Şimdi Ara

Samsung Gear S2'nin yeni reklamı sesli görüşme özelliğine odaklanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Gear S2'nin yeni reklamı sesli görüşme özelliğine odaklanıyor


     

    Ülkemizde de ön siparişe başlayan Samsung'un yuvarlak ekranlı akıllı saati Gear S2 için resmi YouTube kanalında yeni bir reklam daha yayınlandı. Yeni reklam saatin sesli görüşme özelliğine odaklanıyor. 




    Samsung Gear S2 modeli ilk nesil Gear S akıllı saatinden de hatırlayacağımız üzere bağımsız olarak çalışma imkanına sahip ancak bu sadece 3G versiyonunda bulunuyor. Normalda Samsung Gear S2 iki versiyon halinde geliyor. WiFi versiyonu fitness takibi, nabız ölçer, uyku takibi gibi sağlık değerlerini izleme şekinde standart özelliklere sahip. Ülkemizde satılacak olan versiyon da bu.




    Samsung'un ülkemize getirmediği 3G versiyonu ise dahili e-SIM teknolojisini temel alıyor. Fiziksel SIM kart kullanmayan bu teknolojide kullanıcının operatörü destek veriyorsa uyumlu bir tarife paketini hattına tanımlatarak kullanmaya başlayabiliyor. Birden fazla operatörün desteği olursa kullanıcı paketleri arasında geçiş de yapabiliyor. Bu teknoloji iPad Air 2 modelinde de Apple SIM olarak kullanılıyor. 




    Gear S2 3G versiyonu dahili mikrofon ve hoparlörü ile standart telefon görüşmeleri yapmanıza da imkan tanıyor. Yeni reklam videosunda da bu noktaya dikkat çekilmiş. Videodaki kullanıcı gelen aramayı kolundan yanıtlayarak anında konuşmaya başlıyor. 3G versiyonu ayrıca telefona bağlanmadan bildirimleri kullanıcıya sunabiliyor. 




    1.2 inçlik yuvarlak Super AMOLED ekranda 360x360 piksel çözünürlük sunan saat 1GHz hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemciden gücünü alıyor ve 512MB RAM ile 4GB depolama kapasitesi sunuyor. Gear S2 akıllı saatinin en önemli özelliği dönebilir ekran çerçevesi. Bu sayede menüler arasında kolay dolaşım sağlanıyor. Ülkemizde WiFi versiyonu spor tasarım 899TL, pimli klasik tasarım 999TL olarak fiyatlandırılmış. 

     

     

     









  • 4g olmamasi kotu olmus

  • Fiyati cok olmasa guzel saat....

  • ne kadar gereksiz ürünler bunlar ya. hiç pratik geliyor mu size saati ağzına götürüp konuşmak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

    ne kadar gereksiz ürünler bunlar ya. hiç pratik geliyor mu size saati ağzına götürüp konuşmak.


    tamamen katılıyorum. bana da çok mantıksız geliyor saati ağzımıza uzatıp konuşmak.

  • Önceki reklama göre daha iyi olmuş ama hayırlısı diyelim, yine de tercih dışı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: patren

    4g olmamasi kotu olmus

    Niye? torrente mi bırakacaktın saati?

    Ayrica telefon özelliği kazandırılması hiçte gereksiz değil. Örneğin ben trekking yaparken çantada taşıyorum telefonu, çünkü düşüyor sürekli. Ya da spor yaparken vs telefonu cikartmak yerinr pratik olarak saat uzerinden konuşmayı gerceklestirebilirsiniz.

    Teknolojide gereksiz bir gelişme yoktur. Gerektiğinden yüksek fiyatlandırma vardır. Saat ile görüşme yapmak senin icin ihtiyaç olmayabilir fakat bu özelliğin gereksiz olduğu anlamına gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir cihazı alıp kullanmadan gereksiz demek çok anlamsız.

    samsung gear 2 kullanıyorum ve benim için note 5'in olmazsa olmaz bir parçası haline gelmiş durumda. çoğu zaman telefonu cebimden çıkarmadan çalan telefonu saatten cevaplıyorum ya da sessize alma işlemini saatten gerçekleştiriyorum.

    herkesin ihtiyaçları ve kullanım alışkanlıkları farklıdır ve gerçekten kullanabilenler için akıllı saatler faydalı aksesuarlar.

  • Arkadaslar yanlismi anladim yoksa calssic modelde wifi yokmu?

    Ayni sekilde mikrofon ozelligi sadece simkartli modelde mi mevcut?

    Son olarak normal saat olarak kullanim sadece sim kartli modelde mi var? Türkiye 'ye gelen diger modelleri normal saat olarak kullanamiyormuyuz?

    Bilgiler icin simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en azıdan beynınıze gıden raddyosyondan kurtulursunuz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.