Şimdi Ara

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 Beklenenden Önce Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Bir önceki oyunuyla beğeni toplayan ve bir ikinci oyunun geliştirildiği bilinen seri için yapımcılarından yeni bir haber geldi.

Daha önce 2016'nın ilkbahar aylarında çıkacağı açıklanan Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2'nin 23 Şubat 2016 tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkışını gerçekleştireceği açıklandı.

Co-op modundan 12 yeni haritaya, yeni oyun modlarından emoji paketlerine kadar pek çok yeni içeriğiyle Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 oyunculara yine eğlenceli vakit geçirteceğe benziyor.

Plants vs. Zombies hakkında daha fazla fikir sahibi olmak isterseniz serinin bir önceki oyununa ait video incelememizi izleyebilirsiniz.

• On siparis yapacagik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlki çok eğlenceliydi ama 2 değil de dlc olarak da olabilirdi sanki bu oyun bilemedim

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlk oyun aşırı derecede eğlenceli ve komikti. Umarım üstüne birşeyler koymayı başarabilirler.

• İlk oyun çok güzeldi,aylarca oynadım,ikinci oyunu da merakla bekliyorum ama o fiyat nedir öyle ya ps4 için standart 270,deluxe 300 tl,bu kadar da olmaz...

• Ea access'e gelince oynarız

• Endonezya PSN de ucuz fiyattan cikis yapmazsa ucuzlamasini bekleyecegix. Ilk oyun cok iyiydi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlk oyun 30 dolardı bu oyun 60 dolara fırlamış...
    Neyse bol şans :D

• ne yenilik yaptılar acaba bu kadar kısa sürede?
  • İlk oyun çıktığında 30$ dı hatta sonradan bedava bile verdiler, şimdi 2. oyunda neyin kafasını yaşıyorlar bu arkadaşlar AAA yapım gibi 60$ gömmüşler?
  • Bu oyunu hiç sevmedim Xbox exc. oyunlarına benziyor aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnakinHendrix -- 7 Kasım 2015; 1:26:15 >
  • Ea access e gelsin oynariz :))

• ilk oyunu ps4 e bedava vermişlerdi bir ara , oradan kaptım. çok eğlenceli bir oyundur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ne yenilik yaptılar acaba bu kadar kısa sürede?

Gta yapıyorlar sanki 2 sene önce çıkmış gayet yeterli bi süre.

• Ülkede oyun fiyatlarında sıkıntı var arkadaş amazondan getirtsek kutulusunu TR deki dijitallerden ucuza gelecek yakında anlamış değilim halk çok sessiz şikeyet etmek tepki göstermek yok ondan galiba

• bu oyun hayatda 60 dolar etmez

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.