Şimdi Ara

BİLGİ YARDIM - Ödevler ve Sair-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
9.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumumuza sıklıkla ödevler ve salt bilgi isteği hususunda çok konu açıldığı ve mesaj atıldığı saptanmıştır. Genelde bu konuları hemen taşıyor idik. Çünkü buranın konseptine uymamaktadır. Ancak daha derin düşününce burasının forumun bir anlamda bilgi paylaşımı konusunda en iyi yeri olduğu kesin olduğundan böyle isteklerin samimiyetine de inanmak gerekti. Böylece bu topic doğmuş oldu.

1. Buraya tüm öğrenci arkadaşlarımız ödev ve dersler hususunda yeni bir konu açmadan buradan yazabilirler. Yine bazı salt bilgilere erişmek isteyenler de buradan yazabilirler. Bilen arkadaşlar cevaplarını yazarlar.

2. Cevap verecek olanlar cevap vereceği mesajı alıntı yaparak girerlerse olası karışıklığı da önlemiş olurlar.

3. Bu nedenle yine de bu şekilde başlıbaşına başka bir konu açılırsa silinecektir. Bu nedenle buna dikkat edilmesi gerekir.

4. Zincirleme konusu bu ihtiyaca cevap verememektedir. Çünkü orası aynı zamanda yorum da içerdiğinden bu tür istekler arada kaynamaktadır.

5. İlgisiz ve alakasız olduğu saptanan mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.

İyi Günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hare Rama -- 16 Ocak 2007; 1:38:52 >

• Kızıl ötesi ışınlarla gıdaları kurutma hakkında bilgi veririmisiniz
    lÜTFEN
  • Arkadaşlar güneşin fotosfer kromosfer ve korona tabakalarının yoğunlukları nedir karşılaştırmasını yapabilirmisiniz nedenleriyle birlikte

aradım ama bulamadım bi türlü yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

Arkadaşlar güneşin fotosfer kromosfer ve korona tabakalarının yoğunlukları nedir karşılaştırmasını yapabilirmisiniz nedenleriyle birlikte

aradım ama bulamadım bi türlü yardım ederseniz sevinirim

Belki yardımcı olabilir. Güzel bir sunum:

http://www.agri.ankara.edu.tr/irrigation/1032_AOZTURK_meteor3_4hft.ppt
  • sınıf arkadaşımın başına gelen birşey.çocuk doktorada gitmemiş.sanırım tuvalet yaparken onlarda çıkıomuş.acaba bunun hakkında bilgisi olan ve nasıl tedavi olunduğunu bilen varmı??ona göre ona anlatıcam

konuya ciddi yaklaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

sınıf arkadaşımın başına gelen birşey.çocuk doktorada gitmemiş.sanırım tuvalet yaparken onlarda çıkıomuş.acaba bunun hakkında bilgisi olan ve nasıl tedavi olunduğunu bilen varmı??ona göre ona anlatıcam

konuya ciddi yaklaşırsanız sevinirim

buna nekadar ciddi yaklasılır bilmiyorum ama bende oyle bisiler duymustum ama benim bildiim o kurtlar uyurken yasadıgı yerin etrafına ki budaanusun cevresi oluyo yumurtalrını bırakıyo...
  • saol bilgin için yani bunlar insan uyuduğundamı çoğalıo??

bide tedavisi mümkünmü??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

saol bilgin için yani bunlar insan uyuduğundamı çoğalıo??

bide tedavisi mümkünmü??

tedavisi mümkün bildiğim kadarıyla,

ama bence bir an önce doktora gidilmeli, en doğru tedaviyi onlar uygulayacaktır.

Allah korusun yoksa sağlığına ciddi zararlar verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 29 Aralık 2006; 19:11:04 >
  • evet uyudugunda çogalırlar ve tedavisi iiçin pek bişey soyleyemicem
  • Haftalık alınan 2 doz ilaçla kolayca tedavi edilebilir çoğunluğu. Ama önce test ile tipini belirlemek gerekir.
  • ok saol .peki bunlar kaç gün içinde tedavi edilmese zarralı olmaya başlar yada öle bişey varmı??
  • tabi tedavisi mumkun.
    parazitten mi bahsediyorsun arkadasim anlamadim ki
    eger parazitse bahsettigin sey bir dr gorunsun arkadasin.
    surup ya da ilacla tedavisi mumkun diye biliyorum.
    bir de arkadasin beden temizligine cok onem vrirse tedavi daha kolay olacaktir.
  • bende ogrendim haftalık bi ilac war eczaneden ogrenebilrsin haftada bir 3 tane atıyosun aç karnına bunu 2 hafatada geçiriyo kurt warsa ilacın yan etkileri yoq ondan doktordan recete olmasada albilrsin
  • ok gitti saolun dediğiniz gibi bi ilaç vermiş.
  • Arkadaşım yardımına çok ihtiyacım var Din öğretmenimiz bize ''Hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için yarın ölecekmiş gibi ahiret için''çalışın adlı kompozisyon ödevini verdi yardım edersen çok sevinirim
  • Arkadaşlar 9. sınıf öğrencisiyim. Yıllık ödevimi fizik dersinden aldım. Hocamız bir kitap alıp tüm soruları çözmemizi ve 50 tanesini bilgisayarda slayt gösterisi olarak hazırlayıp getirmemizi ya da fizikle ilgili herhangi bir konuda bir proje ödevi hazırlamamızı istedi ama bu projenin basit bişey değil liselerin katıldığı bilişim fuarlarında gösterilecek kalitede bir proje olmasını istedi.

Projeyi seçersem herhangi bir projeyi oluşurmada yardım edebilecek biri var mı?

Yoksa kitap alıp soru çözücem en kolayı o.

Teşekkürler...
  • Yardım edecek yokmu ben kompozisyon yapın demiyorum hiç değilse fikirde verebilirsiniz!!!
  • fizik bölümüne gir ordan yardım bulabilirsin sanırım fizikçiler var orda
    quote:

Orjinalden alıntı: Cihan231

Yardım edecek yokmu ben kompozisyon yapın demiyorum hiç değilse fikirde verebilirsiniz!!!
  • bende okul bitirme tezi vericem tez nasıl yazılır hiç bilmiyorum sıkıldım tez olayındanda bi çıkış yolu gösteren olursa çok sevinirim
  • basit bi olay ya geceleri çıkıyo kardeşimde olmuştu 2.haptan snra düzeliyo ama tamamen yemeklerle ve temizlikle ilgili bide burunu çok kaşınır
    quote:

ok gitti saolun dediğiniz gibi bi ilaç vermiş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.