arkadaşlar forumda bir kaç yerde yazdım başlık açtım bir bilen çıkmadı lg kullanıp bu sorunu aşan bi yiğit aranıyor internet ayarları konumuz yahu hiç mi kimse bilmez bu işi bakın herkesin azında aynı şey apn kısmına internet yez tamam ama olmuyo işte öyle yazmakla avea müşteri hizmetleriyle defalarca görüştüm yeni profiller yarattım olmadı inreneti büyük küçük yazdım olmadı neler neler denedim menüleri yuttum arkadaşlar isteğim bu konuda benim gibi debelenmiş ve sounu çözmüş bi baba yiğit yani desinki arkadaş bak şu menüde şu var işte onu şunu yap olacak bende çok uğraştım desin yaaa delirecem artık
kapaklar değişiyo diye duydum arkadaşlar tamamen mi değişiyo yoksa arkasımı sadece? ve fiyatları ne kadar olur sizce?
d900i shine dan iyi bi telefon kanımca bugün almaya gittim gümüş olanını birde shine a bak dedi. şöyle diebilirimki insanın bi elinde shine varken dier telefona bakası gelmiyor. ses kalitesi süper kamerası 2mp standartlarından daha üstün gibi. tek eksiği radyosu kanımca. 580 liraya aldım kart vs garanti düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.
d900i shine dan iyi bi telefon kanımca bugün almaya gittim gümüş olanını birde shine a bak dedi. şöyle diebilirimki insanın bi elinde shine varken dier telefona bakası gelmiyor. ses kalitesi süper kamerası 2mp standartlarından daha üstün gibi. tek eksiği radyosu kanımca. 580 liraya aldım kart vs garanti düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.
LG shine kamera olarak çok iddialı zaten. ama d900i de yabana atılacak gibi değil.
arkadaşlar bende kapak değiştirmek istiyorum shine telefonumun...çok çizildi dış gövde ama sanırım komple kasa değişiyormuş bu konuda bilgisi olan var mı? fiyat olarak fln