Şimdi Ara

Apple TV uygulama mağazasına kategoriler bölümü eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple TV uygulama mağazasına kategoriler bölümü eklendi

     Yeni Apple TV'yi kullanıcılar için daha cazip bir ürün haline getirmek için sıkı bir çalışma yürüten Apple, kullanıcılarına alışık oldukları bir uygulama mağazası sunmak için tvOS App Store'da çeşitli değişiklikler yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde "En İyiler" bölümüne kavuşan Apple TV uygulama mağazasına şimdi de kategoriler bölümü eklendi.

     

     Yeni eklenen kategoriler bölümü, iOS App Store'da olduğu gibi uygulamaları çeşitli başlıklar altında toplayarak kullanıcıların aradıkları uygulamayı bulmalarını çok daha kolay hale getiriyor. Apple TV uygulama mağazasında şimdilik sadece "Oyun" ve "Eğlence" kategorileri bulunsa da zamanla bu kategorilere yenilerinin de eklenmesi bekleniyor.

     

    Apple'ın kategoriler bölümünde şimdilik sadece oyun ve eğlence kategorilerine yer vermesi, diğer kategorilerdeki uygulamaların henüz yeterli sayıya ulaşmamış olmasına bağlanıyor. Diğer kategorilerdeki uygulama sayısının artmasıyla birlikte bu kategorilerin de oyun ve eğlencenin yanındaki yerlerini alması bekleniyor. 

     

     Özellikle Apple TV'nin ilk çıktığı dönemde uygulama mağazası eleştirilerin odağında yer almıştı. İlk dönemlerde sadece Apple'ın seçtiği uygulamaların listelendiği uygulama mağazasının yeni uygulamalar keşfetmeye pek uygun olmaması, birçok kullanıcı tarafından eleştirilmişti. 







  • Yeni apple tv nin incelemesini bekliyoruz..

  • Asıl işlevi medya oynatmak olan bir cihaz için, hala adam gibi bir medya çalar uygulama çıkmamış olması ilginç. Bu konuda hevesli firmalar vardı ama sessizliğe gömüldüler. Apple taş koyuyor olmasa bari. Yoksa apple tv3 gibi, bu da niş bir cihaz olarak kalacak.

  • türkiyede işe yaramaz teknoloji
  • türkiyede ne netflix gibi servisler var ne de sınırsız geniş bant internet.

    bu cihazı türkiyede alacak olanın aklına şaşarım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.