Şimdi Ara

Şınav-Barfiks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ben şınav,barfik,mekik ile vücut geliştirmek istiyorum ancak bir ara yazdığım konuda bazı olumsuz mesajlar gelmişti pek geliştiremezsin, kötü bir görünüm verir gibi sizce bu doğru mudur? Çünkü salona yazılmak istemiyorum pek zaten öğrenciyim.



  • şınav ve barfiks bir çok kas grubunu çalıştırdığı için devamlı yaptığında kötü bir görünüm vermez. kötü bir görünüm ancak bir kas grubunu çalıştırıp diğerlerini çalıştırmadığın zaman meydana gelebilir mesela sırf dumbell la kol çalışırsan güzel durmaz arka kol ve önkol kasları dengeli olduğu zaman çok daha iy ibir görüntü verir. barfiksinde değişik çekiş şekilleri var dar orta yada geniş tutarsan daha farklı bölgelere hitap etmiş olursun aynı şekilde şınav için geçerli 2 harekette karın kasların çalışır fazladan mekiğe gerek te olmayabilir. internette biraz daha araştırırsan barfik ve şınav ile üst göğüs alt göğüs arka kol ön kol karın kaslarını çok rahat bir şekilde çalıştıracağını görebilirsin . örnek şınav çekerken ellerini ne kadar daraltırsan ağırlığının oranı bir o kadar arka kola kayar aynı zamanda göğüsüde çalıştırırsın yeterince geniş tutarsanda ağırlığın oranı bir o kadar ön kola binecektir orta şeker durumda ise hem ön hem arka kol eşit katkılama yapacağı için daha fazla şınav çekersin bu da göğüsü daha verimli şekilde geliştirmen anlamına gelir gibi gibi barfikste de benzeri durumlar mevcuttur.




  • Alt tarafı sallama...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şınav barfiskle vücut yapmak = okuma yazma bilmeden kpss'ye girmek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StoryBro

    Şınav barfiskle vücut yapmak = okuma yazma bilmeden kpss'ye girmek.

    Yav he he

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speederly kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ben de öyle düşünüyordum ama emin olamadım ve ben sadece biraz fit durmak ve hacimlenmek istiyorum öyle çok ta ilerlemeyi düşünmüyorum bu işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.