Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LG Shine Geldii "SATIŞTA"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> Cevap: LG Shine Geldii "SATIŞTA" Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MaSSive

16 Nisan 2007; 0:30:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 15 Nisan 2007; 23:32:59 >

D.H Motorola CLUB
eagle55
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Nisan 2007; 10:13:40 

duvar kağıdı sorunu yok istediğin resimi duvar kağıdı yapabiliyorsun ayrıca menülerde yavaş değil gayet hızlı ve paratık insanı yormuyor bu telefonda o sorunları gidermişler arkadaşım bilgine

saygılar

eagle55
sedat9-b
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Nisan 2007; 12:06:02 

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi
face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Nisan 2007; 12:57:56 

quote:

ben doğruları söylüyorum tamam enayi demem hoş değildi daha önce özür diledim gene diliyorum n90 kaba bir tel değilmi kim kibar diyebilirki nokiada pahalı teller satan bir marka değilmi buna kim hayır diyebilir örneğin 8800 özelliği az fiyatı 1700 civarında

nokia rakipleri incecik telefron üretcem derdine düşmüşken hala sabun kalıbı tasarımlı telefonlar piyasaya sürmekten çekinmeyen, bide üstüne dediğin gibi bu telleri normalinin üstünde paraya satan bi firma. öte yandan baktığımızda nokia pazara yön veren, mobil telefon pazarında söz sahibi , bu alemde en iyi marka hangisi dendiğinde adı geçen ilk firmalardan biri...

n90 kamyon takozlarına benziyor, tamam ama n90 ile aynı özelliklere sahip olup da daha ince daha kibar bi başka tel de yok hatırlatırım. üstelik yakında piyasalarda olacak n93i öyle bi tasarlanmışki o koca gövdesini şirin bişeymiş gibi göstermesini bilmiş, çok güzel tasarlanmış. yani ağırdan da olsa nokya durumu eşitlemeyi biliyor.

nokyanın pazarlama taktiğini ( süper olabilecekken içinden olmazsa olmaz bi özelliği kırparak telefonu piç etme..) ve agresif fiyat politikasını eleştiriyorum, nefret ediyorum ma bu nokya nın bu pazarda önemli bi yere sahip olduğu, sektöre yön verdiği gerçeğini görmemize engel değil.

bunları neden yazdım bilemiyorum; daha doğrusu konuyla ilgili kafamdaki şeyi, sana anlatmak, dikkattini çekmek istediğim noktayı klavyeme tam olarak dökemedim, anlatamadım.. ama genede "gönder" butonuna basıyorum...

indesign cs3

TuRaN.z

16 Nisan 2007; 13:17:34 

quote:

Orjinalden alıntı: eagle55

duvar kağıdı sorunu yok istediğin resimi duvar kağıdı yapabiliyorsun ayrıca menülerde yavaş değil gayet hızlı ve paratık insanı yormuyor bu telefonda o sorunları gidermişler arkadaşım bilgine

saygılar

eagle55

bu iyi olmuş, peki gözüne çarpan eksi yönler neler veya sana göre varmı...

sedat9-b
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Nisan 2007; 13:28:34 

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

ben doğruları söylüyorum tamam enayi demem hoş değildi daha önce özür diledim gene diliyorum n90 kaba bir tel değilmi kim kibar diyebilirki nokiada pahalı teller satan bir marka değilmi buna kim hayır diyebilir örneğin 8800 özelliği az fiyatı 1700 civarında

nokia rakipleri incecik telefron üretcem derdine düşmüşken hala sabun kalıbı tasarımlı telefonlar piyasaya sürmekten çekinmeyen, bide üstüne dediğin gibi bu telleri normalinin üstünde paraya satan bi firma. öte yandan baktığımızda nokia pazara yön veren, mobil telefon pazarında söz sahibi , bu alemde en iyi marka hangisi dendiğinde adı geçen ilk firmalardan biri...

n90 kamyon takozlarına benziyor, tamam ama n90 ile aynı özelliklere sahip olup da daha ince daha kibar bi başka tel de yok hatırlatırım. üstelik yakında piyasalarda olacak n93i öyle bi tasarlanmışki o koca gövdesini şirin bişeymiş gibi göstermesini bilmiş, çok güzel tasarlanmış. yani ağırdan da olsa nokya durumu eşitlemeyi biliyor.

nokyanın pazarlama taktiğini ( süper olabilecekken içinden olmazsa olmaz bi özelliği kırparak telefonu piç etme..) ve agresif fiyat politikasını eleştiriyorum, nefret ediyorum ma bu nokya nın bu pazarda önemli bi yere sahip olduğu, sektöre yön verdiği gerçeğini görmemize engel değil.

bunları neden yazdım bilemiyorum; daha doğrusu konuyla ilgili kafamdaki şeyi, sana anlatmak, dikkattini çekmek istediğim noktayı klavyeme tam olarak dökemedim, anlatamadım.. ama genede "gönder" butonuna basıyorum...

aynen katılıyorum yazdıklarını özetlersek nokia içi hoş dışı boş telefonlar üretiyor
eagle55
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Nisan 2007; 15:49:25 

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

Orjinalden alıntı: eagle55

saygılar

eagle55

bu iyi olmuş, peki gözüne çarpan eksi yönler neler veya sana göre varmı...

