Şimdi Ara

HTC One X9 beklendiği gibi olmayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC One X9 beklendiği gibi olmayabilir


     

    Buradan size duyurduğumuz gibi HTC'nin One X9 adında iddialı özelliklere sahip yeni bir amiral gemi modeli hazırladığı iddiaları teknoloji çevrelerini oldukça hareketlendirmişti. HTC One X9 modelinin firmanın en beğenilen akıllı telefonlarından birisi olan One X'in şöhretini devam ettireceği beklentisi oluşurken, gelen bilgiler farklı bir durumu işaret ediyor. 




    Geçmişte HTC ile ilgili isabetli ortalara imza atan LlabTooFeR adındaki Twitter kullanıcısının ve Evleaks'in verdiği bilgiye göre, E56 kod numarasına sahip olan HTC One X9 akıllı telefonu sanılanın aksine orta seviyeye yönelik bir model olacak ve One A9'un biraz daha altına konumlanacak. Telefonun gelecek yılın ilk aylarında piyasada olması bekleniyor. 




    HTC One X9 modelinde 5.5 inçlik Full HD ekran, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 4MP Ultrapixel kamera, BoomSound hoparlör, 3000mAh gücünde batarya ve MediaTek işlemcisi yer alacak. 




    HTC'nin asıl amiral gemi modeli ise gelecek yıl bahar sonlarında piyasada olacak. Şimdilik HTC M10 olarak değerlendirilen yeni amiral gemi modelinde Snapdragon 820 yongaseti, 4GB RAM, 2K ekran, 3500mAh gücünde batarya gibi özelliklerin bulunacağı ifade ediliyor. Henüz HTC'nin gelecek yıl ki yol haritası net olarak bilinmediği için karşımıza ne gibi sürprizlerin çıkacağını ancak bekleyerek görebileceğiz.  

     

     







  • Batmak için bu kadar uğraşan firma görmedim

  • budamı gol değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meego -- 10 Kasım 2015; 16:42:24 >
  • Kronik wifi Ekran ve anakart problemli one x cihazım bir yıl sonunda öldü.kvk kullanıcı hatasi ayağına yattı yanan anakarta HTC almam aldırmam git gm android one uada asus zenfone al al giden 600 lira koymaz ama 2600 liraya bunu al iki sene sonra çöp.

  • Android 2 ram ile akıcı çalışmaz bence hele bu htc arayüzü dahada ağırlaştırır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim bekliyor ki zaten.
    S615 i 2500e satmaya calisani kim niye beklesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bu telefondan cok umutluydum. Gidin batin ya. Iflas falan aciklayin cok batmak istiyorsaniz. Yeter ya. O HD2 yi M7 yi Ilk androidli telefon HTC Dream i yapan HTC nerde bunlar nerde ? Gidin bari insanlarin en cok begendigi telefonlarda neler varmis diye onlari toplamindan olusan bi telefon cikarin. Donanimi azaltip fiyat yukselterek milleti kaziklamaya devam edinde ne olacagini gorun.
  • Gerçekten htc piyasa okuması yapamaz oldu. Zaten müşterilerin geri dönüşüne itibar etmiyor. Bu gidişle şaka maka hakikaten batacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperfriendly -- 10 Kasım 2015; 17:06:22 >
  • Bu tasarımı değiştirmesin de sorun yok orta segment olsun.

  • Al, ben dedim. Ya HTC'de mali sıkıntı varken çok güçlü bir telefon beklemek akıl işi değil.

    Adamlar bundan sonra orta ve giriş seviyesi telefonlara daha fazla ağırlık verecekler.Buraya yazıyorum.

  • Ey gidi One X. O kadar eleştirildi zamanında, 2.5 yıl kullandım sanırım 30 kere düşürmüşümdür telefonu yere, 1 kere yere smaç basar gibi gümletmemle ekranını kırdım. Sadece o zaman servise gitti. Onun haricinde ne servis gördü ne donma ne başka bir aksilik. Halen çalışıyor duruyor kutusunda taş gibi. Modeli yükselteyim dedim Xperia Z2 aldım ama en üst donanımla aynı tasarımda bir telefon çıkartsın alırım ileride bir htc.

  • htc fazla amiral olma özentisi içerisinde ama bu gidişle yakında amiral battıyı oynayacak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altaylılar

    Android 2 ram ile akıcı çalışmaz bence hele bu htc arayüzü dahada ağırlaştırır

    şuan 1 gb ramlı moto g kasmıyor,donmuyor

  • Sonunda bir şeye benziyor telefon. önceki tasarımları rezillikti açıkçası, telefonun alttan ve üstten boşlukları aşırı fazla ve orantısızdı, bir de parmak izi okuyucu koydular üstüne tüy diktiler. toparlanırlar mı bakalım. her halükarda satın almayacağım bir marka tabii.

  • HTC One X9 modelinde 5.5 inçlik Full HD ekran, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 4MP Ultrapixel kamera, BoomSound hoparlör, 3000mAh gücünde batarya ve MediaTek işlemcisi yer alacak.




    bu özellikle gelirse fiyatı 3000 tl olur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altaylılar

    Android 2 ram ile akıcı çalışmaz bence hele bu htc arayüzü dahada ağırlaştırır

    Resmen oksijen alip cahildioksit salgılamış arkadaş. Kesin samsung sandı haberi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • good job HTC

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu akıllı telefon piyasasında htc kadar saçma bir fiyat politikası uygulayan firma görmedim adamlar s617'li cihza 2000+ fiyat biçtiler ya la,ulan hem zarar ediyoruz batıyoruz diyonuz hem de fiyatları artırıyonuz bu ne biçim iş anlamadım gitti

  • Büyük bi ihtimal beklendiği gibi olmayacak zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC yine şaşırtmadı. Diyorum ben bunlar bizim gezegende yaşamıyor, bunlar farklı bir boyut da... İşin kötü tarafı şu ; Demekki biz o taraftan nasıl salak gözüküyorsak artık... vazgeçmiyecek HTC anlaşıldı.

    Şükürler olsun ki HTC defterini A9 haberlerinden sonra tamamen kapattım.


    ELVEDA HTC

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.