Şimdi Ara

Dünyanın ilk dayanıklılık odaklı melez tablet bilgisayarı Panasonic'den geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın ilk dayanıklılık odaklı melez tablet bilgisayarı Panasonic'den geldi


     




    Toughbook serisi altında yıllardır her türlü ortam koşuluna dayanıklı dizüstü bilgisayar ve tablet modelleri üreten Panasonic, ürün yelpazesini ayrılabilir klavyeli melez bir tablet bilgisayar ile genişletiyor. Toughbook 20 dünyanın ilk dayanıklılık odaklı melez tablet bilgisayarı olacak. 




    10.1 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan Toughbook 20 modeli 800 nit parlaklık değeri ile dış ortamlarda en iyi görüş tecrübesini sunmayı amaçlıyor. Cihazda yer alan Skylake tabanlı çift çekirdekli Core M5-6Y57 vPro işlemcisi 1.1GHz saat hızında çalışıyor ve 2.8GHz saat hızına kadar çıkıyor. Beraberinde ise 900MHz hızına çıkabilen Intel HD 515 grafik birimi ile birlikte geliyor. Cihaz yüksek performanstan ziyade günlük kullanıma odaklanıyor. 




    8GB RAM barındıran modelde 128GB/256GB/512GB SSD seçenekleri mevcut. 2600mAh gücündeki batarya çıkarılabilirken, ayrılabilir klavyede de opsiyonel olarak ek batarya tercih edilebiliyor. Yine opsiyonel batarya köprüsü cihazı kapatmadan batarya değişim imkanı sağlıyor. 




    Dayanıklılık odaklı olduğu için modelde pek çok standart mevcut. IP65 standardı cihazın basınçlı suya karşı dayanıklı olduğunu belirtirken, MIL-STD-810G ve MIL-STD-461F askeri standartları ise zorlu ortam koşullarına ve darbelere karşı dayanıklı olduğunu belirtiyor. 




    Tablette Bluetooth 4.0, WiFi AC, USB, SDXC, opsiyonel 4G, opsiyonel GPS gibi bağlantı seçenekleri yer alırken, klavye kısmında ise HDMI, VGA, USB, Ethernet gibi arabirimler yer alıyor. Windows 10 Pro işletim sistemi yüklü olan tablet için Windows 7'ye geri dönüş imkanı da sunuluyor. Tablet Şubat 2016 tarihinde 3099$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.  

     

     







  • Panasonic ayağına sıkmış resmen

    Sen 2600mah batarya koy ( çıkarılabilir olsa da arazide 4 5 saat dolanmak zorunda kalan biri ancak çantasını yedek batarya ile doldursun )

    İşlemci olarak afilli isimlendirilmiş atomlardan koy

    Ve de 3099 dolar para iste

    Bu markalar da iyice sapıttı

  • Bu cihazı tercih eden tüketiciler ya çoğunlukla biyolog oluyorlar. Doğada ve dış ortamda darbeden ve sudan etkilenmeden çalışmaları birinci öncelikleri.
    İşlemci seçimi hatalı olmuş. Performansı ciddi ciddi etkileyecektir

  • 2600mAh ne la öyle telefonlarda bile 3000 mah oluyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: patren

    2600mAh ne la öyle telefonlarda bile 3000 mah oluyor


    Yalnız telefondaki batarya 3.7 volt bu tarz cihazların çoğunda ise batarya voltajları ortalama 10.8v ile 14.4v
    10.8v'luk batarya için 3 adet 3.7v bataryayı seri bağlayarak elde edilir

  • Yalnız Windows 7'ye geri dönüş imkanı sunması gizlilik konusunda her ne kadar ilk başta farkedilmese de Windows 10'un casus olduğu mesajını vermiyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 11 Kasım 2015; 0:38:02 >
  • Santiyede filan iyi gider...

  • bu markaya bu para ne

  • Yelkencilik yapanlar da alıyor bunlardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.