI Corsa olacak. Hangisi daha temiz bulabilirsek, hangisi önce denk gelirse o olacak gibi. Bakalım hayırlısı.
  • Hocam kendime alacak olsam inanın bu kadar düşünmem. Yarın öbür gün benim başım ağrıyacak herhangi bir sıkıntı çıkarsa, bana laf gelecek o arabadan memnun kalınmazsa. O yüzden ince eleyip sık dokuyorum ben de. Dediğim gibi Opel, Ford, Fiat, Toyota dışında pek düşünmüyorlar. Bir ara ikna olur gibi oldular sıfır km İbiza'ya ama sonra vazgeçtiler. Zaten yüksek km.'li bir şey düşünmüyorum. 30-40 bin km, taş çatlasın 50 bin km'yi geçmez alacağımız araç. İnşallah hayırlısıyla kafamıza göre bir araç buluruz da biter şu çileli süreç.
  • amerikadaki amcamdan miras kalan amerikan misteri 2010 model cruze um var istersen satim sana ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Köşeyi dönen adam

    amerikadaki amcamdan miras kalan amerikan misteri 2010 model cruze um var istersen satim sana ?

    Yok hocam teşekkür ederim, kalsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karaçay

    Hocam ne cok dusundun ya, 35 binim varsa sahibindene ugramam bile giderim seat bayiisine sar bi ibiza 1.0 derim alir cikar giderim.. Milletin osurdugu sevistigi yok bilmem naptigi 100 bin kmlik arabalar falan dusunuyosun yapma etme 37 bine 0 araba veriyo iste seat. Al gec yahu, ikna et bir sekilde


    Ayni benim yaptigim gibi +1.000.000
  • Kardes sen araba maraba alamazsin. Ne sen yorul ne de milleti yor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No_FeaR2266

    Kardes sen araba maraba alamazsin. Ne sen yorul ne de milleti yor

    Neden öyle söylediniz? Evet farkındayım neredeyse her gün fikir değiştiriyoruz ya da yeni fikirler ortaya çıkıyor fakat eğer trilyoner değilseniz "35 Bin TL para değil ya önüme gelen ilk arabayı alayım" da diyemiyorsunuz. Biz diyemiyoruz en azından. O yüzden de doğal olarak ve acelemiz de olmadığından ince eleyip sık dokuyoruz. Seçenekleri de 2'ye indirdik. Kafamıza göre olan aracı bulduğumuzda alacağız. Kredisi bile çekildi aracın, sadece uygun aracı bulma kısmı kaldı.
  • Eger elinizde 33-34 nakit varsa biraz kredi cekip sifir alin.10lira cekseniz 44-45 sifir alir rahat edersiniz.Hemde aylik taksidi uzmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle ki elimizde hiç para yoktu, dediğim gibi kız arkadaşım yeni atandı ve daha sadece ilk maaşını aldı. Öğretmenler gününe özel uygun faizli kredi vardı, ondan yararlanmak istedi ve 3 yıllığına 30 Bin TL kredi çekti. Şu an elimizde 30 Bin var yani. Üzerini babası tamamlayacak. 5 Bin TL sözü var ama arabanın çok çok iyi ve çok çok düşük kilometrede olması şartıyla desteğini 8 bine kadar çıkarabileceğini söyledi. Daha fazla hem kendisi de çıkamaz, hem de arabaya o kadar da para bağlamak istemiyorlar.
  • Bugün arabayı almanın arifesinden döndük..

    Sabah malum siteden bir ilana rastladık. 45.000 km'de 2012 Model 1.4 TDCI Fiesta Titanium X. Araçta full orijinal, değişeni, boyası vs. hiç bir şeyi yok. İlan dün konulmuş, satan kişini acil nakite sıkıştığı için 33.400 gibi bir rakam yazmış. Telefonla görüştük, 31.500'e indi sağolsun. Araç Düzce'deydi yarın sabah gidip aracı ekspertiz sokup eğer adam doğru söylüyorsa kaporayı verip hemen arabayı bağlayacaktık fakat adam daha önceden öğlen birine söz vermiş, "onlar almazsa sizi yarın beklerim, kısmet bu işler" diyip telefonu kapattı. Kız arkadaşım da ben de ailesi de aracı çok beğendik. Neredeyse ağır hasar kayıtlıları bu fiyata vermiyorlar. Gelen adam da aracın bu kadar temiz, hatasız ve uygun olduğunu görünce aracı satmış maalesef.




  • Evet arkadaşlar sonunda kafamıza göre bir araç bulup kaporasını verdik. Yarın ekspertize sokacağız, herhangi bir sorun çıkmazsa yarın öğlen araç bizim olmuş olacak.

    Araç 2009 model 1.4 TDCI Ford Fiesta Titanium+Lansman Paket. Bilmeyenler için Lansman Paket aynı Titanium X paket gibi. Titanium X'ten tek eksiği elektrikli katlanır yan aynalar. Onun dışında hız sabitleyici, dijital klima, yağmur ve far sensörler falan araç baya dolu anlayacağınız. Ayrıca elektrik kırmızısı. Tam kız arkadaşımın istediği gibi yani. Kilometresi düşündüğümüzün üstünde, 70.000 km'de araç fakat sahibi o kadar titiz biri ki araba sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi. Hasar kaydı, değişen yok, hatta nokta kadar bile boya yok araçta. Motor ve yürüyen aksam çok iyi durumda. Bu zamana kadar sürekli yetkili serviste bakımları yapılmış, garantisi bittikten sonra bile araç sahibi bakımlarını yetkili serviste yaptırmış. Hepsinin faturaları duruyor. Sıkı bir pazarlıkla 34.650 liraya anlaştık. Bugün araç sahibi vergilerini yatırıp muayenesini yaptıracak. İnşallah ekspertiz de bizi yanıltmazsa biz aradığımız aracı bulduk, yarın araç ekspertizden sonra üzerimize geçecek.

    Yorum yapan, yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ediyorum.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.