şu an pek bişey görünmüyor pil performansını deniyorum bugun sabah saat sekizde şarj dan aldım bakalım kaç gün gidecek onu deniyorum şimdi
efe74

17 Nisan 2007; 0:33:26 

Selam herkese.Bugün sony ericsson K550i almaya çıktım.Eve geldiğimde elimde bir LG KE970 shine vardı..Bence oldukça karizmatik bir telefon.Haaa 6 ay sonra demode olur onu bilmem.Ama ona sahip olan ilk kişilerden biri olmakta güzel :)

2006 C-Max Ghia Tdci Aytozu Gri

Nokia N95 8gb
alisan

17 Nisan 2007; 0:39:48 

gercekten cok güzel bir telefon

yani gidip bir 8800 almaktan cok daha iyidir bence

fotograf cekimleri cok kaliteli gercekten

makro cektim magazada
benim w800i den daha yakından netleme yapabiliyodu

3 santimden felan dehset bir sey
cünkü fotograf makinalarında kullanılan gercek lens kullanılmıs
gercekten güzel

diger özellilkleride güzel

bakın elimde nasıl duruyo

http://img405.imageshack.us/img405/9066/dsc03263filteredld8.jpg

buda benim w800i nin aynadan yansıması
ekranı ayna görevide görüyo

http://img157.imageshack.us/img157/7070/dsc03258filteredta9.jpg

w800i den sonra alabilecegim tek telefon gibi

alan arkadas güle güle kullan

DH KARTALLARI TIKLA
alisan

17 Nisan 2007; 0:44:59 

quote:

Orjinalden alıntı: efe74

Selam herkese.Bugün sony ericsson K550i almaya çıktım.Eve geldiğimde elimde bir LG KE970 shine vardı..Bence oldukça karizmatik bir telefon.Haaa 6 ay sonra demode olur onu bilmem.Ama ona sahip olan ilk kişilerden biri olmakta güzel :)

arkadasım allah korumus seni ya
k550i alınırmı forumda birisi almıstı
pisman olup
1 gün sonra ikinci el ilan kısmında satmaya kalkmıstı

2 ayda zor sattı galiba

k550i cok berbat bir telefon

lg shine cok güzel bence yakında bende alırım belki.

gercekten starboks yada gloria jens kafede masaya koyunca ilgi cekicek bir telefon

cok karizma ya

iyi kız tavlarsın hadi bol sanslar

DH KARTALLARI TIKLA
diday

17 Nisan 2007; 1:32:00 

hayırlı olsun efe74 izlenimlerini paylaşırsan seviniriz.

H0nest

17 Nisan 2007; 4:36:16 

sedat9-b n90 gıbı resım ve vıdeo ceken ınce bı telefon varsa soyle onu alalım. Yok o zaman bok atma telefona.

ka1984

17 Nisan 2007; 12:05:30 

arkadaşlar bi telefon'un 72 saat bekleme süresi mi olur dedim konu nerelere gitti.ben sadece bu telefon hakkında söylemiştim,beni diğer telefonlar ilgilendirmiyo.kapatın mezvuyu artık birbirinizi kırmaya başlamadan.ve zevkler ve renkler tartışılmaz.yorum yaparken bunu da dikkate almak lazım

bu arada
ya bu dönüdrme tekerleği adı her neyse sigortaya benzemiş ama gayet şık duruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka1984 -- 17 Nisan 2007; 12:12:30 >

http://www.akbalsoft.com
sedat9-b
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Nisan 2007; 12:23:46 

quote:

Orjinalden alıntı: H0nest

sedat9-b n90 gıbı resım ve vıdeo ceken ınce bı telefon varsa soyle onu alalım. Yok o zaman bok atma telefona.

n73 d900 k750 gibi hetta daha iyi çekiyorlar
eagle55
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Nisan 2007; 14:38:03 

şu an 32 saattir telefon açık şu an pil göstergesi yarıya indi tabii çok mp3 ve resim çektim ayrıca konuştum bakalım ne kadar gidecek.bekleyip göreceğiz

saygılar

eagle55
Barce

17 Nisan 2007; 16:59:27 

Beklediğimiz gibi 2-2,5 gün gidecek herhalde,fotolar gayet başarılı ben şu ana kadar lg telefon kullanmadım o yüzden bazı endişelerim var ama kullanıcı yorumları gayet başarılı.

Her telefonun mutlaka bir kusuru vardır.Önemli olan kusuru düzeltebilmektir.
efe74

17 Nisan 2007; 21:06:07