Şimdi Ara

DJI'ın gelecek görüşü: Phantom X Concept

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  DJI'ın gelecek görüşü: Phantom X Concept

    Drone'ları tüketici ile buluşturmayı başaran ve askeri alandan kurtaran DJI, Phantom X drone konseptiyle gelecek görüşünü ortaya koydu.

     

    Konsept Phantom X drone modeli için özel bir video yayınlayan DJI, bu sayede herkesin kafasındaki "Sırada ne var?" sorusunun cevabını vermeye çalışıyor. Bu doğrultuda Phantom X drone oldukça yüksek hızlarda takip gerçekleştirebiliyor ve bunu çevredeki ağaç gibi engellere çarpmadan yerine getirebiliyor. Akıllı saat ile kontrol edilebilen konsept ürün, bu takip sürecini aynı da dört farklı drone ile gerçekleştirebiliyor ve böylelikle aksiyonun her anını kayıt altına alınabiliyor.

     

    Ortak çalışma sürecinde canlı görüntü aktarımı yapabilen Phantom X drone, ilginç olarak "gökyüzü boyama" isimli ilginç bir özellik daha taşıyor. Bu sayede kişiler bünyesinde hareket sensörü yer alan eldivenler yardımıyla, birden fazla drone kullanarak gökyüzüne "duman temelli" çizim yapabiliyor.

    DJI'ın konsept drone Phantom X için hazırladığı bu ilginç videoyu aşağıda izleyebilirsiniz. Geleceği drone teknolojileri sizce nasıl olacak?










  • İşte Türkiye'de para etmeyen iş bu iş.
    (malesef)

  • Neden son günlerde sürekli drone içerikli paylaşım yapılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DJI yakında askeri amaçlı drone da yapar adamlar boş durmuyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.