Şimdi Ara

Xiaomi’den 20.000mAh kapasiteli harici şarj cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi’den 20.000mAh kapasiteli harici şarj cihazı

    Harici şarj üniteleri artık mobil cihazların olmazsa olmazları arasında yer almaya başladı. Bu noktada en başarılı çözümleri sunan üreticilerin başında gelen Xiaomi, Mi Power Bank adını verdiği farklı kapasite seçeneklerine sahip harici şarj cihazları ile önemli satış rakamları yakalamayı başarıyor.



    Çinli üretici şimdi yepyeni bir ürün ile karşımızda. 20.000mAh kapasiteye sahip olan yeni model, Xiaomi Mi 4’ü 4,5 kez, iPhone 6’yı 7 kez, iPad Air’ı 2 kez, MacBook’u ise 1,2 kez şarj edebiliyor. MacBook ifadesini özellikle belirttik zira bu ürün uyumlu bağlantı aparatı ile bilgisayarları da şarj edebiliyor.




    Çift USB portu bulunan şarj cihazı, Qualcomm’un Quick Charge 2.0 teknolojisi ile desteklenmiş. Bu sayede destekli cihazları son derece hızlı bir şekilde bu ürün ile şarj edebiliyorsunuz. Maksimum 5.1V güçte 3600mAh akım verebilen modelde LG’den ve Panasonic’ten temin edilen piller kullanılmış. Gücün yönetimi noktasında ise görev yine önceki modellerde olduğu gibi Texas Instruments’ın yongalarına emanet edilmiş. USB Type- C desteği bulunmayan powerbank, micro USB yuvası üzerinden şarj edilebiliyor.

     Xiaomi’den 20.000mAh kapasiteli harici şarj cihazı


    Bu kez önceki modellerin aksine alüminyum yerine plastik bir materyal kullanan Xiaomi, bu sayede cihazın daha hafif olmasın sağlamış. Haliyle de daha önce 10000mAh kapasiteli olarak üretilen iki tane Mi Power Bank’in ağırlığından daha hafif bir ürün ortaya çıkmış. 20.000mAh kapasiteli bu model 338g ağırlığında. Cihaz tam dolu şarjının en az 12700mAh'lik dilimini şarj edeceği cihaza aktarabiliyormuş. Kalan kısım ise dirençten kaynaklı kayıp enerji, LED ve yongaların tüketimi olarak ifade edilebilir.

     



    Çin’in 11 Kasım’da başlayacak Singles Day etkinliği kapsamında satışına başlanacak olan ürün, 149 Çin Yuan’ından online satış kanallarında olacak. Bu da yaklaşık 23,50 Dolar gibi bir rakama tekabül ediyor. Ücretsiz kargo avantajını da düşününce yaklaşık 65-70 TL gibi bir fiyata yanınızda taşıyabileceğiniz yüksek kapasiteli bir şarj ünitesine sahip olabiliyorsunuz.

     




  • kapasiteyi arttır tamam da ömrü ne kadar bakalım. 2 ayda kapasitesi yarıya düşecekse ne anladık o işten.

  • ürün gayet başarılı

    ilk sipariş edenlerden olurum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahm3tt

    ürün gayet başarılı

    ilk sipariş edenlerden olurum

    Xiaomi bir çok markanın aksine malzeme kalitesine önem veriyor. Önceki modeller de bu noktada iyiydi. Haberde de zaten LG ve Panasonic üretimi pillerin kullanıldığını belirttik.
  • ahmet. kullanıcısına yanıt
    firma çevreci ürünlerde kullanıyor, paketleme şekilleri bile çevreci,sade ve şık. İnşallah büyüyerek sektörde önemli markalardan biri haline gelir. Gördüğüm kadarı ile arge konusunda da ciddi yatırımları var.
  • Silah olarak kullanılabilir. Olay anında karşı tarafın kafasına nişan almak lazım tabi.

  • Boyutları ne kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahm3tt A kullanıcısına yanıt
    Çevreci tutum ve tasarım hassasiyeti konularına kesinlikle katılıyorum.

    ARGE yatırımları konusu ise tartışılır. Sonuçta tüm ürünleri Çin'de farklı fabrikalarda ürettiriyorlar ama tabi o ürünlerin planlanması, şekillendirilmesi de önemli bir ARGE yatırımı olarak kabul edilebilir.
  • Xiaomi 10.000mah powerbank,piston 3 kulaklık kullanıyorum.Çok kaliteli ve dayanıklı ürünler yapıyorlar.Tavsiye ederim.

  • USB type-c üzerinden yakında çıkacak notebookları şarj edemeyecekse pek işe yaramaz ama belki bir adaptör ile çözülebilir mi bilmem.

  • Ömür ile ilgili bilgi varmı acaba?

  • icabında arabayada start basar.

  • patlar matlar telefon şarj edicem diye koca evi yakarsınız

  • Faydalı oluyor bunlar. Yalnız çok fazla kayıp yok mu? 12 binlik kısmını cihaza aktarması çok az. 18 bin vs tamam ama neredeyse kapasitesinin yarısını kullanabiliyorsunuz.

  • bende 10k mah lık ürününü kullanıyorum çok memnunum aliexpress den almıştım hatta sakata mı geldim acaba diyerekten içini açmıştım pilleri devresi falan muazzamdı. bazı arkadaşların cihazlarının içinden çok yaratıcı şeyler çıkmıştı o dönem. aliexpress sakat o yüzden o konuda biraz. dışının plastik olmasını sevmedim ama aluminyum çok sağlam gösteriyor ürünü ve premium bir hava katıyor ele aldığınızda.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Faydalı oluyor bunlar. Yalnız çok fazla kayıp yok mu? 12 binlik kısmını cihaza aktarması çok az. 18 bin vs tamam ama neredeyse kapasitesinin yarısını kullanabiliyorsunuz.

    1000 binlik ler 3 binlik kayıp veriyordu.
    bu biraz fazla olmuş 8 bin az değil kayıp olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar sürede şarj oluyor bu ?

  • Güzel haber, daha üst kapasiteler yaygınlaşsın, fiyatları daha da düşsün bize yarasın.

    Normalde böyle çinli markalara pek itimat etmem de Xiaomi aralarından sıyrıldı sanırım artık.
  • İyi, güzel, hoş cihaz da USB Type-C desteğinin olmaması yeni telefonlar için pek uygun düşmemiş. En azından yanında dönüştürücü aparat vermeleri gerekirdi...

  • Harika bir ürün olmuş yine, seviyorum bu firmayı ancak 10.000 mah de 3000 mah kayıp varken 20.000 mah de 7000 mah kayıp çok fazla geldi bana demekki bu işin oluru bu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.