Bildirim
2si1 'Gücü henüz anlaşılamamış 900P' Teknoloji ve Oyun Programı
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Enteresan.. -
Zafere doğru
-
adamlar resmen wifiden gerçek wall hack yapmışlar 5 yıl sonra swat ekibi direk duvar tarar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 6 Kasım 2015; 21:59:20 >
-
çay + ay çöreği ile beraber...
-
Yeni nesil konsollar VR yüzünden şimdiden çöp oldu. Ps 4+'ı bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel gelişmeler -
Yer ayirtalim
-
Başlık fena göndermeli olmus xbucks
Reklam alanı
son zamanlarda dron ve sanal gerçeklik kasında haber yapmaz oldunuz teknoloji cephesinde.gına geldi artık bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 7 Kasım 2015; 4:24:49 > -
Önceden donanım haber videolarını telefonda bile Wifi den video indirme programı ile indirip yolda serviste iş yerinde kolayca seyretmem mümkün oluyordu video oynatıcınızı değiştirdiniz artık bu mümkün değil tamam her zaman daha iyisi olmalı ancak geçmişteki kolaylıkları da kaldırmadan yapılmalı bu yenilikler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dostum kertenkele
Önceden donanım haber videolarını telefonda bile Wifi den video indirme programı ile indirip yolda serviste iş yerinde kolayca seyretmem mümkün oluyordu video oynatıcınızı değiştirdiniz artık bu mümkün değil tamam her zaman daha iyisi olmalı ancak geçmişteki kolaylıkları da kaldırmadan yapılmalı bu yenilikler.
Firefox üzerinde FlashGot html5 hd versiyonunu indirebiliyor.
-
video kalitesi çok düşük
-
Arkadaş ne yaptınız kulaklar gitti. :(
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
NFS'in PS4 de 1080p olmasi hayra alamet olmamis.XO ile arada ciddi kaplama ve AF farkliligi var ahada ispati buyrun
https://twitter.com/Crypt0ll7/status/662366785174413313
#%50morepower
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 7 Kasım 2015; 1:33:27 >
-
Beyler video da 900p muhabbeti kac dk da donuyor? Oyle vi sohbet var mi dogrusu bi oyunla alakali falan basliktan sordum
quote:
Orijinalden alıntı: eskhioyuncu
NFS'in PS4 de 1080p olmasi hayra alamet olmamis.XO ile arada ciddi kaplama ve AF farkliligi var ahada ispati buyrun
https://twitter.com/Crypt0ll7/status/662366785174413313
#%50morepower
Aa olurmu oyle sey bende ps4 oldugu icin hemen kotulemeliyim
Ne diyorduk 900p copu full heycti bile acamiyor ben o farki gozlerimlen hissediyorum yane full heycte olmayinca goze batiyor, babam karne hediyesi olarak ps4 almisti xbox cop ezik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
mesut çevik ne ekmeğini yedi bu teslanın be..
-
Haporlör'den sonrasını izlemedim..
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Benzer içerikler
- youtube mırıldanarak şarkı bulma
- hileli whatsapp
- whatsapp durum kaç saniye
- whatsapp tema değiştirme
- hatasız çeviri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X