Şimdi Ara

!!! Windows Vista İçin Sistem Optimize Yazılımı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  !!! Windows Vista İçin Sistem Optimize Yazılımı !!!

Vista Manager 1.5.9

Vista Manager, sistem optimize etme yazılımıdır. Windows Vista kullanıcıları için hazırlanmıştır. Yazılım sisteminizi optimize ederek daha iyi performans elde etmenizi sağlar. İçerisinde 20 adet araç bulunmaktadır.

Ayrıca yazılım gereksiz dosyalar ve yanlış kayıt defteri girdilerini otomatik olarak silebilmektedir. Bir tıklamayla otomatik olarak kolayca sisteminizi temizleyebilirsiniz. Ve bilgisayarda kullandığınız dosyaları şifreleyerek daha güvenli hale getirebilirsiniz.

Yazılım Windows araçlarını görüntüleyebilmektedir. Yazılımla internet bağlantınızı optimize ederek hızlandırabilir, bütün paylaşılan nesneleri yönetebilir, Internet Explorer'ın ayarlarını kolayca yapılandırabilirsiniz.

Ayrıca tüm yazılım ve donanım bilgilerinize ulaşabilir, dosyalarınızın sabit diskinizde ne kadar yer kapladığını grafiksel olarak görebilirsiniz.

Windows başlangıcındaki dosyaları isteğinize göre düzenleyebilir, otomatik olarak masaüstü duvar kağıdını değiştirebilirsiniz.

4.5 MB boyutundaki programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

32 Bit İçin

64 Bit İçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 12 Kasım 2008; 16:33:26 >

• Vista'yı kurduğum zaman çok işime yarayacak.
    Sağol
  • Youroooooockk Yükliyelim, kenarda köşede dursun zamanı gelince kullanırıs
  • Ben Windows Vista Ultimate RTM(Final) Build 6000 6.0 x86 kullanıyorum.

System Mechanic, Advanced WindowsCare gibi programlar var ancak hiç biri Vista'ya göre optimize etmiyor. Ayrıca uyumsuzluk soruları da çıktı.

Bu program işe yarar. Çok sağol @Rietveld

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Aralık 2006; 18:12:59 >
  • bu programı yükleyip kullanan var mı? işe yarıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Vista'yı kurduğum zaman çok işime yarayacak.
    Sağol

Aynen benim vista kurduğum zaman çok işime yarayacak, teşekkürler..
  • SağoL.Deniyelim Bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Programın 1.5.3 sürümü çıktı.

• 1.5.3 sürümünü kullanıyorum. Gerçekten başarılı bir program bence. TuneUp'ı silip bu programı kullanmaya başladım.
  • Dün akşam vista 64 bit için(yasal) yükledim kullandım.Program çok başarılı hiç bir hata vermeden bütün ayarları gerçekleştirdi software ve hardware bilgilerinide programdan görebiliyorsunuz.

Haberdar eden arkadaşımıza teşekkür ederim.
  • çok teşekkürler.
    ayrıca bir soru sorabilirmiyim???
    vista için tema felan yaptılarmı???
    ...
  • peki vista bazı programlar ve devamlı aynı soruları allow yapmaktan bıktım bunlarıda kapatıyormu
    sğl
  • Programın 1.5.9 sürümü çıktı.

İyi Forumlar...

• Teşşekürler..
  • Gayet güzel bir program.Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.
  • Tşkler Emrah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.