arkadaşlar iyi günler benim sorum şuki lg shıne telefonumu yeni aldım ama bilmek istediğim bu telefonda yüklediğimiz resimlere bakarken yakınlaştırma yapamıyormuyuz tüm tuşları denedim ama olmadı bir de vidyoyu tam ekran izleme yok galiba şoktayım lütfen yardım
arkadaşlar iyi günler benim sorum şuki lg shıne telefonumu yeni aldım ama bilmek istediğim bu telefonda yüklediğimiz resimlere bakarken yakınlaştırma yapamıyormuyuz tüm tuşları denedim ama olmadı bir de vidyoyu tam ekran izleme yok galiba şoktayım lütfen yardım
olmuyor malesef..sadece tip var telefonda aslında..keşke almasaymışım..
demekki herkes dediine göre cidden olmuomuş.. boşver ama kardeş şöle düşün,çektiimiz foto ne kdr yaklaştırılsa bile telde o kdr ekranda ne görebilioruz ki.. nokia da varda ne işe yarıodu kaç kez kullandım acaba bilgisayara attıında canavar gibi görünüo fotolar dier 2.0mp tellere göre.. hep buzdolabı gibi nokiaları kullandık accıkta şekli olan tel kullanalım
anlaşılır gibi değil demekki neymiş karizma diye bir tele hemen atllamamak gerekirmiş benim anlamadığım nokta karizma tel yapıcam diye özellilkerden bu kadar kısılmaski arkadaş bir tam ekran vidyo bile oynatamıyorsan neye yararsın nokia boşuna telefonlarına en kral işletim sistemini brakmıyor herhalde aldığın telefona kendinden birşeylerde ekleyemedikten sonra neye yarar alo demekten başka zaman değişim cağı sadece karizma kurtarmıyor yani
şöyle eksilerini yazayım... (ne kadar eksisi olursa olsun acaip yakışıklı telefon sadece fikir vermek için)
-menü biraz yavaş -veri aktarımı sırasında telefonla konuşamıyorsunuz, ulaşılamıyor diyor -bluetooth aktarımı sırasında kapağı açarsanız veya telefon çalarsa aktarım sıfırlanıyor.. -koruma bandı iyi bişey ama telefonun karizmasını çok düşürüyor takmayınca da çizilme oluyor -kamera çekimi çok kötü, fotoğraf çekimi de bir o kadar iyi -ses çıkışı kötü, kulaklık hoparlör olarak kullanıldığı için, kulaklıkla gayet iyi ses -numara yazma şekilleri benim hoşuma gitmedi (renkli abuk subuk şekiller war)
Ama tabi bunlar pek de onemli şeyler değil uç olayları yazdım ilgilenenler için.. Bir an bile düşünmeyin derim telefon ihtiyacınız varsa ve bu fiyatlarda bişey bakıyosanız..
U600'e gelince dizayn olarak Shine ile yarışamayacak düzeyde bence.. U700 ' ü bekleyin o daha şık duruyo U600 e göre , tabi o da Shine 'a erişemez BENCEEE
iyi yapmışlar gereksiz ozellik koymayarak bişeylerden kıssınlar ki herkesde olmasın bu telefondan kıskanıyorum birinde görünce :D Nokia nın kütük gibi telefonunda isterse 5 mp kamera olsun 500 ytl olsun yine de almamm :)
evet bak, yan tarafında.., yan tarafında tekerlek ( jog dial) bulunan bi çok telefon var. ama orta navigasyon tuşunun bulunduğu yerde kaydırma çarkı kullanan ilk telefon benim bildiğim kadarıyla yukardaki nokya..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 29 Mayıs 2007; 0:21:25 >
şöyle eksilerini yazayım... (ne kadar eksisi olursa olsun acaip yakışıklı telefon sadece fikir vermek için)
-menü biraz yavaş -veri aktarımı sırasında telefonla konuşamıyorsunuz, ulaşılamıyor diyor -bluetooth aktarımı sırasında kapağı açarsanız veya telefon çalarsa aktarım sıfırlanıyor.. -koruma bandı iyi bişey ama telefonun karizmasını çok düşürüyor takmayınca da çizilme oluyor -kamera çekimi çok kötü, fotoğraf çekimi de bir o kadar iyi -ses çıkışı kötü, kulaklık hoparlör olarak kullanıldığı için, kulaklıkla gayet iyi ses -numara yazma şekilleri benim hoşuma gitmedi (renkli abuk subuk şekiller war)
Ama tabi bunlar pek de onemli şeyler değil uç olayları yazdım ilgilenenler için.. Bir an bile düşünmeyin derim telefon ihtiyacınız varsa ve bu fiyatlarda bişey bakıyosanız..
U600'e gelince dizayn olarak Shine ile yarışamayacak düzeyde bence.. U700 ' ü bekleyin o daha şık duruyo U600 e göre , tabi o da Shine 'a erişemez BENCEEE
aynen bende bu ikisini yapamıorum,çok şaşırtıcı
telefonun sağında solunda ses seviyesi ayarlama tuşu..vb yada numerik tuşlardan ardarda ikisine birden basınca falan ...vb gözünüzden kaçmış olmasın.
elbette benimkisi tahmin ama bence sorununuzun muhakkak ki bi çözümü vardır..
lg shine için söylenen nedense en büyük özellik karizması ama arkadaşlar sadece karizma nereye kadar giderki bende bunu söylemeye çalışıyorum en basit eksiklik göze batıyor bu telefonda 4 gündür kullanıyorum ve aldığıma pişman oldum fotoğraf çekimi iyi doğrudur ama video berbat yani bu teknolojiye bu karizmaya sizce gerçekten bu çözünürlük yakışmışmı söyleyin arkadaşın yukarda dediği gibi koruma bantını kullnanınca görünüş çok bozoluyor kullamayıncada çizilme tehlikesi var telefonu kalabalıkta titreşimsiz duymanız imkansız gibi bu kadar da kötü ses çıkışı olmaski hadi müzikten vazgeçtim arayan sesi biraz fazla çıkar arkadaş oda yok nokia nın 100 liralık teli bile fazla ses veriyor dışarıya bence diğer alternatifleri düşünün arkadaşlar ben pişman oldum açıkcası
bu arada arkdaşalar farkettinizmi lg yle aynı zamanda piyasaya çıkan samsung u600 forum topiği 14 sayfaya ulşmış burası hala 4 sayfayı zor buldu ve lg hakkında konuşacak ve paylaşacak hiçbirşey kalmadı ne acı değilmi